parthenos-zodia-pou-misei-enas-parthenos-zwdia-sxeseis-eisaimonadikigr

Εσύ ξέρεις ποια είναι τα ζώδια που μισεί ένας Παρθένος; Ώρα να μάθεις

Σίγουρα δεν ξέρεις ποια είναι αυτά τα ζώδια που μισεί ένας Παρθένος. Ένα από τα πιο ήσυχα αλλά και πιο δυναμικά ζώδια που υπάρχουν.

 

Ζώδια που μισεί ένας Παρθένος

zodia-pou-misei-enas-parthenos-zwdia-sxeseis-udroxoos-karkinos-skorpios-eisaimonadikigr

 

Ο Παρθένος είναι από τα πιο ενδιαφέρον ζώδια αλλά και τα πιο τακτικά σε θέμα δουλειάς, οικονομικών και οικογένειας. Δεν ταιριάζουν όμως, με όλα τα ζώδια και αυτό φαίνεται πολύ έντονα. Αν δεν σε συμπαθήσει, δεν πρόκειται να το κρύψει και θα το μάθεις με τη συμπεριφορά του προς το άτομο σου.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που απλά μισεί και δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους. Εσύ ξέρεις ποια είναι αυτά;

 

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε και εσύ ποια είναι τα ζώδια που μισεί ένας Παρθένος.



 

 

 

 

Σκορπιός

Η σχέση του Παρθένου και του Σκορπιού χωρίζεται από μία πολύ λεπτή γραμμή που είναι αγάπης και μίσους. Δεν ταιριάζουν σχεδόν σε τίποτα και μπορούν να τα πάνε καλά μόνο σε θέμα έρωτα γιατί έχουν πολύ χημεία.

Η τρελή και αυθόρμητη φύση του Σκορπιού, εκνευρίζει τον Παρθένο που είναι πολύ συντηρητικός στα περισσότερα θέματα. Επίσης και ο Σκορπιός ξενερώνει με τη μαμαδίστικη συμπεριφορά του Παρθένου που θέλει να ελέγχει τα πάντα και να μην παρεκτρέπεται. Σε θέμα φιλίας, δεν συγχρονίζονται με τίποτα και θα τους πετύχεις κάπου να φωνάζουν για το ποιος έχει δίκιο.

 

 

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

Καρκίνος

Άλλο ένα ζώδιο που έχει μία ιδιαίτερη θέση στη καρδιά του Παρθένου και σίγουρα είναι η τοποθεσία του μίσους και της αντιπάθειας. Ο Παρθένος εκνευρίζεται με το πόσο ευαίσθητος είναι ο Καρκίνος και το πόσο κλαίγεται για τα πάντα. Σε μία παρέα ο Παρθένος θα κάνει τον ψυχολόγο στον Καρκίνο και στο τέλος θα τον σκοτώσει για να μην ακούει τη μουρμούρα του.

Δεν ταιριάζουν ούτε σε θέμα σχέσης ή φιλίας μιας και οι απόψεις τους αντικρούονται και δεν συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Ο Καρκίνος εκνευρίζεται με το πόσο αναίσθητος φαίνεται ο Παρθένος και ο Παρθένος ξενερώνει με το πόσο ψεύτικος μοιάζει ο Καρκίνος.

Δεν τα βρίσκουν ούτε σε θέμα δουλειάς αφού και τα δύο ζώδια θέλουν τη θέση του διευθυντή και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για κανέναν.

 

 

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια που ο Παρθένος θα προσπαθήσει να συμβαδίσει μαζί του, αλλά δεν τα καταφέρνει μιας και ο Υδροχόος έχει μυαλό πεντάχρονου για τον Παρθένο.

Ο Παρθένος θα προσπαθήσει να είναι η μαμά του Υδροχόου και ο Υδροχόος θα το διασκεδάζει με τη ψυχή του καθώς θα τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο. Αλλά ένας Παρθένος αγαπάει να μισεί τον Υδροχόο μιας και του αρέσουν οι προκλήσεις.

Σε μία παρέα μπορεί να είναι το ζευγαράκι που δίνουν συμβουλές σε όλους αλλά στο θέμα δουλειάς και οικογένειας δεν το έχουν καθόλου. Ο Παρθένος θα σκοτώσει τον Υδροχόο αν δουλέψουν μαζί για πάνω από 2 ώρες.

 

Εσύ τι ζώδιο είσαι;

Post Author: Eisaimonadikigr