sxedia-paidika-gia-nuxia-nixia-nails-vernikia-gatoula-eisaimonadikigr

Παιδικά σχέδια για νύχια για τις μικρές μας πριγκίπισσες

Βρες τα πιο όμορφα παιδικά σχέδια για νύχια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Τα πάντα για να γίνεις μία όμορφη, μαγική πριγκίπισσα.

 

Παραμυθένια παιδικά σχέδια για νύχια

Είμαι μία περήφανη θεία που έχω δύο υπέροχες ανιψιές και σιγά σιγά μπαίνω και εγώ στην ”μόδα των παιδιών”. Κάθε φορά που με επισκέπτονται θέλουν να παίζουμε με τα βερνίκια νυχιών μου και να φτιάχνουμε διαφορετικά μανικιούρ.

Έτσι, δεν ήθελα πολύ και αποφάσισα να ψάξω διάφορα σχέδια νυχιών για παιδιά για να τις κάνω χαρούμενες. Βρήκα πολλά παιδικά σχέδια για νύχια και κάποια από αυτά έγιναν τα αγαπημένα μου. Διάλεξε το αγαπημένο σου από τα παρακάτω για την αγαπημένη σου πριγκίπισσα.

 



 

 

 

 

Παγωτάκι

paidika-sxedia-nuxion-gia-paidia-nails-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Το πιο αγαπημένο γλυκό όλων των παιδιών είναι σίγουρα το παγωτό. Τι θα έλεγες να συνδυάσεις αυτό το γλυκάκι με τα νύχια της φίλης σου; Φτιάξε ένα παγωτάκι σε ένα νύχι σου και διάφορα νόστιμα σχεδιάκια στα υπόλοιπα. Ένα δροσερό και πολύ όμορφο σχέδιο για παιδιά.

 

 

 

 

 

Dots

apla-sxedia-me-voules-dots-nails-nuxia-gia-paidia-paidika-sxedia-nixion-nixia-eisaimonadikigr

Τι πιο απλό αλλά και ταυτόχρονα όμορφο, από ένα απλό μανικιούρ με τελίτσες; Δώσε στη πριγκίπισσα σου να διαλέξει τα αγαπημένα της χρώματα σε μανό και ζωγράφισε από πάνω μικρές τελίτσες για να απογειώσεις το αποτέλεσμα και να τη κάνεις ευτυχισμένη.

 

 

 

Σκυλάκια και πατουσάκια

skulakia-paidika-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Αυτό το παιδικό μανικιούρ δεν θέλει πολλές εξηγήσεις μιας και βλέπεις το πόσο όμορφο και χαριτωμένο είναι. Ένα σκυλάκι και ένα πατουσάκι και ένα γατάκι και το αγαπημένο της χρώμα και είναι έτοιμη. Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ…

 

 

 

Λουλουδάκια

louloudakia-sxedia-paidika-gia-paidia-nixia-nuxia-nails-eisaimonadikigr

Σε ποιον δεν αρέσουν τα λουλούδια; Σε μένα σίγουρα αρέσουν και θα τα έκανα ακόμα και να μην είμαι μία μικρή πριγκίπισσα. Βασικά, λάθος μου. Όλες είμαστε πριγκίπισσες ανεξαρτήτως ηλικίας και τώρα πάνω να φτιάξω τα λουλουδάκια μου.

 

 

 

 

Cupcakes

cupcakes-nuxia-gia-paidia-nails-nixia-paidika-eisaimonadikigr

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά; Σε μένα σίγουρα και ειδικά αν είναι τα αγαπημένα μου cupcakes. Τα αγαπημένα μας κεκάκια και σε σχέδια νυχιών για παιδιά παρακαλώ. Νόστιμα, ροζ και σίγουρα από τα πιο γλυκά σχέδια για νύχια.

 

 

 

 

Πριγκίπισσες της Disney

prigkipisses-disney-se-sxedia-nuxia-paidia-eisaimonadikigr

Τι άλλο χρειάζεται μία πριγκίπισσα από πριγκιπικά νύχια; Όλες οι πριγκίπισσες της Disney σε ένα μανικιούρ για να κάνεις τη πριγκίπισσα σου ευτυχισμένη.

 

 

 

 

 

Κάτι απλό και όμορφο

nota-xaras-sxedia-gia-nuxia-paidika-nixia-nails-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο είναι νεανικό και μπορούν να το κάνουν και κορίτσια εφηβικής ηλικίας. Μην σου πω ότι θα το κάνω και εγώ κάποια στιγμή. Τι πρέπει να έχει ένα παιδικό μανικιούρ; Χρώματα, σχεδιάκια, πολύ γκλίττερ και φαντασία. Ένα υπέροχο σχέδιο για όλες τις ηλικίες.

 

 

 

Γατάκι

sxedia-paidika-gia-nuxia-nixia-nails-vernikia-gatoula-eisaimonadikigr

Άφησα για το τέλος το πιο αγαπημένο μου. Η αγαπημένη μας γατούλα σε ένα υπέροχο και απλό σχέδιο που θα λατρέψει η πριγκίπισσα σου!

 

Ποιο από αυτά τα παιδικά σχέδια για νύχια σου άρεσε;

 



Post Author: Eisaimonadikigr