xristougenniatika-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-moda-xristougenna-eisaimonadikigr

Νύχια Χριστουγεννιάτικα για να έχεις ένα γιορτινό μανικιούρ

Νύχια χριστουγεννιάτικα για να διαλέξεις ποιο θέλεις για τις γιορτές. Σε αυτή τη λίστα θα βρεις τα πιο χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για σένα.

 

Νύχια χριστουγεννιάτικα για όλες τις περιστάσεις

xruso-kokkino-manikiour-manicure-xristougenniatika-nuxia-nixia-nails-christmas-sxedia-eisaimonadikigr

 

Σε αυτό το άρθρο έχω μαζέψει τα αγαπημένα μου χριστουγεννιάτικα νύχια και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου. Είναι όλα γεμάτα χρυσόσκονη και χρώματα για να ξεχωρίζεις αυτές τις γιορτές. Φτιάξε και εσύ νύχια χριστουγεννιάτικα και θα έχεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ.

Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο από τη παρακάτω λίστα.

 



 

 

 

Hohoho! Merry Christmas!

agios-vasilis-xristougenniatika-sxedia-nuxia-nixia-nails-christmas-eisaimonadikigr

Τι δεν λείπει ποτέ από τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά ο αγαπημένος μας Άγιος- Βασίλης με τον αγαπημένο του τάρανδο! Ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σχέδιο για νύχια που είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

Απλά αστεράκια

aplo-manikiour-manicure-me-asterakia-astra-glitter-nails-nuxia-nixia-xristougenniatika-sxedia-nixion-moda-eisaimonadikigr

Ένα πολύ απλό μανικιούρ σε nude υποτόνους μαζί με αστεράκια που πάντα θα θυμίζουν γιορτές και Χριστούγεννα. Μπορεί να είναι ένα απλό χριστουγεννιάτικο σχέδιο αλλά ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και για κάθε ώρα της ημέρας!

 

 

 

 

Πολικά αρκουδάκια

arkoudakia-polikes-arkoudes-xioni-xristougenniatika-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Τα Χριστούγεννα ισούνται με Άγιο Βασίλη και Βόρειο Πόλο φυσικά. Και τι υπάρχει σε εκείνες τις περιοχές; Μα φυσικά ζουν οι αγαπημένες μας πολικές αρκούδες με το χνουδωτό τρίχωμα τους. Και τι πιο τέλειο από το να συνδυάσεις τα πολικά αρκουδάκια στο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου; Από τα πιο χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα νύχια.

 

 

 

 

 

Ασημένιο χριστουγεννιάτικο γαλλικό

asimenio-galliko-xristougenniatika-nuxia-nails-christmas-moda-xristougenna-nixia-eisaimonadikigr

Το γαλλικό είναι πάντα στη μόδα αλλά πιστεύω ότι αυτό το συγκεκριμένο γαλλικό μανικιούρ είναι ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα. Το ασημί και το γκλίττερ είναι χριστουγεννιάτικα στοιχεία και μαζί με το γαλλικό, φτιάχνουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Απλό, όμορφο και πολύ στυλάτο.

 

 

 

 

 

Festive nails

festive-nails-christmas-kokkina-xristougenniatika-nuxia-nixia-sxedia-moda-eisaimonadikigr

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Αν ψάχνεις νύχια χριστουγεννιάτικα με πολύ χρώμα και σχεδιάκια και να θυμίζει Χριστούγεννα, τότε αυτό είναι το ιδανικό σχέδιο για σένα. Φωνάζει από μακριά ”Χριστούγεννα”.

 

 

 

 

Κλασικό κόκκινο

klasika-kokkina-nuxia-nixia-xristougenniatika-sxedia-eisaimonadikigr

Το κλασικό κομψό κόκκινο βερνίκι είναι πάντα μέσα στην εποχή και ταιριάζει παντού. Ωστόσο, το διαλέγουμε λίγο παραπάνω τον χειμώνα και ειδικά τις γιορτές μιας και είναι ένα χρώμα που θυμίζει γιορτές και κυρίως Χριστούγεννα. Ένα απλό κόκκινο μανικιούρ και είσαι έτοιμη.

 

 




 

 

 

 

Λευκό και χιονονιφάδα

leuko-manikiour-xiononifada-manicure-nails-christmas-xristougenniatika-sxedia-eisaimonadikigr

Και τι πάει μαζί με τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά το χιόνι και οι χιονονιφάδες. Αν θέλεις ένα απλό αλλά γιορτινό σχέδιο, τότε αυτό είναι για σένα. Ένα απλό λευκό βερνίκι νυχιών και μία όμορφη χιονονιφάδα και έτοιμο το χριστουγεννιάτικο σχέδιο σου.

 

 

 

 

 

Στολίδια και χρυσόσκονη

mpales-dentrou-xristougenniatika-nuxia-nixia-nails-sxedia-eisaimonadikigr

Χριστούγεννα χωρίς στολίδια και μπάλες δέντρου δεν υπάρχουν. Αν θέλεις ένα πιο ιδιαίτερο και γεμάτο χρυσόσκονη σχέδιο, τότε αυτό είναι που σου ταιριάζει. Λίγη χρυσόσκονη και λίγα χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια και έτοιμο το μανικιούρ σου.

 

 

 

 

 

Χριστουγεννιάτικο glitter

poluxroma-nuxia-xristougenniatika-nixia-nails-christmas-xromata-giortes-xristougenna-eisaimonadikigr

Ακόμα ένα απλό αλλά ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο σχέδιο που μπορείς να φτιάξεις. Όλα τα χρώματα των Χριστουγέννων μαζί με λίγη χρυσόσκονη και έχεις ένα πανέμορφο μανικιούρ.

 

 

 

 

 

Ρούντολφ!

rudolph-nails-xristougenniatika-nuxia-nixia-nails-tarandoi-sxedia-eisaimonadikigr

Ο Ρούντολφ, ο τάρανδος του Άγιου Βασίλη πάνω στα νύχια σου. Τι πιο γλυκό και όμορφο από ένα τόσο απλό σχεδιάκι που θυμίζει Χριστούγεννα; Ένα απλό, καθαρό μανικιούρ και μία φατσούλα ταράνδου πάνω σε κάποιο νύχι σου. Ώρα να το κάνεις και εσύ!

 




 

 

 

 

 

Λίγο απ’ όλα

sxedia-xristougenniatika-nuxia-nixia-nails-diafora-xristougenna-eisaimonadikigr

Πολλά χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια και χρώματα για ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι σχέδιο θέλεις; Σχεδίασε τα όλα!

 

 

 

 

 

Τελίτσες και χρώματα

telitses-polixromes-dots-nails-xristougenniatika-nuxia-nixia-sxedia-eisaimonadikigr

Και το τελευταίο είναι ένα πολύ αγαπημένο μου μιας και μπορεί να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο σχέδιο, αλλά μπορείς να το φορέσεις και εκτός Χριστουγέννων. Ένα όμορφο χρωματιστό μανικιούρ με τελίτσες μόνο για σένα!

 

 

Ποιο από τα παραπάνω χριστουγεννιάτικα μανικιούρ σου άρεσε περισσότερο;



Post Author: Eisaimonadikigr