xristougenniatika-dorakia-gia-mikrous-kai-megalous-idees-oikogeneia-xristougenna-psonia-eisaimonadikigr

Χαριτωμένα δωράκια για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή

Τα πιο χαριτωμένα δωράκια για τους αγαπημένους σου για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Εντυπωσίασε με τις πιο χουχουλιάρικες ιδέες.

Χαριτωμένα δωράκια τελευταίας στιγμής

dora-xristougennon-xristougenna-giortes-idees-eisaimonadikigr

Και φέτος ψάχνετε την τελευταία στιγμή τα δώρα σας για τις γιορτές;
Πάρτε ιδέες! Σας προτείνουμε τα πιο χουχουλιάρικα και αρωματικά δωράκια που σίγουρα θα αρέσουν και θα εκτιμηθούν από τους παραλήπτες τους. Όμορφα δωράκια που μπορείτε εύκολα να βρείτε ακόμη και την τελευταία στιγμή χωρίς κόπο και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.



Τα αξεσουάρ που όλοι αγαπάμε το χειμώνα

Κασκόλ, γάντια, ένα ωραίο δώρο τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Δίνουν στυλ στην εμφάνισή μας και χαρίζουν ζεστασιά! Συνδυάστε το με ένα σκουφί ή ένα κομψό χειμωνιάτικο καπέλο και απογειώστε το! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στην αγορά από πιο οικονομικά μέχρι και πιο ιδιαίτερα πλεκτά χειροποίητα!

Δωράκι σαπουνάκι

Φυσικά, χειροποίητα σαπουνάκια που μυρίζουν υπέροχα γιορτινά αρώματα! Κάτι μεταξύ κανέλας, καραμέλας, κόκκινων μικρών φρούτων που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε και με χριστουγεννιάτικα σχέδια, όπως δεντράκια, χιονάνθρωπάκια, καμπανούλες, έλκηθρα κλπ. Βάλτε τα όλα μαζί σε ένα καλαθάκι και ολοκληρώστε το σετάκι σας με μερικές πετσετούλες για τα χέρια σε κόκκινο και πράσινο που θα κοσμήσει όμορφα το μπάνιο.

idees-gia-dora-tis-giortes-xristougenna-oikogeneia-eisaimonadikigr

Κάλτσες ή ακόμη καλύτερα καλτσοπαντόφλες

Αυτές οι τεράστιες, χνουδωτές κάλτσες είναι τόσο ζεστές και χαριτωμένες! Στην αγορά θα βρείτε για όλα τα τα γούστα, και φυσικά παίζει και η χριστουγεννιάτικη collection. Σίγουρα θα εκτιμηθούν καθώς θα σώσουν και από τις διπλές στρώσεις καλτσών δίνοντας άνεση και cozy διάθεση!

Γούνινη κουβερτούλα

Το πιο ζεστό…το πιο απαλό δωράκι! Πολύ πρακτικές αφού χρησιμοποιούνται είτε σαν κουβέρτα για ζεστασιά είτε σαν διακοσμητικό ριχτάρι. Σε ζεστά όμορφα χρώματα θα γίνει ένας πιστός ακόλουθος από το καναπέ στο κρεβάτι και το ανάποδο αυτές τις μέρες χαλάρωσης των γιορτών.

dwra-gia-giortes-xristougenna-idees-eisaimonadikigr

Αρωματικά κεριά

Αρωματικά κεριά που θα μεταμορφώσουν όμορφα την ατμόσφαιρα του σπιτιού και θα δώσουν μια νότα χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Χαρίστε μια σύνθεση με κεριά σε διάφορα μεγέθη στα χρώματα που έχουν την τιμητική τους τώρα στις γιορτές, όπως είναι φυσικά το κόκκινο και το χρυσό. Τοποθετήστε τα πάνω σε μια πιατέλα και έχετε μια σύνθεση που όχι μόνο θα μοσχοβολάει αλλά θα είναι ένα αληθινό στολίδι! Άλλωστε ποιος δεν αγαπάει το φως των κεριών!

Πιτζάμες για χουχούλιασμα

Και τέλος… τι άλλο; Πιτζάμες για χουχούλιασμα με τις ώρες! Το τέλειο δώρο για τις γιορτές αφού όσες κι αν έχει κανείς ποτέ δεν πάνε χαμένες! Φαρδιές γραμμές, Fluffy υφές που δίνουν ζεστασιά και άνεση! Θα βρείτε τόσα σχέδια και υφάσματα που στο τέλος σίγουρα θα ξελογιαστείτε και θελήσετε να τις αγοράσετε για τον εαυτό σας! Από τα πιο χαριτωμένα δωράκια για σένα και τους αγαπημένους σου.

Χαριτωμένα δωράκια τελευταίας στιγμής για να μην τρέχεις και να περάσεις υπέροχες γιορτές.

Post Author: Eisaimonadikigr