palies-kseramenes-mascara-prosopo-omorfia-sumvoules-eisaimonadikigr

Κάνε σαν καινούριες τις παλιές ξεραμένες mascara

Έχεις παλιές ξεραμένες mascara; Μην τις πετάξεις. Κάνε τις σαν καινούριες με ένα πολύ απλό κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια.

 

 

Παλιές ξεραμένες mascara

mascara-epanafora-lisi-omorfia-xeres-makigiaz-eisaimonadikigr



Καθώς έψαχνα τη συλλογή με το μακιγιάζ μου, έπεσα πάνω σε πολλά άδεια προϊόντα. Πολλά από αυτά, ήταν σκονισμένα, πεταμένα, σκισμένα και πάνω απ’όλα δεν είχαν καθόλου προϊόν μέσα τους. Και εκεί που ετοιμαζόμουν να τα πετάξω όλα, έπεσε το μάτι μου σε κάτι παλιές mascara που είχα και δεν τις είχα δοκιμάσει ποτέ.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι είχαν ξεραθεί και παγώσει από την αχρηστία. Δεν το έβαλα κάτω όμως και χρησιμοποίησα ένα παλιό και πολύ εύκολο κόλπο που μου είχε δείξει μία φίλη μου και τις επανέφερα στη ζωή εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα χωρίς κόστος.

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε πως θα το κάνεις και εσύ.

 

 

 

Καινούριες mascara στη στιγμή

palies-xeramenes-mascara-epanafora-lisi-omorfia-makigiaz-eisaimonadikigr

Το μόνο που θα χρειαστείς για να πετύχεις αυτό το κόλπο είναι, τις παλιές ξεραμένες mascara σου, ένα πλαστικό ποτήρι και χλιαρό προς ζεστό νερό.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ζέστανε μέσα σε ένα μπρίκι ή σε ένα κατσαρολάκι δύο ποτήρια νερό. Άσε τα να ζεσταθούν για πέντε λεπτά το πολύ. Ύστερα, απέσυρε από τη φωτιά το ζεστό νερό και ρίξε το μέσα σε ένα μακρύ πλαστικό ποτήρι (προσοχή, όχι γυάλινο για να μην σπάσει από τη θερμότητα του νερού).

Για περισσότερες συμβουλές για το πρόσωπο σου, πάτα εδώ

Άφησε το νερό μέσα στο ποτήρι για δύο με τρία λεπτά μέχρι να κρυώσει λίγο και έπειτα πάρε τις παλιές σου mascara. Καθάρισε το εξωτερικό τους και φρόντισε να τις κλείσεις καλά για να μην μπει νερό στη συσκευασία τους.

Τέλος, βάλε τις κλειστές mascara μέσα στο ποτήρι με το νερό, όρθιες και άσε τις εκεί μέσα για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Αφού περάσουν τα λεπτά, βγάλε τις από το νερό, σκούπισε τις καλά, κούνησε τες και είναι έτοιμες για να τις χρησιμοποιήσεις. Παλιές mascara ποτέ ξανά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, άσε τις μέσα στο νερό περισσότερη ώρα.

Post Author: Eisaimonadikigr