mple-me-kitrino-sxedia-ble-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Μπλε σχέδια νυχιών για να δημιουργήσεις το πιο ξεχωριστό μανικιούρ

Τα πιο όμορφα μπλε σχέδια νυχιών για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ποιο άραγε θα γίνει το αγαπημένο σου και δεν θα θες να το αποχωριστείς;

 

Μπλε σχέδια νυχιών

glitter-mple-nails-nuxia-nixia-sxedia-eisaimonadikigr

Το μπλε ήταν πάντα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα γενικά σε ρούχα, παπούτσια, σε διακόσμηση και προϊόντα σπιτιού αλλά και σε νύχια. Ήθελα πάντα να βάζω μία μικρή πινελιά μπλε σε ότι ήταν τριγύρω μου και στα νύχια το παράκανα και δεν το μετανιώνω.

Έτσι, μέσα στα χρόνια έχω βρει αρκετά μπλε σχέδια νυχιών και έχω ανακαλύψει ποια είναι αυτά που με τράβηξαν. Σου τα παρουσιάζω παρακάτω μήπως κάποιο από αυτά τα σχέδια σε σαγηνέψει και θες να το κάνεις και εσύ.

 



 

 

 

 

 

Light blue

light-vlue-mple-nixia-nails-nuxia-galazia-idees-eisaimonadikigr

Το αγαπημένο μας light blue ή αλλιώς γαλάζιο σε ένα υπέροχο σχέδιο. Γιατί και το γαλάζιο ανήκει στην οικογένεια του μπλε και μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα στα νύχια σου. Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει και δημιούργησε το μανικιούρ των ονείρων σου.

 

 

 

 

 

 

Μπλε γαλλικό

mple-galliko-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Το διαχρονικό σε όλους μας γαλλικό, σε συνδυασμό με ένα υπέροχο βαθύ ή πιο ανοιχτό μπλε, θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου βερνίκια. Ένα πολύ όμορφο σχέδιο που θα λατρέψεις ότι εποχή και αν είναι. Γιατί λίγο γαλλικό, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 

 

 

 

 

Dark blue

dark-blue-nails-mple-nuxia-nixia-nails-sxedia-eisaimonadikigr

Το κλασικό αγαπημένο βαθύ μπλε είναι ότι πρέπει για τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες που θέλουμε ένα πιο ”κρύο” χρώμα. Είναι από τα πιο διαχρονικά χρώματα που σίγουρα κάποια στιγμή θα το υιοθετήσεις και εσύ στο μανικιούρ σου.

 

 

 

 

 

 

Ναυτικό και θάλασσα

mple-karavi-sxedia-thalassa-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Κι αν σου αρέσει η θάλασσα και ότι έχει σχέση με αυτή, τότε θα λατρέψεις αυτό το σχέδιο. Λίγο μπλε, λίγο θάλασσα και κάτι αστερίες. Ένα χαριτωμένο αλλά και πολύ συμβολικό μανικιούρ.

 

 

 

 

 

Και λίγο κίτρινο

mple-me-kitrino-sxedia-ble-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Ένα διακριτικό σχέδιο, πολλές φορές μπορεί να αλλάξει όλο το νύχι σου. Μία κίτρινη κουκκίδα στο κέντρο του νυχιού σου ή σε όποιο σημείο θέλεις εσύ, θα δώσει άλλον αέρα στα νύχια σου.

 

 

 

 

Για περισσότερα σχέδια και tips για τα νύχια σου δες εδώ

 

 

 

Βάλε φαντασία

mple-nixia-glitter-sxedia-ble-nuxia-nails-eisaimonadikigr

Λίγη φαντασία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Συνδύασε το αγαπημένο σου βερνίκι με κάποιο σχέδιο όπως της εικόνας και θα έχεις το μανικιούρ των ονείρων σου.

 

 

 

 

 

 

 

Πουά για αλλαγή

mple-me-voules-vernikia-mano-sxedia-nixion-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Ένα σχέδιο που σε οδηγεί σε παλιές καλές εποχές που ήταν στη μόδα το πουά. Και ποιος είπε ότι δεν μπορεί να επανέλθει και πάλι; Εξάλλου είναι το ίδιο υπέροχο με όλα τα υπόλοιπα.

 

 

 

 

Για περισσότερα σχέδια και tips για τα νύχια σου δες εδώ

 

 

 

Και matte

mple-nuxia-blue-nails-nixia-ble-sxedia-eisaimonadikigr

Εγώ προσωπικά λατρεύω τα ματ βερνίκια και σε συνδυασμό με το αγαπημένο μου μπλε, είναι ότι πρέπει. Σχεδίασε και 2-3 μικρά σχεδιάκια και είσαι έτοιμη.

 

 

 

 

 

Ombre

mple-ombre-sxedia-nuxion-nixia-nails-nuxia-ble-eisaimonadikigr

Και σε ποιον δεν αρέσει το ombre; Από τα πιο αγαπημένα σχέδια για μένα. Απλό, λιτό αλλά ξεχωριστό και πάντα μέσα στην εποχή. Το ombre της καρδιάς μας.

 

 

 

 

 

 

Λίγο μαύρο, λίγο πάγος, λίγο metal

mple-sxedia-nixion-ble-xroma-nixia-nails-nuxia-eisaimonadikigr

Από τα πιο αγαπημένα μου μανικιούρ γενικά. Αυτό το μπλε του πάγου σου δίνει έναν πιο ροκ αέρα και σε συνδυασμό με λίγο μαύρο και μεταλιζέ αποχρώσεις, δημιουργείται το μανικιούρ που τόσο επιθυμείς.

 

 

 

 

 

 

Χιόνι και πάγος

mple-tou-pagou-sxedia-nuxia-nixia-nails-galazia-eisaimonadikigr

Ένα σχέδιο βγαλμένο από παραμύθι. Χιόνι, πάγος, λίγο γαλάζιο, λίγο μπλε, χιονονιφάδες και ταξίδι στη χώρα του πάγου. Ο Βόρειος Πόλος και οι πριγκίπισσες του σε περιμένουν.

 

 

 

 

 

 

Σταγόνες και γκλίτερ

nuxia-mple-nixia-nails-sxedia-eisaimonadikigr

Από τα πιο φθινοπωρινά σχέδια που μπορείς να βρεις. Σταγόνες βροχής με λίγο γκλίτερ και πολύ μπλε και γαλάζιο και θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου σχέδια.

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο;



Post Author: Eisaimonadikigr