nero-idrotas-sugkama-ugeia-eisaimonadikigr

Τσούξιμο ανάμεσα στα μπούτια; Σου έχω τη λύση

Ενοχλητικό κοκκίνισμα και τσούξιμο ανάμεσα στα μπούτια; Μην ανησυχείς. Σου έχω τη λύση.

 

Τσούξιμο ανάμεσα στα μπούτια

sugkama-tsouximo-mpoutia-idrotas-eisaimonadikigr

 

 

 



Μιας και τώρα είναι καλοκαίρι, ιδρώνουμε πολύ εύκολα, ειδικά όταν κινούμαστε μέσα στη ζέστη. Έτσι για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον μεγάλο καύσωνα, φοράμε όσο πιο πολύ μπορούμε ανοιχτά και αέρινα ρούχα. Σε αυτή τη κατηγορία ρούχων ανήκουν, τα σορτσάκια, οι κοντομάνικες μπλούζες, οι φούστες.

 

 

 

 

 

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα ρούχα έχουν και τα αρνητικά τους όπως όλα τα ρούχα. Οι φούστες για παράδειγμα, έχουν ένα μεγάλο αρνητικό. Το τσούξιμο, το τρίψιμο και το κόλλημα ανάμεσα στα μπούτια. Πόσες φορές έχουμε νευριάσει επειδή συγκαιόμαστε ανάμεσα στα μπούτια από τη ζέστη; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα μπροστά στον κόσμο. Ειδικά αν ανήκετε στις κοπέλες που έχουν πλούσια προσόντα και γεμάτα μπουτάκια, τότε καταλαβαίνετε το δίλημμα και τη δυσκολία.

Μην απελπίζεσαι όμως! Σου έχω τη λύση για να απαλλαγείς από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

 

 

 

Αντιμετώπιση

fousta-idrotas-sugkama-eisaimonadikigr

 

Μετά από μία εξαντλητική μέρα, γυρίζεις σπίτι και το μόνο που θες να κάνεις είναι να σαπίσεις στο κρεβάτι σου που σε φωνάζει, κάνω λάθος; Όμως παρατηρείς μία μικρή ενόχληση ανάμεσα στα μπούτια. Και αυτό το ανελέητο τσούξιμο που δεν λέει να φύγει. Τι πρέπει να κάνεις;

Νερό. Ναι καλά άκουσες. Πήγαινε κάνε ένα ντουζ και ρίξε πάρα πολύ παγωμένο νερό στο σημείο που πονάς. Συνέχισε να ρίχνεις για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Όσο πιο πολύ νερό ρίξεις, τόσο πιο πολύ θα ανακουφιστείς. Αφού τελειώσεις, βγες από το μπάνιο και σκούπισε απαλά και ταμποναριστά τη περιοχή. Πριν ντυθείς, φρόντισε να ρίξεις πούδρα σε εκείνο το σημείο και είσαι έτοιμη. Την επόμενη μέρα θα είσαι περδίκι.

  • Επίσης, η καλύτερη λύση για να μην κολλάνε και να μην ιδρώνουν τα μπούτια σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι η πούδρα. Εφάρμοσε λίγη πούδρα, πριν βγεις έξω και θα είσαι έτοιμη και φρέσκια για όλη τη μέρα χωρίς να ανησυχείς για το τσούξιμο. 

 

  • Άλλη μία λύση για να μην κολλάνε τα μπούτια σου, είναι το αποσμητικό roll on για τις μασχάλες. Βάλε λίγο στο σημείο που θέλεις και θα είσαι φρέσκια όλη μέρα. Μπορείς να το ανανεώνεις όσες φορές θέλεις.

 

  • Και η πιο πρακτική λύση, αν θέλεις να φορέσεις κάποιο φόρεμα ή φούστα, είναι να φορέσεις ένα εσώρουχο τύπου κοντό σορτσάκι από μέσα. Ή κάτι σαν μικρό κορσεδάκι που δεν θα φαίνεται. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα συγκαίεσαι και δεν θα νιώθεις άβολα όλη τη μέρα.

 

Post Author: Eisaimonadikigr