polixroma-nuxia-nails-nixia-xromata-vernikia-mano-eisaimonadikigr

Μοναδικά σχέδια για πολύχρωμα νύχια για όλες τις ηλικίες

Υπέροχα, μοναδικά σχέδια για πολύχρωμα νύχια για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει. Ότι ηλικία κι αν είσαι θα σου ταιριάξουν απίστευτα.

 

Σχέδια για πολύχρωμα νύχια για να διαλέξεις

nuxia-poluxroma-polla-xromata-vernikia-apoxroseis-mano-nails-eisaimonadikigr

 

Από πολύ μικρή μου άρεσαν τα πολύχρωμα πράγματα. Ότι πολύχρωμο κι αν έβλεπα μου τράβαγε τη προσοχή και το ήθελα στη ζωή μου. Μέχρι που μεγάλωσα και άρχισα να βάφω τα μαλλιά μου σε διάφορα χρώματα και στη συνέχεια ακολούθησαν και τα ρούχα μου αλλά και τα νύχια μου.

Έτσι, άρχισα να ψάχνω διάφορα σχέδια για πολύχρωμα νύχια για να εναλλάσσω όποτε έχω όρεξη και θέλω ένα διαφορετικό σχέδιο. Τόσα χρόνια έχω μαζέψει διάφορα μανικιούρ αλλά υπάρχουν κάποια που έχουν γίνει από τα πιο αγαπημένα μου και στα παρουσιάζω παρακάτω. Διάλεξε και εσύ το αγαπημένο σου πολύχρωμο μανικιούρ.

 



 

 

 

Ombre colourful nails

ombre-nails-polixroma-colourful-nuxia-nixia-sxedia-mano-vernikia-eisaimonadikigr

 

Το ombre σχέδιο στα νύχια είναι πάντα διαχρονικό και πάντα μέσα στη μόδα. Αν θέλεις να αναδείξεις τα πολύχρωμα νύχια σου, τότε χρησιμοποίησε το ombre σχέδιο. Αν συνδυάσεις 2-3 αποχρώσεις από βερνίκια, ίσως πετύχεις το μανικιούρ που πάντα ήθελες. Το πιο καλοκαιρινό σχέδιο για όλες τις περιστάσεις.

 

 

 

 

Matte nails

matte-colourful-nails-poluxroma-nuxia-nixia-vernikia-xromata-eisaimonadikigr

 

Άλλο ένα διαχρονικό σχέδιο που αρέσει σε πολλές από εμάς, είναι το matte. Μπορείς να το συνδυάσεις με ότι χρώμα μανό σου αρέσει, όπως της φωτογραφίας. Έχει συνδυάσει πολύ όμορφα, διαφορετικά χρώματα βερνίκια για να φτιάξει ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με το matte σχέδιο, είναι ένα μανικιούρ που το απογειώνει.

 

 

 

 

 

Πολύχρωμο γαλλικό

galliko-poluxromo-manikiour-manicure-nails-nuxia-nixia-polixroma-sxedia-vernikia-eisaimonadikigr

 

Το γαλλικό σχέδιο είναι από τα αγαπημένα μου διότι μπορείς να το συνδυάσεις με ότι μανικιούρ θέλεις. Και αυτό είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. Αν δημιουργήσεις αυτό το πολύχρωμο neon γαλλικό, θα έχεις ένα μοναδικό σχέδιο. Από τα πιο καλοκαιρινά και δροσερά σχέδια για νύχια.




 

 

 

 

 

 

Παστέλ πολύχρωμα νύχια

pastel-nails-nuxia-nixia-poluxroma-colourful-eisaimonadikigr

 

Αν θέλεις πολύχρωμα νύχια αλλά σε πιο παστελ χρώματα, τότε αυτό το σχέδιο είναι αυτό που χρειάζεσαι. Απλά χρησιμοποίησε παστέλ χρώματα μανό και κάνε τους συνδυασμούς που σου αρέσουν.

 

 

 

 

 

Neon summer nails

kalokairina-neon-nails-nuxia-nixia-poluxroma-colourful-sxedia-eisaimonadikigr

 

Τα neon νύχια είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend. Αν συνδυαστεί με πολλά πολύχρωμα βερνίκια, τότε γίνεται ένα από τα πιο όμορφα μανικιούρ. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια για πολύχρωμα νύχια.

 

 

 

 

Unicorn magical nails

unicorn-magical-nails-nuxia-nixia-sxedia-poluxroma-vernikia-mano-eisaimonadikigr

 

Αυτό το σχέδιο είναι από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια για πολύχρωμα νύχια και νομίζω μπορείς να καταλάβεις γιατί. Είναι από τα πιο μαγικά νύχια μονόκερου που θα αγαπήσουμε όλες. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο σε τίποτα. Φτιάξε αυτά τα unicorn nails τώρα κιόλας!




 

 

 

 

 

 

Ουράνιο τόξο

polixroma-nuxia-nixia-ouranio-tokso-sxedia-eisaimonadikigr

 

Κι αν δεν ξέρεις τι χρώματα να χρησιμοποιήσεις, απλά θυμήσου το ουράνιο τόξο. Τι πιο όμορφο από ένα πολύχρωμο μανικιούρ με τα χρώματα του ουράνιου τόξου;

 

 

 

Ποιο από όλα αυτά τα πολύχρωμα μανικιούρ σου άρεσε και θα κάνεις και εσύ;



Post Author: Eisaimonadikigr