neurika-zodia-angry-zigns-zwdia-neura-thimos-ekneurismos-sxeseis-eisaimonadikigr

Νεύρα και ζώδια | Ποια είναι τα πιο νευρικά ζώδια και γιατί;

Ποια ζώδια έχουν τα περισσότερα νεύρα και γιατί; Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα πιο νευρικά ζώδια και πώς αντιδρούν στις καταστάσεις;

 

 

Νευρικά ζώδια

zwdia-neura-zodia-neurika-nevra-ekneurismos-thimos-eisaimonadikigr

 



 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τα πιο θερμά ζώδια σε όλους τους τομείς και αντιδράει υπερβολικά και με ζήλο σε όλες τις καταστάσεις. Μπορεί να φαίνεται ήρεμο πνεύμα, αλλά μέσα του βράζει και αν καταφέρεις κάποια στιγμή να του σπάσεις τα νεύρα, θα βγει ο ”ταύρος”  από μέσα του. Θα δεις ένα πρόσωπο που δεν είχες ξαναδεί από εκείνον και δεν θα τολμήσεις ούτε μία στο εκατομμύριο να τον εκνευρίσεις ξανά ποτέ. Ένας αληθινός Ταύρος, είναι ταύρος στα πάντα.

 

 

Λέων

Ένας Λέων , μπορεί να φαίνεται ότι έχει πάντα τον έλεγχο αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί να κρύβεται πολύ καλά, πίσω από το ήρεμο και ψεύτικο προσωπείο του, αλλά στην ουσία έχει υπερβολικά νεύρα και πολλές φορές τα ξεσπάει, σε ανθρώπους που δεν πρέπει. Όταν αρχίσει να νευριάζει, βρες καράβι να φύγεις, διότι θα ξεστομίσει πράγματα που δεν πιστεύει και θα σε πληγώσει ανεπανόρθωτα, ότι άτομο και να είσαι στη ζωή του. Ο χείμαρρος θα σε παρασύρει και δεν θα μπορείς να κρυφτείς πουθενά. Πολλά νεύρα το λιοντάρι

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος, είναι από αυτά τα ζώδια που δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο νευρικός είναι. Κρύβει τα νεύρα του πάρα πολύ καλά και δεν εκφράζει ποτέ αυτά που νιώθει. Μπορεί μέσα του να βράζει, αλλά δεν εκδηλώνει τον θυμό του και θα σε αφήσει να το καταλάβεις μόνος/η σου. Ωστόσο, αν είσαι ”τυχερός” και βρεθείς σε μία κατάσταση που του έχουν σπάσει τα νεύρα, τότε κρύψου όπου βρεις. Δεν θα σταματήσει να μιλάει και να σε προσβάλει και το χειρότερο είναι, ότι δεν θα μετανιώσει ποτέ γι’αυτά που είπε, γιατί δίνει πολλές ευκαιρίες, αλλά όταν στερέψει από ευκαιρίες, τότε θα βγει ο πραγματικός του εαυτός.

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός , είναι ένα κινούμενο ηφαίστειο σε όλους τους τομείς της ζωής του. Τρελαίνεται να κάνει καινούρια πράγματα και αν λατρεύει κάτι, δίνει όλο τον εαυτό του. Έχει απεριόριστη ένταση και αντιδράει χωρίς δεύτερη σκέψη στα πάντα. Έτσι είναι και όταν νευριάζει. Μπορεί να σπάσει τα πάντα στο πέρασμα του και να πει πράγματα που δεν τα εννοεί γιατί του αρέσει να προκαλεί δράματα. Ζει για το δράμα και θέλει να είναι πάντα το κέντρο της προσοχής, ωστόσο, πολλές φορές τα νεύρα του δεν είναι για κάποιο σοβαρό λόγο, απλά ενθουσιάζεται και ξεφεύγει εύκολα.

 

Εσύ τι ζώδιο είσαι;

Post Author: Eisaimonadikigr