xiononifades-sxedia-xeimoniatika-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

Υπέροχα χειμωνιάτικα τατουάζ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Παρακάτω θα βρεις την αγαπημένη μου λίστα από χειμωνιάτικα τατουάζ που έχω συλλέξει. Ίσως βρεις και εσύ αυτό που σου ταιριάζει.

 

Σχέδια για χειμωνιάτικα τατουάζ

mikra-fthinoporina-fullarakia-epoxes-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

 

Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή και θέλω πάντα να βρίσκω τρόπους να τον τιμάω. Τα τατουάζ σε συνδυασμό με τον χειμώνα είναι ένα αγαπημένο μου φαινόμενο. Έχω μαζέψει λοιπόν, κάποια χειμωνιάτικα σχέδια τατουάζ και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου. Ήρθε η ώρα να διαλέξεις το χειμωνιάτικο τατουάζ που σου ταιριάζει.

 

 



 

Το σπίτι της αρκούδας

arkouda-vouna-xeimoniatika-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

 

Τι είναι ο χειμώνας χωρίς χιόνι; Και πού υπάρχει χιόνι; Μα φυσικά στα βουνά που κατοικούν οι πανέμορφες κάτασπρες πολικές αρκουδίτσες που όλοι αγαπάμε. Ένα μαγευτικό τατουάζ που να συνδυάζει χιόνι, βουνά, κρύο και αρκουδίτσες και είναι μόνο για σένα.

 

 

 

 

 

Ω έλατο

elato-xeimoniatiko-xristougenna-xionia-elata-dentra-tatouaz-eisaimonadikigr

 

 

Το αγαπημένο ελατάκι θυμίζει πάντα Χριστούγεννα και κρύο και γιορτές και σίγουρα χειμώνα. Επίσης, αυτό το τατουάζ μπορεί να σημαίνει πολλά για σένα ανάλογα τι σημασία θα του δώσεις. Πχ, για μένα συμβολίζει τον αγαπημένο μου χειμώνα, τα Χριστούγεννα αλλά και την αγάπη μου για τη φύση.

 

 

 

 

Κουλουράκι Shrek

koulouraki-xristougenniatiko-shrek-vibes-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

 

Αν έχεις δει τη παιδική ταινία ”Shrek”, τότε σίγουρα θυμάσαι το ηρωικό κουλουράκι που άλλαζε μέγεθος. Και τι πιο τέλειο από τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια μαζί με την αγαπημένη μας ταινία ενώ τη βλέπουμε μπροστά στο τζάκι;

 

 

 

 

Πιγκουινάκι

pigkouinos-sxedia-tatouaz-xeimoniatika-tattoos-eisaimonadikigr

 

Πιγκουινάκια και κρύο και χιόνια και χειμώνας. Ο κατάλληλος συνδυασμός και ο αγαπημένος σου πιγκουίνος για να σου θυμίζει πάντα κρύα. Ένα χαριτωμένο σχέδιο που μπορείς να το κάνεις σε ότι σημείο επιθυμείς μιας και είναι πολύ διακριτικό και δεν φαίνεται.

 

 

 

 

 

Χρωματιστές χιονονιφάδες

xeimoniatika-sxedia-tatouaz-tattoos-xiononifada-eisaimonadikigr

 

Χιόνι και πάλι χιόνι. Το ήξερες ότι οι χιονονιφάδες είναι έτσι στη πραγματικότητα αν τις κοιτάξεις με ένα μικροσκόπιο; Κι όμως, είναι τόσο όμορφες από κοντά. Ένας συνδυασμός χρωματιστού χιονιού που θυμίζει τον αγαπημένο μας χειμώνα για να στολίσει παραμυθένια το δέρμα σου.

 

 

 

 

Χιονάνθρωπος

xionantrhropos-xeimoniatika-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

 

Φυσικά ο αγαπημένος μας χιονάνθρωπος συμβολίζει τα κρύα και το χιόνι και την αρχή των Χριστουγέννων που τόσο αγαπάμε. Ένα από τα πιο χαριτωμένα χειμωνιάτικα τατουάζ που θα βάλει χρώμα στη ζωή σου.

 

 

 

 

 

Άγιος Βασίλης και τάρανδοι

xristougenna-tarandoi-agios-vasilis-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

 

Και ποιος δεν περιμένει κάθε χρόνο τον αγαπημένο μας τροφαντό παππούλη με τα δώρα; Μα φυσικά εγώ και εσύ, εσύ και εγώ. Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη και οι τάρανδοι ήρθαν και φέτος για να σηματοδοτήσουν την αρχή της λατρεμένης μας γιορτής.

 

 

 

Στολίδια και Χριστούγεννα

xristougenniatikes-mpales-stolidia-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

 

Είστε έτοιμοι για να στολίσουμε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο και να βγάλουμε έξω τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια; Και φυσικά αυτό σημαίνει ότι πλησιάζουν τα κρύα και ο χειμώνας και γενικά η αγαπημένη μου γιορτή όπως όλοι καταλάβαμε ποια είναι. Τι πιο τέλειο από μία χριστουγεννιάτικη μπάλα γεμάτη με τα αγαπημένα μας πράγματα και αισθήματα; Ένα τατουάζ γεμάτο χρώματα και όνειρα.

 

 

 

Ποιο από τα παρακάτω χειμωνιάτικα τατουάζ σου άρεσε;



Post Author: Eisaimonadikigr