plati-sxedia-tatouaz-aggeloi-tattoos-ftera-angels-tattoos-eisaimonadikigr

Σχέδια τατουάζ με αγγέλους και φτερά που σε ταξιδεύουν

Έχεις πάνω σου κάποιο τατουάζ με αγγέλους; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο με αγγέλους.

 

Πάντα μου άρεσαν τα σχέδια τατουάζ με αγγέλους και μία μέρα έκατσα και έψαξα πολλά σχέδια.  Αν έχεις και εσύ μία ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά τα σχέδια, πάρε μία ιδέα από τα αγαπημένα μου.

 

Τα πιο όμορφα σχέδια τατουάζ με αγγέλους και φτερά μόνο για σένα .

 

 

Οι άγγελοι ποτέ δεν φεύγουν, μένουν πάντα στο πλάι σου

aggeloi-paradeisos-logia-tattouaz-tattoos-eisaimonadikigr

Οι φράσεις σε συνδυασμό με ένα όμορφο σχέδιο, είναι από τα αγαπημένα μου τατουάζ. Γιατί συνδυάζει κάποια λόγια, σαν κι αυτό που μου αρέσουν πολύ και τα αγαπημένα μου φτερά που θυμίζουν αγγέλους. Ένα υπέροχο σχέδιο που θα μείνει για πάντα πάνω σου.

 

 



 

 

Η μαμά είναι ο φύλακας άγγελος σου

aggeloi-tatouaz-tattoos-sxedia-me-aggelous-eisaimonadikigr

Ένα τόσο γλυκό και πανέμορφο σχέδιο που δείχνει την αγάπη και τη φροντίδα της μαμάς προς το μωρό της. Η μαμά σου θα είναι για πάντα ο φύλακας άγγελος σου και θα σε προστατεύει ότι κι αν συμβεί.

 

 

Για περισσότερα σχέδια δες εδώ

 

 

 

Το κορίτσι

aggelos-sxedia-tatouaz-tattoos-aggeloi-ftera-eisaimonadikigr

Και τι πιο όμορφο από ένα αγγελικό κορίτσι να κοσμεί το δέρμα σου για πάντα; Η αγγελική μορφή της θα είναι εκεί μαζί σου να σε προστατεύει και να σου υπενθυμίζει ότι δεν θα νιώσεις ποτέ μοναξιά.

 

 

 

 

Και στα πλευρά

aggelos-tatouaz-ftera-sxedia-tattoos-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο καταλαμβάνει μεγάλο μέρος των πλευρών σου. Ένα υπέροχο κορίτσι με τεράστια φτερά που μπορεί να σημαίνουν πολλά για σένα. Το ιδανικό σχέδιο για εσένα που θέλεις κάτι διαφορετικό.

 

 

 

Απλό φτεράκι

ftera-aggelon-aggeloi-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

Ένα τόσο απλό και αγνό φτερό που χωράει σε όλα τα σημεία του σώματος σου. Θα είναι εκεί για να σου θυμίζει την αγάπη, την ελευθερία αλλά και τους ανθρώπους σου που θα είναι εκεί και θα σε προστατεύουν πάντα. Ένα όμορφο μικρό φτεράκι.

 

 

 

 

Πριγκίπισσα με φτερά

ftera-koritsi-aggelos-aggeloi-sxedia-tatouaz-tattoos-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο μου θυμίζει πολύ μια πριγκίπισσα που το έσκασε από το παρελθόν της και είναι ελεύθερη να ζήσει τα όνειρα της. Φτιάξε και εσύ το δικό σου παραμύθι και ο άγγελος σου θα είναι εκεί να σε προσέχει, ελεύθερος και ζωντανός.

 

 

 

 

Μικρό αγγελάκι

mikro-aggelaki-laimos-sxedio-tatouaz-tattoos-aggeloi-eisaimonadikigr

Και το αγαπημένο μου σχέδιο, το άφησα για το τέλος. Ένα μικρό διακριτικό αγγελάκι σε κάποιο αγαπημένο σου σημείο που σίγουρα μία μέρα θα το κάνω και εγώ.

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο;



Post Author: Eisaimonadikigr