mpiskota-eukola-apla-sintagi-liga-ilika-zaxaroplastiki-eisaimonadikigr

Συνταγή για τα πιο απλά μπισκότα με μόνο 3 υλικά

Η πιο εύκολη συνταγή για τα πιο απλά μπισκότα με μόνο 3 υλικά. Δεν θα προλαβαίνεις να τα φτιάχνεις και να τα απολαμβάνεις με τους αγαπημένους σου.

 

Συνταγή για τα πιο απλά μπισκότα

mpiskota-vanilias-eukola-apla-sintagi-zaxaroplastiki-eisaimonadikigr

Καθώς έψαχνα μία μέρα για να βρω κάποια εύκολα μπισκότα, έπεσα πάνω σε αυτή τη συνταγή για τα πιο απλά μπισκότα. Περιέχουν μόνο 3 υλικά και δεν χρειάζονται πολύ από τον χρόνο σου για να φτιαχτούν.

Είναι νόστιμα, εύκολα και θα γίνουν από τα πιο αγαπημένα σου. Μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλειά αλλά και ως ένα ελαφρύ γλυκάκι τις ώρες που το θέλεις.

Αν θες να μάθεις και εσύ πως να φτιάξεις αυτά τα υπέροχα μπισκότα, συνέχισε να διαβάζεις.

 

 

 

 

 

Υλικά για 5-10 κομμάτια:



 

  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 φλιτζάνι βούτυρο αλατισμένο (αν έχετε μόνο ανάλατο, προσθέστε απλώς λίγο αλάτι στο μείγμα σας)
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι

 

 

 

 

 

Εκτέλεση μπισκότων

apla-eukola-mpiskota-grigora-liga-ilika-zaxaroplastiki-eisaimonadikigr

Πριν ξεκινήσουμε με τη συνταγή μας πρέπει να έχουμε ζεστάνει καλά τον φούρνο μας. Για το κόψιμο των μπισκότων μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα στρογγυλό ποτήρι ή κάποιες ειδικές φόρμες ζαχαροπλαστικής σε διάφορα σχήματα. Μπορείς να τις προμηθευτείς από ειδικά καταστήματα με τρόφιμα ή παιχνίδια ή είδη ζαχαροπλαστικής.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και συνεχίζουμε με τα μπισκότα . Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και γίνουν ένα. Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά.  Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα (αν χρειάζεται, προσθέτουμε 1-2 κουταλιές νερό).

 

Για περισσότερα εύκολα και νόστιμα γλυκά δες εδώ

 

Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη μας, την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά τυλιγμένη με μεμβράνη. Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε μια επιφάνεια στην οποία έχουμε ρίξει λίγο αλεύρι, και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια της επιλογής μας. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι αλειμμένο με βούτυρο, και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20-25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

 

 

 

Extra tips:

 

 

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη! Μοιράσου τα μπισκοτάκια με τους φίλους σου!

 

Post Author: Eisaimonadikigr