sxedia-gia-nuxia-nails-xeimoniatika-nails-eisaimonadikigr

Ξεχωριστά χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών για τις κρύες μέρες

Υπέροχα χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών χωρίς καμία αμφιβολία. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο για να λάμπεις και αυτόν τον χειμώνα.

 

Μιας και αρχίζουν σιγά σιγά τα κρύα, ήρθε η ώρα να διαλέξω τα αγαπημένα μου χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα πιο θερμά βερνίκια με τις διάφορες αποχρώσεις. Τα συνοδεύω και με ένα όμορφο σχέδιο για να κάνουν τη διαφορά.

Πάμε να δούμε μαζί τα σχέδια για να εμπνευστείς και εσύ αυτόν τον χειμώνα. Διάλεξα τα αγαπημένα μου και στα παρουσιάζω.

 

 

 

 

Κλασικό κόκκινο

xeimoniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-xeimonas-eisaimonadikigr

Το διαχρονικό σε όλες μας κόκκινο που τόσο αγαπάμε. Τον χειμώνα είναι πολύ στη μόδα, το κόκκινο βερνίκι στις διάφορες παραλλαγές και αποχρώσεις του. Είτε σε βαθύ κόκκινο, είτε σε γαλλικό, είτε με γκλίτερ, πάντα θα είναι ένα από τα χειμωνιάτικα χρώματα που προτιμάμε όλες. Ωστόσο, είναι ιδανικό για όλες τις εποχές και πιο πολύ ταιριάζει με γιορτινά μανικιούρ.

 

 

 



 

Απλό λευκό

apla-sxedia-lefka-nuxion-nuxia-nails-xeimonas-moda-xeimoniatika-eisaimonadikigr

Το λευκό βερνίκι είναι στη μόδα όλες τις εποχές με ότι καιρό και να έχουμε. Χειμώνα, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή και άνοιξη, το άσπρο βερνίκι, θα είναι εκεί για να το συνδυάσεις με ότι θέλεις. Ταιριάζει στα πάντα και σίγουρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα για τον χειμώνα. Επίσης, αναδεικνύει την επιδερμίδα σου, ότι τύπο επιδερμίδας και αν έχεις. Ταιριάζει απίστευτα με πιο μαυρισμένες επιδερμίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Το απόλυτο γκρι

gkri-sxedia-nuxion-nails-nuxia--xeimoniatika-eisaimonadikigr

Το πιο ζεστό και χουχουλιάρικο χρώμα για τον χειμώνα και το φθινόπωρο. Απλό και πολύ όμορφο για να σου κρατάει συντροφιά τις κρύες νύχτες. Εγώ προτιμώ τη matte παραλλαγή του μιας και πιστεύω ότι δίνει άλλον αέρα στα νύχια μας. Ένα διακριτικό βερνίκι που θα λατρέψεις. Δεν θα λείπει από τη συλλογή σου.

 

 

 

 

Μαύρο matte

mavra-matte-sxedia-nuxion-xeimoniatika-nuxia-nails-eisaimonadikigr

Το πιο αγαπημένο μου χειμωνιάτικο σχέδιο είναι το συγκεκριμένο μιας και το μαύρο συνδυάζεται με όλες τις εποχές και ότι κι αν φοράς. Η matte λεπτομέρεια το κάνει πολύ κομψό και μπορείς να το έχεις σε όλες τις εξόδους σου. Σίγουρα αυτόν τον χειμώνα ήταν το σχέδιο που λάτρεψα.

 

 

 

 

 

 

Μωβ

mov-sxedia-nuxion-nuxia-nails-xeimoniatika-moda-idees-eisaimonadikigr

Το μωβ βερνίκι και οι διάφορες αποχρώσεις του είναι από τα πιο top χειμωνιάτικα χρώματα. Είτε σε matte σχέδιο, είτε σε ένα απλό μανικιούρ, θα φορεθεί πολύ φέτος και θα το αγαπήσουν πολλές κοπέλες. Κάτι ξεχωριστό αλλά και τόσο μαγευτικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπλε και χρυσόσκονη

mple-glitter-xrisoskoni-xeimoniatika-sxedia-nuxion-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Και βεβαίως δεν ξεχνάμε το αγαπημένο μας βαθύ μπλε. Ένα άκρως χειμωνιάτικο χρώμα που αν το συνδυάσεις με μία χρυσή λεπτομέρεια, λίγο γκλίτερ, λίγο χρυσόσκονη, κανένα αστεράκι, θα έχεις το μανικιούρ που επιθυμείς. Γιατί τα χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών είναι πάντα μέσα στη μόδα.

 

 

 

 

 

 

Λίγο κόκκινο και λίγο χρυσόσκονη

matte-kokkino-apoxroseis-sxedia-xeimoniatika-gia-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Το αγαπημένο σου σε matte αποχρώσεις και λίγο χρυσόσκονη. Από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια για τον φετινό χειμώνα που είναι πολύ χαριτωμένο και εύκολο.

 

 

 

 

 

Μαύρο και glitter

skoura-vernikia-glitter-xrisoskoni-mano-xeimoniatika-sxedia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Απλό, λιτό, πανέμορφο, χειμωνιάτικο σχέδιο για όλες τις ώρες της ημέρας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαύρο γυαλιστερό βερνίκι και ένα με glitter. Βάλε φαντασία για τις πιο κομψές εμφανίσεις.

 

 

Ποιο είναι το σχέδιο από αυτά τα χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών σου άρεσε;

 



Post Author: Eisaimonadikigr