Ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο για να είσαι μέσα στη μόδα και φέτος

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο αλλά και πιο πάνω είναι πολύ στη μόδα φέτος. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και κάνε το δικό σου και φέτος.

 

Αγαπημένες ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο

mpotes-pano-apo-gonato-sxedia-moda-psiles-ginaika-eisaimonadikigr

 

Τα πιο όμορφα σχέδια για ψηλές μπότες που αγκαλιάζουν όλο το πόδι σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου από τη παρακάτω λίστα για να εντυπωσιάσεις και φέτος με την εμφάνιση σου.

 



 

 

Γκρι σουέτ

psiles-mpotes-pano-apo-gonato-papoutsia-sxedia-moda-eisaimonadikigr

Το αγαπημένο μας γκρι χειμωνιάτικο χρώμα σε συνδυασμό με τις φετινές μοδάτες, ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, είναι το πιο in κομμάτι για να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου.

 

 

 

 

Καφέ δερμάτινες

kafe-dermatines-mpotes-psiles-pano-apo-to-gonato-papoutsia-sxedia-eisaimonadikigr

Το καφέ χρώμα είναι πάντα στη μόδα και ήρθε και φέτος να σπάσει τα ταμεία. Επίσης, το δέρμα είναι ένα διαχρονικό υλικό για τα παπούτσια και τα ενδύματα μας και δεν θα έπρεπε να λείπει από καμία ντουλάπα. Ένα όμορφο σετ από δερμάτινες μπότες για πάνω από το γόνατο, είναι ότι πρέπει για φέτος.

 

 

 

  • Για τα πιο φθηνά αλλά και πιο μοδάτα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ! Οι προσφορές σε περιμένουν!

 

 

Και κορδόνια

mpotes-psiles-pano-apo-gonato-me-kordonia-paopoutsia-sxedia-moda-idees-eisaimonadikigr

Οι συγκεκριμένες ψηλές μπότες, είναι από τις πιο αγαπημένες μου μιας και τα κορδόνια σε όλο το μήκος της μπότας, προσδίδουν ένα πιο ροκ στυλ και σου δίνουν έναν άνετο αέρα. Φόρεσε τα μαζί με την αγαπημένη σου φούστα ή με ένα κοντό φόρεμα για να γυρίσουν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

 

 

 

 

Τολμηρό κόκκινο

kokkines-psiles-mpotes-pano-apo-gonato-sxedia-papoutsia-eisaimonadikigr

Εσύ θα τολμούσες να φορέσεις αυτές τις κόκκινες, θανατηφόρες μπότες; Με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ, μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα σου παπούτσια για φέτος. Τα πιο τέλεια παπούτσια για ένα Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

 

 

 

 

 

Cowboy style

kaoumpoiko-style-papoutsia-mpotes-psiles-pano-apo-gonato-sxedia-moda-eisaimonadikigr

Ένα πιο alternative style, ήρθε για να μείνει. Διάφορα κορδόνια σε καφέ, γκρι και μαύρους τόνους με δερμάτινες ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Ένα σχέδιο που ήρθε για να μείνει και να δώσει ένα cowboy style στις πιο τολμηρές και όχι μόνο. Μπορεί να φορεθεί άνετα και για καθημερινές εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

Δερμάτινες στιλέτο

dermatines-maures-mpotes-stileto-psiles-sxedia-papoutsia-eisaimonadikigr

Το στιλέτο είναι από τα πολλά σχέδια στα παπούτσια που εκτός από διαχρονικό, έχει λατρευτεί από πολλές γυναίκες σε ότι παπούτσι και να φορεθεί. Είτε είναι γόβα, είτε ψηλή μπότα πάνω από το γόνατο, είναι ένα αγαπημένο κομμάτι για τη συλλογή σου. Ειδικά αν είναι δερμάτινες, θα σου δώσουν έναν πιο σεξυ αέρα και θα αναδείξουν τα πόδια σου, με ότι και αν τις συνδυάσεις.

 

 

 

 

Nude αποχρώσεις

nude-psiles-mpotes-papoutsia-eisaimonadikigr

Βεβαίως δεν ξεχνάμε τα nude χρώματα που πάντα είναι στη μόδα για πιο καθημερινές εμφανίσεις. Βελούδινες, σουέτ, δερμάτινες, όπως και αν τις διαλέξεις θα τις αγαπήσεις από τη πρώτη ματιά.

 

 

 

 

Αγαπημένες κλασικές μαύρες

mpotes-psiles-mexri-to-gonato-papoutsia-moda-rouxa-eisaimonadikigr

Και για το τέλος, οι πιο κομψές ψηλές μπότες για πάνω από το γόνατο. Το αγαπημένο μαύρο που ταιριάζει με όλα τα χρώματα, όλα τα ντυσίματα και όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

 

  • Για τα πιο φθηνά αλλά και πιο μοδάτα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ! Οι προσφορές σε περιμένουν!

 

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο;

 

Post Author: Eisaimonadikigr