pleksoudes-alogooures-sxedia-gia-makria-mallia-moda-eisaimonadikigr

Πανέμορφες πλεξούδες και αλογοουρές για τα πιο κομψά μακριά μαλλιά

Οι πιο πανέμορφες πλεξούδες και αλογοουρές για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Ιδανικές για όλα τα μήκη και χρώματα μαλλιών.

 

Πανέμορφες πλεξούδες και αλογοουρές

psarokokkalo-pleksouda-mallia-kalokairina-xtenismata-gia-makria-mallia-eisaimonadikigr

Οι πλεξούδες και οι αλογοουρές, ήταν πάντα τα αγαπημένα μου σχέδια για τα μαλλιά μου. Εκτός από γρήγορες, είναι και από τα πιο απλά σχέδια αλλά μπορείς να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου ότι ώρα της ημέρας και να είναι και για όποια περίσταση χρειαστείς να κάνεις μία πλεξούδα.

Έτσι, βρήκα τις πιο πανέμορφες πλεξούδες και αλογοουρές και στις παρουσιάζω. Ποια θα τολμήσεις να κάνεις και εσύ;

 



 

 

 

Messy πλεξούδα

akatastasti-pleksouda-alogooura-mallia-sxedia-apla-malli-eisaimonadikigr

Το μόνο σίγουρο για αυτή τη πλεξούδα είναι ότι δεν γίνεται να κάνεις με τίποτα λάθος για να τη φτιάξεις. Χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 μέρη και γύρισε τα μαλλιά σου, όπως στην εικόνα. Δεν μας ενδιαφέρει να πετάνε κάποιες τριχούλες διότι αυτή η πλεξούδα ή αλλιώς αλογοουρά, είναι ότι πρέπει για τις μέρες που βιάζεσαι.

 

 

 

 

 

Απλή αλογοουρά

apli-pleksouda-alogooura-mallia-sxedia-malli-eisaimonadikigr

Και τι πιο τέλειο από τη πιο απλή αλογοουρά; Τη φτιάχνεις γρήγορα, εύκολα και είναι για όλες τις μέρες. Ειδικά για αυτές που το μαλλί σου είναι ακατάστατο αλλά δεν θέλεις να βγεις έτσι έξω. Κάνε τη πιο απλή πλεξούδα μέσα σε δύο λεπτά και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς πια.

 

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές και σχέδια για μαλλιά δες εδώ

 

 

 

 

Ανάποδη γαλλική πλεξούδα

anapodi-galliki-pleksouda-sxedia-mallia-malli-eisaimonadikigr

Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι σου πήρε μόνο 2 λεπτά για να φτιάξεις το συγκεκριμένο σχέδιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μία απλή αλογοουρά και να τη στερεώσεις ανάποδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Με αυτό το χτένισμα όλοι θα νομίζουν ότι μόλις βγήκες από το κομμωτήριο.

 

 

 

 

 

 

 

Γαλλική ανάλαφρη πλεξούδα

messy-galliki-pleksouda-alogooura-sxedia-mallia-eisaimonadikigr

Συνδύασε μία γαλλική πλεξούδα με ένα πιο ανάλαφρο στυλ και έχεις αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις τα μισά μαλλιά σου πλεξούδα και τα άλλα να τα αφήσεις μόνα τους. Είναι ένα καθημερινό, ανάλαφρο αλλά και πολύ εύκολο χτένισμα για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

Διπλές πλεξούδες και κοτσιδάκια

pleksoudes-analafres-kotsidakia-sxedia-gia-mallia-makria-eisaimonadikigr

Το απόλυτα νεανικό σχέδιο για πλεξούδες και κοτσιδάκια. Φτιάξε τις αγαπημένες σου γαλλικές πλεξούδες και άσε τα κάτω ανάλαφρα σε κοτσιδάκια. Αμέσως ανανέωσες το μαλλί σου και θα δεις τεράστια διαφορά στη διάθεση σου.

 

 

 

 

 

 

Πλεξουδάκια και κοτσιδάκια παντού

pleksoudakia-polla-xtenismata-sxedia-gia-makria-mallia-alogooures-eisaimonadikigr

Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το σχέδιο. Τα γνωστά σε όλους μας ράστα, ήρθαν για να μείνουν. Είναι της μόδας, κρατάνε πολύ καιρό και μπορείς να τα κάνεις σε ότι μήκος μαλλιού επιθυμείς. Συνδύασε τα με τα αγαπημένα σου χρώματα και θα έχεις το πιο υπέροχο χτένισμα για τα μαλλιά σου.

 

 

 

 

 

 

Από τη μία πλευρά

pleksouda-misi-sxedia-mallia-alogooura-makria-xtenismata-eisaimonadikigr

Από τα πιο χαριτωμένα χτενίσματα που έχω δει μέχρι τώρα. Φτιάξε διάφορα πλεξουδάκια στο ένα μέρος του κεφαλιού σου και άσε τα υπόλοιπα κάτω. Μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς με το συγκεκριμένο σχέδιο αρκεί να έχεις φαντασία και λίγο υπομονή.

 

Εσένα ποιο σχέδιο σου άρεσε;

Post Author: Eisaimonadikigr