ugeia-dema-sigkama-eisaimonadikigr

Σύγκαμα κάτω από το στήθος; Δες πως μπορείς να απαλλαγείς άμεσα

Το σύγκαμα κάτω από το στήθος είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για σχεδόν όλες τις γυναίκες και ειδικά τους μήνες που έχει περισσότερη ζέστη. Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη λύση.

 

Σύγκαμα κάτω από το στήθος και λύση

sigkama-sto-stiithos-ugeia-eisaimonadikigr

 

Ανήκω και εγώ στη κατηγορία των γυναικών που έχουν πρόβλημα με τον ιδρώτα και το σύγκαμα κάτω από το στήθος και δεν ντρέπομαι γι’αυτό. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι χειρότεροι για μένα και συνεχώς προσπαθώ να βρω τρόπους για να απαλλαγώ από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

 

Έχω βρει διάφορες φυσικές λύσεις για να μην γεμίζεις με χημικά και ανώφελες κρέμες και σου τα παρουσιάζω.

 



 

 

 

 

1)Πούδρα για την υγρασία

Η πούδρα είναι ένα σωτήριο προϊόν για μένα που με έχει βοηθήσει σε πολλές άβολες καταστάσεις. Αν θέλεις να αποφύγεις το σύγκαμα αλλά και τον ενοχλητικό ιδρώτα, βάλε λίγη πούδρα κάτω από το στήθος σου μετά από ένα αναζωογονητικό μπάνιο. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώθεις φρέσκια μέσα στη μέρα και δεν θα ανησυχείς για τίποτα.

 

 

 

 

2)Το μπεταντίν βοηθάει

Αυτό το συγκεκριμένο κόλπο, μου το έχει πει η δερματολόγος μου. Αν έχεις συγκαεί, ρίξε πολύ κρύο νερό στο σημείο, σκουπίσου καλά και άπλωσε πάνω από το σημείο μπεταντίν και λίγη πούδρα. Ακολούθησε αυτή τη διαδικασία 2 φορές τη μέρα (προτείνω το πρωί και το βράδυ πριν κοιμηθείς) και σε 2 μέρες θα έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα.

 

 

 

 

Δες εδώ επίσης πως μπορείς να αποφύγεις το τσούξιμο ανάμεσα στα μπούτια

 

 

 

3)Τσάι και χαμομήλι

Το τσάι και το χαμομήλι είναι τα φάρμακα της φύσης. Κάνε ένα καλό ντους, σκουπίσου καλά και τοποθέτησε στη περιοχή κρύο τσάι ή χαμομήλι για μισή ώρα περίπου (εγώ βουτάω βαμβάκι μέσα στο υγρό και το τοποθετώ εκεί που θέλω). Αμέσως θα δεις διαφορά στο σύγκαμα.

 

 

 

 

4)Βαζελίνη ή αποσμητικό

Η βαζελίνη είναι μία καλή λύση για όταν θα χρειαστείς να βγεις κάπου έξω. Άπλωσε μία μικρή ποσότητα κάτω από το στήθος σου και έτσι δεν θα γίνεται ενοχλητική η κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο δεν θα συγκαείς. Επίσης, το αποσμητικό εκτός από τη κάλυψη του ιδρώτα σου προσφέρει ένα ιδιαίτερο άρωμα που θα κρατήσει πολλές ώρες και δεν θα νιώθεις άβολα.

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές δες εδώ

 

 

5)Ανοιχτές βαμβακερές μπλούζες

Άλλη μία λύση, που πιστεύω τη ξέρουμε σχεδόν όλες, είναι οι ανοιχτές μπλούζες. Όσο πιο ανοιχτή και βαμβακερή είναι η μπλούζα σου, τόσο πιο πολύ θα ελαττώσεις τον κίνδυνο συγκάματος και κοκκινίλας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν ιδρώνεις και εύκολα σε αυτές τις περιοχές.

 

 

 

 

6)Κρύα ντους

Τα κρύα ντους μέσα στη μέρα, είναι η απαραίτητη λύση στο σύγκαμα. Φρόντισε μέσα στη μέρα σου να ρίχνεις αρκετό κρύο νερό στη περιοχή, μιας και είναι από τις πιο εύκολες λύσεις. Κάνε ένα ντους, βάλε μπεταντίν και από πάνω πούδρα και σε 2-3 μέρες θα έχεις τα αποτελέσματα που τόσο ποθείς.

 

 

 

 

7)Σερβιέτες και δίσκοι ντεμακιγιάζ

Και πολύ καλά διάβασες. Αυτά τα δύο προϊόντα είναι πολύ βοηθητικά για κάτω από το στήθος σου. Κόψε τα στο σχήμα που σε βολεύει και τοποθέτησε τα στο σημείο που επιθυμείς. Καθαρή και στεγνή όλη μέρα.

 

Έχεις να μου προτείνεις και εσύ κάποια δική σου συμβουλή;


 

Post Author: Eisaimonadikigr