ziliarika-zodia-sxeseis-zileia-zhleia-zwdia-eisaimonadikigr

Ζήλεια και ζώδια | Ποια είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια και γιατί;

Ποια είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια και γιατί; Σε ποιον τομέα ζηλεύουν πιο πολύ και πώς αντιδρούν όταν θέλουν να δείξουν άνετοι και δεν τους βγαίνει;

 

Ζηλιάρικα ζώδια και συμπεριφορά

zileia-ziliarika-zodia-sxeseis-zwdia-eisaimonadikigr



 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια που υπάρχουν. Όταν λέμε υπερβολική ζήλεια, το εννοούμε με όλη την έννοια της λέξης. Μπορεί στα μάτια σου να φαίνεται ήρεμος και σοβαρός, αλλά μέσα του καίγεται για το κάθε τι που έχει ο οποιοσδήποτε και αυτός δεν έχει.

Δεν έχει σημασία τι μπορεί να είναι αυτό, ζηλεύει τα πάντα. Τη δουλειά σου, τη σχέση σου, τη ζωή σου γενικά και ας δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν χαίρεται εύκολα με τη χαρά των δικών του ανθρώπων, αλλά δεν πρόκειται να το καταλάβεις ποτέ. Θέλει ότι έχεις και στη τελική με ποιο δικαίωμα το έχεις εσύ και όχι αυτός;

 

 

 

Λέων

Ο Λέων στο θέμα ζήλειας δεν είναι τόσο υπερβολικός όπως τον Ζυγό, ωστόσο κάνει μπαμ η φάτσα του μόλις του αναφέρεις κάποιο κατόρθωμα σου. Είναι ένα περήφανο λιοντάρι και δεν ανέχεται να είναι κάτω από κανέναν.

Στην αρχή θα σε συγχαρεί για αυτό που πέτυχες αλλά από πίσω σου θα σου εύχεται να καείς στη κόλαση και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα ψυχολογικά και με πολύ ύπουλο τρόπο.

 

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

Κριός

Ο Κριός δεν είναι τόσο ζηλιάρης, αλλά μέσα του κρυφά θα θέλει να αποκτήσει αυτό που έχεις. Όσον αφορά τον έρωτα, δεν ζηλεύει τους συντρόφους του αλλά αν του τη δώσει μπορεί να κάνει από τους πιο επικούς καυγάδες που θα μείνουν στην ιστορία.

 

 

 

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος δεν ζηλεύει ποτέ σε θέμα σχέσης, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ναι και μάλιστα πολύ. Θα προσπαθήσει να σου κλέψει ύπουλα τη σχέση σου και αφού σου ραγίσει τη καρδιά θα σε αφήσει να καείς στα καζάνια της κόλασης για πάντα.

Θα ζηλεύει ακόμα και το γλυκό που πήρες από το περίπτερο και θα θέλει να το αποκτήσει ακόμα και αν έχει ζάχαρο.

 

 

 

 

Το παρακάτω κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Ή μήπως έχει;

 

Post Author: Eisaimonadikigr