aisiodoksa-zodia-xara-eutixia-zwdia-oneira-eisaimonadikigr

Ποια είναι τα πιο αισιόδοξα ζώδια και κάνουν τα πάντα για τα όνειρα τους;

Μήπως εσύ είσαι ανάμεσα στα πιο αισιόδοξα ζώδια που κάνουν τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα; Σίγουρα δεν ξέρεις ποια είναι.

 

Αισιόδοξα ζώδια και όνειρα

oneira-zwdia-xara-eutixia-aisiodoksia-zodia-sxeseis-eisaimonadikigr

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε όνειρα και παλεύουμε για να τα πραγματοποιήσουμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ζώδια που κάνουν τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Εσύ γνωρίζεις ποια είναι αυτά και γιατί είναι τόσο δυναμικά και δεν τα παρατάνε;

Ώρα να μάθεις αν βρίσκεσαι και εσύ ανάμεσα στα πιο αισιόδοξα ζώδια.

 



 

 

 

 

Τοξότης

Ο φίλος Τοξότης είναι από τα πιο δυναμικά και αισιόδοξα ζώδια. Δεν θα σου δείξει ποτέ ότι πέφτει και πάντα θα σηκώνεται ακόμα πιο δυνατός. Τα όνειρα του είναι απίστευτα, αλλά δεν το βάζει ποτέ κάτω.

Πάντα κοιτάει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και κάνει τα πάντα ακόμα και αν οι συνθήκες δεν τον βοηθάνε. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια για αυτά που θέλει και μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου δάσκαλος.

Με εξυπνάδα και υπομονή θα αναρριχήσει το δύσκολο βουνό που τον περιμένει και μόλις το καταφέρει θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

 

 

 

 

 

Αιγόκερως

Ο αγαπημένος Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται ήσυχος, αλλά μέσα του καίει μία φλόγα που όμοια της δεν υπάρχει. Έχει αμέτρητα όνειρα και φιλοδοξίες και δεν τα παρατάει τόσο εύκολα. Συχνά, πυκνά θα τον δεις να παλεύει με τον εαυτό του, γιατί ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει αλλά οι ανασφάλειες του τον κρατάνε πίσω.

Ωστόσο, μπορεί να πετύχει ότι θέλει στη ζωή του και δεν θα τον δεις ποτέ να το βάζει κάτω όσο δύσκολες και αν είναι οι περιστάσεις. Πάντα θα έχει στόχο τη κορυφή και αν τον έχεις φίλο, θα μπορέσει να σε βοηθήσει στο να κατακτήσεις τα όνειρα σου.

 

 

 

 

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς μπορεί να μοιάζει από τα πιο ευαίσθητα και εύθραυστα ζώδια, αλλά μην πλανάσαι. Πάντα έχει στο μυαλό του μία στρατηγική για το πως θα κατακτήσει τον κόσμο και κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Του αρέσει να προγραμματίζει τη κάθε του κίνηση και δεν θα τον δεις ποτέ να τα παρατάει. Αν κάποια στιγμή τον δεις σκεπτικό, δεν είναι επειδή στεναχωριέται, αλλά γιατί σκέφτεται την επόμενη του κίνηση προς την ευτυχία. Ένας Ιχθύς δεν θα τα παρατήσει ποτέ στα δύσκολα.

 

 

 

Για περισσότερα ζώδια δες εδώ

 

 

 

Δίδυμοι

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος, τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεται. Έχει τη φήμη του γκρινιάρη και του αγχώδη τύπου αλλά πίσω από αυτό το προσωπείο, βρίσκεται κάτι άλλο. Αυτή του η συμπεριφορά, προέρχεται από το ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος και να κατακτήσει τους στόχους του.

Θέλει να τα καταφέρει και για αυτό θα κάνει τα πάντα. Η αισιοδοξία και το χιούμορ του δεν έχουν όρια και αν σε εμπιστευτεί, θα σου αποκαλύψει τα πιο τρελά του όνειρα. Ακόμα και στα δύσκολα, ο Δίδυμος θα είναι εκεί ετοιμοπόλεμος για άλλη μία δοκιμασία προς την ολοκλήρωση των ονείρων του.

 

 

 

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Δίδυμο. Ένα παρεξηγημένο ζώδιο με μεγάλα όνειρα. Δεν έχεις ιδέα το πόσο παθιασμένος είναι ένας Ζυγός με τα όνειρα του. Μπορεί να κάθεται να σου μιλάει ώρες για αυτά που αγαπά και είναι πάντα σε ετοιμότητα να σου δώσει χρήσιμες συμβουλές.

Είναι αισιόδοξος, χαρούμενος και δεν το βάζει κάτω ότι κι αν συμβαίνει στη ζωή του. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον δεις χωμένο σε κάποιο βιβλίο να οραματίζεται το πόσο όμορφη είναι η ζωή.

 

Εσύ τι ζώδιο είσαι;

 


Post Author: Eisaimonadikigr