nufika-sxedia-nuxion-nuxia-gamos-nails-eisaimonadikigr

Νυφικά σχέδια νυχιών για να να νιώθεις ξεχωριστή

Νυφικά σχέδια νυχιών για να διαλέξεις αυτό που θέλεις για τη ξεχωριστή σου μέρα. Είσαι έτοιμη να λάμψεις και το μανικιούρ σου το ίδιο.

 

Ο γάμος είναι ένα πολύ χαρούμενο γεγονός για πολλές γυναίκες και θέλουν να είναι άψογες εκείνη τη μέρα. Ξεκινάνε από το πρωί και μέχρι την ώρα της τελετής, έχουν φτιάξει τα πάντα στην εντέλεια και είναι έτοιμες για το ευτυχές γεγονός.

Αν θέλεις και εσύ να ξεχωρίζεις με το μοναδικό μανικιούρ σου, διάλεξε ποιο σχέδιο σου αρέσει από τα παρακάτω νυφικά σχέδια νυχιών.

 

 

 

Απλό λευκό

aplo-lefko-manikiour-nufiko-sxedia-nuxia-nails-eisaimonadikigr

Ένα απλό λευκό μανικιούρ είναι ότι πρέπει για τη ξεχωριστή σου μέρα. Αν βάλεις και λίγα στρασάκια ή πετρούλες και διαμαντάκια, τότε θα έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Λουλουδάκια

louloudia-sxedia-nuxion-nufika-gamos-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Ένα απαλό βερνίκι και διάφορα λουλουδάκια για το νυφικό σου μανικιούρ και είσαι έτοιμη. Πολύ χαριτωμένο και νεανικό σχέδιο για τη μέρα του γάμου σου.

 



 

 

Ombre

ompre-nuxia-nufika-sxedia-nuxion-nails-eisaimonadikigr

Άκρως καλοκαιρινό και χαριτωμένο το συγκεκριμένο σχέδιο. Ένα περιποιημένο ombre σε ένα απαλό βερνίκι και λίγα στρασάκια για όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

 

 

Καρδούλες

kardoules-sxedia-nufika-nuxion-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Και τι θα λείπει βέβαια από αυτή τη γιορτή αγάπης που βιώνεις με τους αγαπημένους σου; Μία καρδούλα, πολύ αγάπη και ένα απαλό ροζ μανό, θα σου κάνουν αυτή την ημέρα πανέμορφη και παραμυθένια.

 

 

 

 

Γαλλικό μανικιούρ

galliko-manikiour-sxedia-nuxion-nufika-nixia-nails-eisaimonadikigr

 

Το γαλλικό μανικιούρ, είτε είναι κλασικό, είτε πολύ πιο ξεχωριστό, πάντα θα είναι μία αγαπημένη επιλογή για τη μέρα του γάμου σου. Διαχρονικό και αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ.

 

 

 

 

Πολύ γκλίτερ

glitter-nails-nufika-sxedia-nuxion-nixia-nuxia-eisaimonadikigr

Και τι άλλο θα έλειπε από τη μέρα του γάμου σου; Το γκλίτερ φυσικά δεν λείπει από πουθενά και ειδικά από ένα τέτοιο γεγονός. Γκλίτερ και χρυσόσκονη παντού λοιπόν.

 

 

 

Για περισσότερα σχέδια δες εδώ

 

 

Matte και χρυσόσκονη

matte-sxedia-nuxion-nufika-sxedia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Η matte επιλογή είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και επίσης η πιο απλή. Ένα matte μανό και πολύ χρυσόσκονη θα δώσουν λάμψη σε αυτή τη μέρα. Είναι επίσης ένα πολύ όμορφο σχέδιο για τη καθημερινότητα σου.

 

 

 

 

Γαλάζιο ombre

galazio-ompre-nufika-sxedia-nuxion-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Άφησα για το τέλος ένα πολύ ξεχωριστό σχέδιο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ένα γαλάζιο ombre που θα τραβήξει τα βλέμματα αλλά μπορεί και όχι μιας και είναι τόσο απλό.

 

 

Ποιο σχέδιο σου άρεσε;




Post Author: Eisaimonadikigr