mustika-gia-koiliakous-fetes-koiliakoi-epipedi-koilia-gumnastiki-eisaimonadikigr

Έξυπνες ασκήσεις και μυστικά για κοιλιακούς φέτες και επίπεδη κοιλιά

Δεν ξέρεις πως να αποκτήσεις επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά; Με αυτά τα μυστικά για κοιλιακούς φέτες μπορείς να το πετύχεις στο άψε σβήσε.

 

Ασκήσεις και μυστικά για κοιλιακούς φέτες

koiliakoi-epipedi-koilia-gymnastiki-mustika-tropoi-kiniseis-eisaimonadikigr

 

Το μυστικό για μια επίπεδη κοιλιά;  Όχι μόνο να προσέχεις τη διατροφή σου, αλλά και να γυμνάζεις τους κρυφούς μυς που καίνε το λίπος της περιοχής.  Έτσι, θα «κατέβεις» ένα ολόκληρο νούμερο σε τέσσερεις μόνο ημέρες. Με αυτά τα μυστικά για κοιλιακούς φέτες, θα αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου.

 

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου.

 



 

 

Μήπως μισείς τους κοιλιακούς;  Τέρμα!  Η αλήθεια είναι πως τα κουραστικά ροκανίσματα (βλέπε κοιλιακοί) δεν κάνουν και πολλά για να ξεφουσκώσουν την … κοιλίτσα σου.  Για να δεις την κοιλιά σου επίπεδη το ταχύτερο δυνατό πρέπει να επικεντρωθείς στους κοιλιακούς που βρίσκονται πιο βαθιά. τους λεγόμενους εγκάρσιους, και να κάψεις λίπος.  Αυτό ακριβώς σου προσφέρει το πρόγραμμα που σου προτείνουμε.  Συνδυάζοντας κάποιες ασκήσεις με την κατάλληλη διατροφή, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.  Έτοιμες;  Ξεκινάμε!

 

Αντίθετα με άλλους μυς, οι εγκάρσιοι απλώνονται οριζόντια γύρω από τη μέση σου εξαφανίζοντας το λίπος (κάτι σαν τους μαγικούς μασαζοκορσέδες στις διαφημίσεις).  Επιπλέον, βελτιώνουν τη στάση σου κάνοντάς σε να δείχνεις ακόμη πιο λεπτή.  Όμως τα περισσότερα προγράμματα ασκήσεων τους παραλείπουν γιατί κρύβονται πίσω από τους μπροστινούς και πλάγιους μυς του κορμού και γίνονται ελάχιστα αισθητοί (π.χ. τους νιώθεις όταν φταρνίζεσαι).

 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

askiseis-koiliakon-koiliakoi-mustika-epipedi-koilia-soma-gumnastiki-eisaimonadikigr

 

Θα χρειαστείς μια μπάλα γυμναστικής και μια υφασμάτινη ζώνη (όπως αυτή από το μπουρνούζι σου).  Κάνε τις ασκήσεις 3 φορές την εβδομάδα σε μη συνεχόμενες μέρες, αρχίζοντας με 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Στις 3 ενδιάμεσες ημέρες κάνε γυμναστική cardio για τουλάχιστον μισή ώρα, για να κάψεις ακόμη περισσότερες θερμίδες. Ένα από τα πιο χρήσιμα μυστικά για κοιλιακούς φέτες.

 

 

 

ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Για μεγαλύτερη απόδοση, ξεκίνα κάθε φορά με την άσκηση «Ρούφηγμα Κοιλιακών», μια τεχνική που ζεσταίνει τους εγκάρσιους μυς, ώστε να συμμετέχουν ενεργά σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

 

Δένεις τη ζώνη γύρω από τη μέση, στο ύψος του αφαλού, με τις άκρες να κρέμονται.  Γονατίζεις, ακουμπάς τα χέρια στο πάτωμα, τα γόνατα στην ίδια ευθεία με τους γοφούς και την πλάτη σου ίσια.  Εισπνέεις βαθιά μέχρι να νιώσεις πίεση στη ζώνη.  Εκπνέεις, σπρώχνοντας τον αφαλό σου προς τη σπονδυλική στήλη, ενώ νιώθεις τη ζώνη να φαρδαίνει και μένεις για 5 με 10 δευτερόλεπτα, συνεχίζοντας να αναπνέεις.  Επαναλαμβάνεις 5 με 10 φορές, ανάλογα το πόσο αντέχεις.

 

 

Ακουμπάς με τους αγκώνες στην μπάλα, τα χέρια πλεγμένα, τα πόδια τεντωμένα πίσω και στηρίζεσαι στα δάχτυλα.  Εκπνέεις, ρουφώντας την κοιλιά προς τη σπονδυλική στήλη, μένεις για 30 με 60 δευτερόλεπτα, με την πλάτη και ολόκληρο το σώμα σου σε ευθεία.  Ξεκουράζεσαι για 30 δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνεις.  Κάνε το 3 φορές.

 

 

 

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

diatrofi-gymnastiki-koiliakoi-epipedi-koilia-soma-eisaimonadikigr

 

Φρόντισε να καταναλώνεις 1.200 θερμίδες την ημέρα, για μια εβδομάδα.  Μετά μπορείς να αυξήσεις τις θερμίδες σε 1.400.

Ενδεικτικά γεύματα: ένα φλιτζάνι κορν φλέικς με ένα ποτήρι γάλα, ½ ποτήρι χυμό  ή 2 ξερά δαμάσκηνα, 120 γραμμάρια γαλοπούλα ή 1 κονσέρβα τόνο σε νερό και 1 φλιτζάνι ντοματίνια ή καρότα στον ατμό, 100 γραμμάρια κοτόπουλο ή 120 γραμμάρια ψάρι ψητό με  φλιτζάνι φρέσκα κολοκυθάκια ψητά ή στον ατμό με  1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο ή 1 φλιτζάνι φασολάκια στον ατμό.

Ωστόσο, η καλύτερη συμβουλή για μία σωστή διατροφή, είναι να επισκεφτείς έναν διατροφολόγο που θα σε βοηθήσει υπεύθυνα και κατάλληλα.

 

 

Ποια από τα παραπάνω μυστικά για κοιλιακούς φέτες και επίπεδη κοιλιά, ήξερες και εσύ;

 



Post Author: Eisaimonadikigr