ladomena-mallia-lathi-malli-ugeia-liparotita-lipara-eisaimonadikigr

Λάθη και λιπαρά μαλλιά | Τι κάνεις λάθος και λαδώνουν τα μαλλιά σου

Λάθη και λιπαρά μαλλιά. Εσύ ξέρεις τι λάθη κάνεις και λαδώνουν εύκολα τα μαλλιά σου; Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα.

 

 

Λάθη και λιπαρά μαλλιάlipara-mallia-liparotita-ladomeno-malli-trixa-kefali-styling-lathi-eisaimonadikigr

Τα λιπαρά μαλλιά, ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα μου προβλήματα. Λόγω της λιπαρότητας τους, αναγκάζομαι να λούζομαι πολύ συχνά και τα μαλλιά μου να φαίνονται θαμπά και αδύναμα.

Ωστόσο, δεν πτοούμαι διότι μετά από τόσα χρόνια, έμαθα ποια είναι τα λάθη που κάνω και λαδώνουν τα μαλλιά μου και τα αποφεύγω. Έτσι, είπα να στα επισημάνω για να μην τα κάνεις και εσύ να έχεις πάντα φρέσκα και καθαρά μαλλιά.

 



 

 

 

 

1)Τα αγγίζεις πολύ συχνά

Αυτή η κακή συνήθεια, πρέπει να κοπεί μαχαίρι αν θες να έχεις λαμπερά μαλλιά. Το να αγγίζεις συνέχεια τα μαλλιά σου τα λαδώνει και τα αποδυναμώνει με αποτέλεσμα να φαίνονται θαμπά, άτονα και λιπαρά. Λάθη και λιπαρά μαλλιά.

 

 

 

 

2)Συχνό λούσιμο

Το συχνό λούσιμο το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει τη τρίχα σου και να μην αφήνει το τριχωτό της κεφαλής να αναπνεύσει. Φρόντισε να μην λούζεσαι αρκετά συχνά και να προσπαθήσεις να λούζεις τα μαλλιά σου 3 το πολύ 4 φορές την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

3)Χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα

Τα πολλά προϊόντα styling επιβαρύνουν τη τρίχα σου και δεν τη βοηθούν να αναπτυχθεί σωστά. Μην φορτώνεις το μαλλί σου με περιττά προϊόντα, όπως λαδάκια, λάκ και αφρούς. Μπορείς με μία απλή μάσκα και λίγο σιλικόνη στις άκρες, να έχεις το καθαρό μαλλί που επιθυμείς.

 

 

 

 

 

4)Τρίβεις τις ρίζες σου

Πολλές το κάνουμε αυτό, είτε για να δώσουμε όγκο στο μαλλί μας, είτε για να το λούσουμε και να μας φαίνεται πιο καθαρό. Μεγάλο λάθος και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επαναφέρεις τη λιπαρότητα στις ρίζες σου. Κάνε απαλές και κυκλικές κινήσεις χωρίς πολύ δύναμη.

 

 

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για τα μαλλιά σου δες εδώ

 

 

 

5)Η θερμότητα το χειροτερεύει

Η θερμότητα πάντα καταστρέφει τη τρίχα και το μαλλί μας για να προστατευτεί, εκκρίνει περισσότερη λιπαρότητα με αποτέλεσμα να φαίνεται λαδωμένο. Φρόντισε να μην χρησιμοποιείς πολλές πηγές θερμότητας. Όλοι μας αγαπάμε το φυσικό μαλλί.

 

 

 

mallia-liparotita-lathi-ladomena-styling-eisaimonadikigr

 

 

6)Τα πιάνεις συχνά κοτσίδα και τα σφίγγεις

Μία χαλαρή κοτσίδα είναι ότι πρέπει. Δεν χρειάζεται να πιάνεις πολύ σφιχτά τα μαλλιά σου και να τα ταλαιπωρείς.

 

 

 

 

 

7)Τα τσιμπιδάκια δεν βοηθάνε

Αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια, φρόντισε να μην τα ζουλάς πολύ μέσα στο κρανίο σου για να μην επιβαρύνουν τη λιπαρότητα. Χαλαρά τσιμπιδάκια και όμορφα μαλλιά χωρίς πολύ κόπο.

 

 

 

8)Λάθος χτένες

Οι λάθος χτένες είναι ένα πρόβλημα που δεν το ξέρουν πολλοί. Αν μία χτένα έχει πολλά δοντάκια που πονάνε, τότε άλλαξε τη αμέσως. Διάλεξε μία μαλακή χτένα που δεν θα σου γδέρνει το κεφάλι.

 

 

Εσύ ήξερες τι λάθη κάνεις και λαδώνουν τα μαλλιά σου;

Post Author: Eisaimonadikigr