maura-xrisa-nuxia-nixia-sxedia-xeimoniatika-nails-eisaimonadikigr

Χειμωνιάτικα σχέδια πεντικιούρ για μία υπέροχη εμφάνιση

Κομψά χειμωνιάτικα σχέδια πεντικιούρ που είναι πάντα στη μόδα. Σίγουρα θα τα λατρέψεις και θα διαλέξεις το αγαπημένο σου σχέδιο.

 

Χειμωνιάτικα σχέδια πεντικιούρ

pedicure-xeimoniatika-nails-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Μπορεί να μην σε νοιάζει τόσο πολύ το πεντικιούρ σου τον χειμώνα, αλλά σίγουρα θα θέλεις να έχεις ένα όμορφο σχέδιο στα πόδια σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα κομψό πεντικιούρ αλλά κάποια σχέδια μου τράβηξαν τη προσοχή και μου άρεσαν ιδιαίτερα.

Σου δείχνω παρακάτω κάποια από τα αγαπημένα μου για να διαλέξεις και εσύ αυτό που σου ταιριάζει.

 



 

 

 

 

 

Dots and colour

dots-nails-winter-nuxia-nixia-sxedia-xeimoniatika-eisaimonadikigr

 

Οι αγαπημένες μας τελίτσες είναι διαχρονικές και πάντα μέσα στη μόδα. Αναδεικνύουν όμορφα το πεντικιούρ σου και σε συνδυασμό με ένα βερνίκι που σου αρέσει, θα έχεις το απόλυτο χειμωνιάτικο σχέδιο για το πεντικιούρ σου.

 

 

 

 

Ένα φύλλο το φθινόπωρο

fulla-sxedia-nuxion-gia-podia-pedicure-pentikiour-nails-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

 

Τα φθινοπωρινά φύλλα και γενικά ότι έχει σχέση με τη φύση, σχετίζονται πολύ με τις εποχές. Έτσι, και τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα, προμηνύουν την αρχή του φθινοπώρου που το υποδέχεται ο χειμώνας. Όπως και αυτό το σχέδιο, είναι υπέροχο, έτσι και εμένα μου θυμίζει χειμώνα και κρύο και όμορφες στιγμές. Ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια. Απλά σχεδίασε ένα φύλλο σε κάποιο δάχτυλο σου και συνόδευσε το με το αγαπημένο σου χρώμα βερνίκι.

 

 

 

 

 

Κλασικό γαλλικό

galliko-sxedio-pedicure-pentikiour-sxedia-xeimoniatika-eisaimonadikigr

 

Το γαλλικό είναι πάντα στη μόδα όλες τις εποχές του χρόνου. Αν θέλεις κάτι απλό αλλά και πολύ κομψό, τότε το κλασικό γαλλικό σχέδιο θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου χειμωνιάτικα σχέδια πεντικιούρ.

 

 

 

 

This is Halloween

halloween-nails-xeimoniatika-sxedia-gia-nuxia-pedicure-pentikiour-nixia-eisaimonadikigr

 

Στην αρχή του χειμώνα, υπάρχει μία ξένη σχετικά γιορτή, το Halloween. Ωστόσο, τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ γνωστό στην Ελλάδα και πολλοί από εμάς τη τιμούμε αυτή τη γιορτή. Τι θα έλεγες και το pedicure σου να σχετίζεται με το Halloween που τόσο σου αρέσει;

 

 

 

 

 

 

Το σίγουρο κόκκινο

klasika-kokkina-nuxia-vernikia-xeimoniatika-sxedia-nuxion-nixia-eisaimonadikigr

 

Το κόκκινο βερνίκι είναι το κλασικό χρώμα του χειμώνα, όλοι το ξέρουν αυτό. Θυμίζει Χριστούγεννα και γιορτές και είναι ένα χρώμα που θα διαλέγεις κάθε χρόνο, παραδέξου το. Το σίγουρο κόκκινο θα σε συντροφεύσει και αυτόν τον χειμώνα.

 

 

 

 

Λευκό του πάγου

lefka-sxedia-gia-nuxia-podia-pedicure-pentikiour-eisaimonadikigr

 

Αυτό το καθαρό λευκό του πάγου, μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και για όλες τις περιστάσεις. Είναι ένα χρώμα που θα διαλέγεις χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς γιατί είναι κομψό, όμορφο και αναδεικνύει τα πόδια σου.

 

 

 

 

Γιορτές και χρυσό

maura-xrisa-nuxia-nixia-sxedia-xeimoniatika-nails-eisaimonadikigr

 

 

Το μαύρο και γενικά τα σκούρα χρώματα, είναι από τα χρώματα του χειμώνα. Αν συνδυάσεις το μαύρο με λίγο χρυσό και χρυσόσκονη, το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Αυτό το πεντικιούρ θυμίζει χειμώνα, γιορτές και πολύ μαγεία.

 

 

 

 

 

Μπλε και χρυσόσκονη

mple-nuxia-nixia-blue-nails-xrisoskoni-sxedia-eisaimonadikigr

 

Και τι πιο τέλειο από ένα βαθύ μπλε που είναι ένα από τα πιο χειμωνιάτικα χρώματα; Ένα πεντικιούρ που αν συνδυαστεί με λίγο χρυσόσκονη, σίγουρα θα σε κάνει να το αγαπήσεις. Τόσο απλό αλλά και τόσο μαγευτικό.

 

 

 

 

 

Nude nails

nude-nails-xeimoniatika-sxedia-gia-nixia-podia-nuxia-eisaimonadikigr

 

Αν θες κάτι απλό και γρήγορο, τότε ένα nude βερνίκι σε αποχρώσεις του δέρματος, θα ταιριάξει πολύ όμορφα με το χειμωνιάτικο πεντικιούρ σου. Τα nude χρώματα δίνουν κομψότητα και καθαριότητα στα πόδια σου.

 

 

 

Χρυσό και άσπρο

xrisa-sxedia-pedicure-pentikiour-nuxia-nixia-nails-xeimoniatika-eisaimonadikigr

 

Ένα φανταχτερό και όμορφο σχέδιο που είναι ιδανικό για τον χειμώνα. Όταν το κοιτάω μου θυμίζει Χριστούγεννα, γιρλάντες, μπάλες για το έλατο και πολλές γιορτές και συναθροίσεις. Σίγουρα είναι από τα πιο αγαπημένα μου χειμωνιάτικα σχέδια πεντικιούρ για φέτος.

 

 

 

 

Ποιο από τα παρακάτω σχέδια πεντικιούρ σου άρεσε;

 



Post Author: Eisaimonadikigr