gkri-mallia-xtenismata-gray-hair-sxedia-moda-idees-malli-mikos-eisaimonadikigr

Οι πιο φανταστικές ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο υπέροχα γκρι μαλλιά

Τα γκρι μαλλιά ήρθαν για να μείνουν. Αν θέλεις και εσύ να έχεις το πιο μοναδικό χρώμα στο μαλλί σου, τότε διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο από τα παρακάτω.

 

Ιδέες για γκρι μαλλιά

gray-hair-gkri-malli-mallia-sxedia-xtenismata-eisaimonadikigr

Τα γκρι μαλλιά με διάφορες αποχρώσεις είναι πολύ στη μόδα φέτος. Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, τότε το γκρι θα γίνει το αγαπημένο σου χρώμα.

 

Συνέχισε να διαβάζεις και διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο.



 

 

 

 

 

 

Simple and glasses

gkri-mallia-sxedia-malli-gialia-moda-idees-xtenismata-eisaimonadikigr

Αν φοράς και εσύ γυαλιά, το γκρι μαλλί θα σου ταιριάξει γάντι. Ένα απαλό μακιγιάζ σε συνδυασμό με πουλόβερ, γυαλιά και γκρι μαλλιά, είναι ότι πρέπει για να βγάλεις τη πιο άνετη πλευρά του εαυτού σου.

 

 

 

 

 

 

Σπαστά μέχρι τον ώμο

konta-mallia-spasta-gkri-mallia-gray-hair-xtenismata-idees-moda-eisaimonadikigr

Ένα ανάλαφρο χτένισμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και styling, αλλά σου προσδίδει ένα άνετο αέρα. Σε συνδυασμό με το γκρι χρώμα είναι ένα must σχέδιο. Μία υπέροχη απόχρωση είναι και το silver με διάφορες ανταύγειες.

 

 

 

 

 

 

Ψηλός κεφτές

psilos-keftes-konta-mallia-spasta-xtenismata-gkri-mallia-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη μαλλιού. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά σε έναν σφιχτό κεφτέ και άσε ανάλαφρες μπούκλες στο μήκος των μαλλιών σου. Ένα καθημερινό χτένισμα αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο και κόπο για να το φτιάξεις. Ένα λαστιχάκι και λίγη λακ και είσαι έτοιμη.

 

 

 

 

 

 

Ψαροκόκκαλο

psarokokkalo-xtenismata-mallia-gkri-xroma-vafes-malli-idees-eisaimonadikigr

Το αγαπημένο σε όλες μας ψαροκόκκαλο ή γαλλική πλεξούδα. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτό το χτένισμα που παραμένουν μέχρι σήμερα. Κάθε φορά που φτιάχνω έτσι τα μαλλιά μου, ένα υπέροχο αίσθημα με κατακλύζει. Δεν θα ήταν τέλειο σε συνδυασμό με το γκρι μαλλί σου; Κομψό, εύκολο και για όλες τις περιστάσεις.

 

 

 

Για περισσότερα όμορφα χτενίσματα δες εδώ

 

 

 

Ατημέλητος κότσος

kathimerinos-atimelitos-kotsos-keftes-xtenismata-sxedia-gkri-mallia-xtenisma-malli-idees-eisaimonadikigr

Το πιο τέλειο χτένισμα για τις μέρες που βαριέσαι να κάνεις κάτι πολύπλοκο. Απλά πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό ατημέλητο κότσο και άσε και λίγες τούφες αριστερά και δεξιά και έτοιμο το χτένισμα σου.

 

 

 

 

 

 

Βάλε φαντασία

mov-antaugeies-mallia-gkri-malli-xroma-vafes-xtenismata-sxedia-eisaimonadikigr

Το μαλλί μας είναι ολοκληρωτικά δική μας υπόθεση. Δεν είναι θέμα γούστου των άλλων και το αν θα αρέσει σε κάποιους ή όχι. Βάλε χρώμα και φαντασία στα αγαπημένα σου μαλλιά για να έχεις το χρώμα των ονείρων σου. Ειδικά το γκρι συνδυάζεται απίστευτα με σχεδόν όλα τα χρώματα. Ένας πολύ ωραίος συνδυασμός είναι και αυτός στη φωτογραφία.Λίγο μοβ, μπλε και πολύ γκρι ή silver και είσαι έτοιμη.

 

 

 

 

 

Αγαπημένες μπούκλες

mpoukles-xtenimsta-gia-gkri-mallia-silver-aspra-xroma-vafes-sxedia-xtenisma-malli-idees-eisaimonadikigr-eisaimonadikigr

Και για το τέλος, ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και πιο απλά χτενίσματα για το γκρι μαλλί σου. Οι μπούκλες μπορούν να αναδείξουν πολύ όμορφα ότι χρώμα και αν έχεις.

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χτένισμα; Ποιο θα έκανες και εσύ;



Post Author: Eisaimonadikigr