rofimata-me-kafeini-anti-gia-kafe-pota-kafes-tsai-eisaimonadikigr

Ροφήματα με καφεΐνη που σε ξυπνάνε αντί για καφέ

Θες να μάθεις ποια είναι τα ροφήματα με καφεΐνη που μπορείς να αντικαταστήσεις με τον καφέ; Υπάρχουν πολλά τέτοια ροφήματα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν.

 

Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του αγαπημένου μας καφέ και κάθε μέρα πριν τη δουλειά, πίνω έναν. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ήθελα να ελαττώσω λίγο το αγαπημένο μου κρύο ρόφημα και να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο.

Μια χαρά είναι ο καφές, αλλά ήθελα κάτι πιο απλό και φθηνό. Έτσι, έψαξα και βρήκα κάποια ροφήματα με καφεΐνη που μπορείς να πιεις αντί για καφέ. Σίγουρα δεν θα ξέρεις ότι πολλά από αυτά περιέχουν καφεΐνη. Ποια είναι όμως αυτά;

 

 

 

Τσάι

Το τσάι είναι από τα πιο υγιεινά ροφήματα που μπορεί να αντικαταστήσει τον καφέ χωρίς κόπο. Είτε πάρεις παγωμένο, είτε κρύο τσάι, πιστεύω θα δεις διαφορά. Ωστόσο, το τσάι που φτιάχνεις μόνη σου στο σπίτι, είναι πολύ πιο υγιεινό απ’ότι του εμπορίου που έχουν πολύ ζάχαρη και πολλά πρόσθετα. Μπορείς να φτιάξεις ζεστό τσάι και απλά να το βάλεις να παγώσει για να τον έχεις όλη μέρα μαζί σου. Ένα τσάι την ημέρα, τον καφέ τον κάνει πέρα.

 



 

Αναψυκτικά

Τα διάφορα αναψυκτικά τύπου coca-cola, pepsi κλπ, περιέχουν πολύ καφεΐνη, όπως επίσης και πολύ περισσότερη ζάχαρη. Ωστόσο, είναι ένα γρήγορο ρόφημα όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Αν θέλεις να μην έχει τόσο πολύ ζάχαρη το αναψυκτικό σου, τότε προτίμησε αναψυκτικά με μηδέν θερμίδες ή με στέβια.

 

 

 

Κακάο

Και ποιος ξεχνάει το αγαπημένο ρόφημα της παιδικής μας ηλικίας; Το κακάο ήταν εκεί πάντα να μας συντροφεύει στις ζεστές και μη μέρες της ζωής μας και μέχρι και σήμερα θα ήθελα να το καταναλώνω πιο συχνά. Είτε το πιεις με γάλα, είτε χωρίς, ένα είναι το σίγουρο. Θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα και θα σε αποτρέψει από το να πιεις άλλο ένα ποτήρι καφέ.

 

 

 

 

 

Σοκολατούχο γάλα

sokolatouxo-gala-rofimata-me-kafeini-sokolata-eisaimonadikigr

Όσο χρονών και να είσαι, σίγουρα δεν θα ξεχάσεις το πόσο λαχταριστό είναι το σοκολατούχο γάλα. Θυμάμαι παλιά, στο σχολείο, που πίναμε milko στο διάλειμμα και μετά είχαμε άπειρη ενέργεια. Οπότε τι πιο τέλειο από ένα δροσιστικό σοκολατούχο γάλα σε μία ζεστή μέρα που χρειάζεσαι μία παραπάνω δόση καφεΐνης;

 

 

 

 

Energy Drinks

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τα energy drinks όπως το red-bull, monster κλπ. Έχουν τόση καφεΐνη που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις μέσα στη μέρα σου χωρίς κόπο. Ωστόσο, λόγω της υπερβολικής ζάχαρης που περιέχουν, δεν θα τα συνιστούσα για παραπάνω από μία φορά τη βδομάδα.

 

 

 

 

Γάλα σόγιας σοκολατούχο

Ένα ρόφημα που σίγουρα δεν γνώριζες ότι περιέχει καφεΐνη, είναι το γάλα σόγιας. Λόγω του κακάο και της ζάχαρης, σου δίνει έξτρα ενέργεια και σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου δημητριακά, μπορεί να γίνει από τα πιο αγαπημένα σου γεύματα μέσα στη μέρα.

 

 

Ποιο ρόφημα με καφεΐνη θα γίνει ο αντικαταστάτης του καφέ για σένα;



Post Author: Eisaimonadikigr