variesai-sto-spiti-drastiriotites-varemmara-psuxologia-eisaimonadikigr

Ενδιαφέρουσες ασχολίες για να μην βαριέσαι μέσα στο σπίτι

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι μέσα στο σπίτι. Δες εδώ κάποιες για να περνάει δημιουργικά η ώρα σου.

 

Μην βαριέσαι μέσα στο σπίτι

varemara-sto-spiti-ti-na-kaneis-ginaika-asxolies-eisaimonadikigr

Όταν είσαι μέσα στο σπίτι για πολλές ώρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα βαρεθείς. Ωστόσο, μιλάς σε έναν άνθρωπο που τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάει μέσα στο σπίτι.

Έχω βρει πάρα πολλές ασχολίες που μπορώ να κάνω μέσα στο σπίτι χωρίς να βαριέμαι και το απολαμβάνω. Παρακάτω σου δείχνω κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και εσύ για να μην βαριέσαι μέσα στο σπίτι. Σίγουρα κάποια από αυτά θα τα λατρέψεις.

 



 

 

  • Χόρεψε ή κάνε γυμναστική

Τι πιο τέλειο από το να κάνεις γυμναστική και να βάλεις τέρμα την αγαπημένη σου μουσική και να χορέψεις; Εκτός του ότι θα περάσεις πολύ όμορφα και θα σου ανέβει η διάθεση, θα κάνεις και πολύ καλό στο σώμα σου. Κουνήσου στον ρυθμό!

 

xoros-gimnastiki-sto-spiti-varemara-variesai-ginaika-eisaimonadikigr

 

 

Δες εδώ γιατί είναι προτιμότερο να κάνεις γυμναστική μέσα στο σπίτι

 

 

  • Καθάρισε το δωμάτιο σου

Όχι δεν είναι καθόλου βαρετό μιας και ο χώρος που περνάμε χρόνο, πρέπει να είναι καθαρός γιατί φτιάχνει και η ψυχολογία μας.  Το δωμάτιο σου θα είναι καθαρό και σίγουρα θα βρεις και πολλά πράγματα που δεν χρειάζεσαι και είχες ξεχάσει. Επίσης, μπορείς να τακτοποιήσεις τα πράγματα σου. Θα δεις αμέσως αλλαγή στο χώρο σου αλλά και στη ψυχολογία σου.

 

 

 

  • Άκου την αγαπημένη σου μουσική

Η αγαπημένη σου μουσική πάντα θα είναι εκεί για να σου κρατάει συντροφιά. Βάλε τη και χόρεψε ή κάνε ότι άλλο θέλεις.

 

 

 

  • Παίξε και φρόντισε τα ζωάκια σου αν έχεις

Αυτό ισχύει βέβαια και αν έχεις παιδάκια. Παίξε μαζί με ότι συντροφιά έχεις στο σπίτι και θα περάσουν καλά και οι 2 πλευρές. Τι πιο όμορφο από το να φροντίζουμε τα πλάσματα που αγαπάμε;

 

 

 

  • Μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό

Και αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, αυτοσχεδίασε. Θα περάσεις πολύ ωραία, θα φας ένα υπέροχο φαγητό και θα είναι και από τα χεράκια σου. Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η επιλογή του delivery. Πολύ χρήσιμη ανακάλυψη για όταν βαριέσαι.

 

 

Για περισσότερες νόστιμες συνταγές δες εδώ

 

 

  • Διάβασε κάποιο βιβλίο που σου αρέσει

Εγώ προσωπικά έχω μία βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία που δεν έχω διαβάσει ποτέ. Αν είσαι και εσύ βιβλιοφάγος όπως εγώ, ορίστε η ευκαιρία σου. Άρχισε να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο και ταξίδεψε σε κόσμους μαγικούς.

 

 

xalarosi-spiti-variesai-mesa-varemara-asxolies-ginaika-eisaimonadikigr

 

 

  • Δες την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία

Έλα παραδέξου το, αυτό το κάνεις και τις μέρες  που δεν βαριέσαι μέσα στο σπίτι. Διάλεξε την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία ή δες μία καινούρια ή ξαναδές για 1544465η φορά τις ταινίες της Disney. Τι πιο τέλειο; Όχι πες μου λίγο.

 

 

 

  • Περιποιήσου τον εαυτό σου

Εμένα προσωπικά μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Κάνε μία μάσκα, ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αποτρίχωση, βγάλε τα φρύδια σου, φόρα κάτι χουχουλιάρικο και τις πιο άνετες παντόφλες σου. Η αγάπη για τον εαυτό μας ξεκινάει από εμάς και το πως του φερόμαστε.

 

 

 

  • Παίξε ένα online game

Ως γνήσια gamer, πάντα έχω ένα online game στο pc μου. Όταν βαριέμαι παίζω το αγαπημένο μου παιχνίδι και περνάει η ώρα μου.

 

 

 

  • Κάλεσε τους φίλους σου για ταινία

Αν μπορείς, κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι και περάστε εκεί ποιοτικό χρόνο παρά να πάτε σε μία πολύβουη και αποπνικτική καφετέρια. Παραγγείλτε πίτσα, σουβλάκια και ότι τραβάει η όρεξη σας και διασκεδάστε όπως παλιά. Πολύ απλά και χωρίς πολλά πολλά. Μοναδικές στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

 

 

 

  • Ζωγράφισε ή γράψε ένα τραγούδι

Ακόμα και αν δεν ζωγραφίζεις καλά, δεν έχει καμία σημασία. Ζωγράφισε ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα χαρτί ή γράψε στίχους από το αγαπημένο σου τραγούδι. Ή μπορείς πολύ απλά να δημιουργήσεις το δικό σου.  Τι ιδεάρα σου έδωσα μόλις τώρα!

Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σου έρθει στο κεφάλι. Δες αυτές τις ώρες ”βαρεμάρας” ως ώρες ξεκούρασης και προσωπικής αγάπης. Δώσε χρόνο στη ψυχή σου να αναρρώσει.

 

Ποιες από αυτές  τις ασχολίες κάνεις και εσύ όταν βαριέσαι στο σπίτι;

 



Post Author: Eisaimonadikigr