fashion-moda-kanones-komspi-gunaika-eisaimonadikigr

Ξέρεις τι προστάζουν οι κανόνες της μόδας; Μάθε τους πιο απλούς

Εσύ ξέρεις ποιοι είναι οι διαχρονικοί κανόνες της μόδας για να είσαι πάντα κομψή; Μάθε τους πιο απλούς κανόνες για να είσαι συνέχεια στη μόδα.

 

Σήμερα θα σου ορίσω κάποιους κανόνες της μόδας που θα σε συντροφεύουν για όλη σου την ζωή. Καλές οι τάσεις, τα trends και οι πασαρέλες κάθε σεζόν αλλά δεν είναι εύκολο να τα βάλεις μέσα στην καθημερινότητα σου.
Αν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν πάντα να είναι στιλάτες και κομψές μείνε και συνέχισε την ανάγνωση. Αυτοί οι κανόνες θα είναι σαν ευαγγέλιο για το ντύσιμό σου από εδώ και πέρα.

 

Γράφει η Τζο Καραντενιζη

 

 

 

  • Για τα πιο φθηνά αλλά και πιο μοδάτα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ! Οι προσφορές σε περιμένουν!

 

 

 

  • Απλότητα

Less is more θα σου πω εγώ και κράτα το σαν μότο σου. Λυτές γραμμές και κομμάτια κλειδιά μέσα στην ντουλάπα σου που σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.
Το κλασσικό little black dress, ένα μαύρο αντρικό παντελόνι, ένα άσπρο μεσάτο πουκάμισο ή η αγαπημένη σου μαύρη καμπαρντίνα. Αυτά τα base κομμάτια θα σου λύσουν τα χέρια.
Μην επενδύεις σε τάσεις που την επόμενη σεζόν θα έχουν φύγει, ξέχνα τις πολλές στάμπες, πούλιες και φτερά, η απλότητα είναι και η απόλυτη κομψότητα.

 



 

  • Ρούχα κομμένα και ραμμένα για σένα

Ντύσου ανάλογο με τι κολακεύει την σιλουέτα σου.  Ανέδειξε εκείνο το σημείο στο σώμα σου που σε κάνει να διαφέρεις και πίστεψέ με δεν θα χάσεις.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, αν έχεις υπέροχα σμιλεμένα πόδια το ιδανικό για σένα είναι οι μίνι φούστες και τα σορτς, αν από την άλλη χάνεις σε πόντους καλό είναι να αποφύγεις τα μακριά φορέματα και τα φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια. Αγάπησε το σώμα σου και ανέδειξε το.

 

 

aploi-kanones-modas-omorfia-idees-fashion-eisaimonadikigr

 

 

 

  • Αισθησιακή και όχι σέκσι

Δείξε τόσο όσο δέρμα που θα αφήσει όλα τα υπόλοιπα στην φαντασία. Είναι γεγονός πως ένα άκρως αποκαλυπτικό ρούχο τείνει να γίνει ‘’δεύτερο’’ και αυτό δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση. Υπέροχο και απίστευτα κομψό είναι ο ακάλυπτος ώμος ή τα κόκαλα στο στέρνο μέσα από ένα ελαφρώς ανοιχτό πουκάμισο.

 

 

 

  • Ψηλά παπούτσια – απόλυτος έρωτας

Είναι ο έρωτας της κάθε γυναίκας και όχι άδικα αφού φορώντας ένα ψηλό παπούτσι αυτόματα σου φτιάχνει και η διάθεση. Δείχνουν το σώμα πιο καλλίγραμμο και σε κάνουν αισθησιακή σε κάθε σου βήμα. Προσοχή όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξέρεις να τα περπατάς!

 

 

 

fashion-moda-kanones-komspi-gunaika-eisaimonadikigr

 

 

  • Μαλλιά και άκρα

Η λεπτομέρεια λένε κάνει την διαφορά και θα συμφωνήσω.
Τα περιποιημένα μαλλιά και τα όμορφα και καθαρά άκρα είναι το Α και το Ω σε μια κομψή γυναίκα, μην τα παραμελείς.

 

 

 

  • Αξεσουάρ

Ένα καλό ρολόι , μια τσάντα που τραβάει τα βλέμματα ή ένα φουλάρι με έντονα print δεμένο σαν βραχιόλι θα απογειώσουν το στιλ σου και θα το φτάσουν στα αστέρια.
Μην ξεχνάς less is more, και όπως έλεγε η ιέρεια της κομψότητας Coco Chanel ‘’ η μόδα φεύγει, το στιλ παραμένει’’!

 

 

 

  • Για τα πιο φθηνά αλλά και πιο μοδάτα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ! Οι προσφορές σε περιμένουν!

 

 

 

Αυτοί είναι οι πολύ απλοί κανόνες της μόδας. Τι περιμένεις; Εφάρμοσε τους!




Post Author: Eisaimonadikigr