tatouaz-me-kardies-sxedia-tattoos-kardia-sxima-derma-moda-eisaimonadikigr

Σχέδια για τατουάζ με καρδιές που θα ερωτευτείς χωρίς δεύτερη σκέψη

Τα τατουάζ με καρδιές είναι από τα σχέδια που πολλές γυναίκες προτιμάνε. Διάλεξε το αγαπημένο σου τατουάζ με σχήμα καρδιάς που θα λατρέψεις.

 

Ξεχωριστά τατουάζ με καρδιές

Καθώς έψαχνα σχέδια για το επόμενο μου τατουάζ, έπεσε το μάτι μου σε κάποια που είχαν σχήμα καρδιάς. Μου τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον μιας και πάντα ήθελα να κάνω ένα παρόμοιο που θα συμβολίζει κάτι σημαντικό για μένα.

Έψαξα πολλές ώρες και βρήκα τα αγαπημένα μου σχέδια που εκτός από πολύ όμορφα, είναι και πολύ χαριτωμένα. Ρίξε και εσύ μια ματιά στη λίστα μου και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις αυτό που σου ταιριάζει από τα παρακάτω τατουάζ με καρδιές.

 



 

 

Καρδιά με κόκκινο μελάνι

kokkini-kardia-tatouaz-kokkino-melani-tattoos-sxedia-kardies-eisaimonadikigr

Αυτό το τόσο μικρό σχέδιο, μπορεί να σημαίνει πολλά για ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Το κόκκινο χρώμα, συμβολίζει την αγάπη μεταξύ του ζευγαριού και θα ήταν πολύ όμορφο ένα ίδιο σχέδιο, που θα δείχνει το δέσιμο τους.

 

 

 

 

Πληγωμένη καρδιά

kardia-pligomeni-kommeni-sta-duo-tatouaz-me-kardies-kardia-tattoo-eisaimonadikigr

Μία πληγωμένη καρδιά, σπασμένη στα δύο, μπορεί να σημαίνει το πόσο πόνεσε ο άνθρωπος που την έκανε. Δεν έχουν όλες οι ιστορίες αίσιο τέλος, αλλά τα τατουάζ μας, θα είναι εκεί να μας θυμίζουν αυτή την ιστορία.

 

 

 

 

Μικροσκοπική μαύρη καρδιά

mikri-mavri-kardia-tatouaz-me-kardies-sxima-kardias-tattoos-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο είναι για όσους λατρεύουν τα μικρά σχέδια τατουάζ, που όμως μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό για εκείνους. Ειδικά το συγκεκριμένο σημείο, μπορεί να συμβολίζει το μέρος που βρίσκεται η καρδιά μας.

 

 

 

 

 

 

Καρδιά στο δάχτυλο

tatouaz-kardia-sto-daxtulo-tattoos-sxedia-kardies-eisaimonadikigr

Ένα κομψό αλλά ιδιαίτερο σχέδιο για το δάχτυλο σου. Θα αναδεικνύει πολύ όμορφα το μανικιούρ σου, αλλά θα είναι και εκεί ως ένα διακριτικό τατουάζ που θα ξέρεις ότι κάτι σημαίνει για σένα.

 

 

 

 

 

Μία καρδιά για όλους

kardia-me-onomata-oikogeneia-tatouaz-sxedia-me-kardies-eisaimonadikigr

 

Το πιο ξεχωριστό και μοναδικό σχέδιο που θα μπορούσε να το κάνει όποιος θέλει να έχει την οικογένεια του πάνω του συνέχεια. Όλα τα ονόματα, σχηματίζουν μία καρδιά που τους χωράει όλους.

 

 

 

 

 

Ρεαλιστική καρδιά

realistiki-kardia-tatouaz-me-kardies-sxedia-eisaimonadikigr

Κι αν δεν σου  αρέσει το κλασικό σχέδιο καρδιάς, τότε ένα πιο ρεαλιστικό σχέδιο, ίσως σε ενθουσιάσει. Γιατί ναι η κανονική μας καρδιά, είναι έτσι ακριβώς. Αλλά ότι σχήμα ή σχέδιο και να έχει, όλοι ξέρουμε ότι θα χτυπάει για εμάς για πάντα.

 

 

 

 

Μικρή καρδιά στο πόδι

apli-kardia-sto-podi-sxedia-tatouaz-me-kardies-tattoos-eisaimonadikigr

Κάτι πολύ απλό αλλά και μοναδικό, για σένα που σου αρέσουν τα μικρά και διακριτικά σχέδια. Ειδικά η περιοχή του ποδιού, μπορεί να αναδείξει πολύ όμορφα ότι σχέδιο και αν αποφασίσεις να κάνεις.

 

 

 

 

Καρδιά και σταυρός

kardia-kai-stauros-tatouaz-me-kardies-sxedia-tattoos-eisaimonadikigr

Αυτό το τατουάζ με καρδιές, συμβολίζει την αγάπη και τη πίστη που έχεις ως άτομο. Η θρησκεία είναι προσωπική επιλογή του καθένα, αλλά αν σου αρέσουν αυτού του είδους τα σχέδια, θα αγαπήσεις σίγουρα και το συγκεκριμένο.

 

 

 

 

Τρεις καρδιές μαζί

treis-kardies-sxedia-tatouaz-me-kardies-sxima-kardia-tattoos-eisaimonadikigr

Σίγουρα αυτό το σχέδιο τατουάζ, μπορεί να έχει διαφορετικό νόημα για τον κάθε άνθρωπο αλλά φαντάσου να συμβολίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου. Δεν θα ήταν υπέροχο; Δώσε εσύ το νόημα που θέλεις.

 

 

 

 

Semicolon tattoo

semicolon-tattoo-tatouaz-me-kardies-sxima-sxedia-tattoos-eisaimonadikigr

Μπορεί αυτές οι λέξεις να μην σου λένε τίποτα, αλλά στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένες. Αυτό το ερωτηματικό, σημαίνει πολλά για όσους έχουν μία ψυχολογική διαταραχή και σε συνδυασμό με τη καρδούλα, σημαίνει την αγάπη για τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα, από το να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον εαυτό μας.

 

 

 

Ποιο από τα παρακάτω τατουάζ με καρδιές σου άρεσε;



Post Author: Eisaimonadikigr