kalokairina-sxedia-pedicure-pentikiour-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Καλοκαιρινά σχέδια πεντικιούρ για τα πιο ωραία πόδια στη παραλία

Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σχέδια πεντικιούρ για να είσαι και εσύ μέσα στη μόδα και αυτό το καλοκαίρι. Ώρα να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

 

Όμορφα καλοκαιρινά σχέδια πεντικιούρ

Γιατί αυτό το καλοκαίρι πρέπει να έχεις προσεγμένα άκρα , εκτός από την εμφάνιση σου. Τα χέρια και τα πόδια σου είναι δύο σημεία που φαίνονται πολύ τώρα το καλοκαίρι. Σίγουρα θα θέλεις να είναι περιποιημένα και όμορφα.

Εκτός από ένα κομψό μανικιούρ, ένα διαφορετικό πεντικιούρ, θα αλλάξει τελείως την εμφάνιση σου και θα σου δώσει άλλον αέρα με τα καλοκαιρινά παπούτσια σου. Είτε μείνεις στη πόλη, είτε πας σε κάποιο νησί, διάλεξε ένα από τα παρακάτω σχέδια πεντικιούρ και εντυπωσίασε.

 



 

 

 

 

Καρπουζάκι

karpouzia-sxedia-kalokairina-pedicure-pentikiour-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Ένα δροσερό καρπουζάκι είναι το φρούτο του καλοκαιριού. Οπότε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πεντικιούρ, είναι το συγκεκριμένο που πάντα θα θυμίζει καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

Φούξια όστρακα

fouksia-ostraka-mov-ammos-kalokairina-sxedia-pedicure-pentikiour-nails-nuxia-eisaimonadikigr

Υπέροχο, νεανικό και πολύ όμορφο σχέδιο για το πεντικιούρ σας. Αν θέλεις να νιώθεις και εσύ σαν την Άριελ, την αγαπημένη μας γοργόνα, τότε αυτό το σχέδιο θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου.

 

 



 

 

 

Summer neon

kitrino-neon-sxedia-kalokairina-pedicure-pentikiour-podia-eisaimonadikigr

Τα neon βερνίκια, χρησιμοποιούνται πολύ τη περίοδο του καλοκαιριού και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς με τίποτα. Διάλεξε το αγαπημένο σου neon χρώμα μανό για να αναδείξεις το μαύρισμα σου με τα υπέροχα νύχια σου.

 

 

 

 

 

Neon πολύχρωμα όστρακα

neon-ostraka-ammos-xroma-sxedia-kalokairina-pedicure-eisaimonadikigr

Και συνδυάζει τα όστρακα, τα υπέροχα neon χρώματα αλλά τις πολύχρωμες αποχρώσεις. Ένα ονειρεμένο σχέδιο που κάποια στιγμή θα κάνω και εγώ μιας και το έχω αγαπήσει.

 

 

 

Για περισσότερα υπέροχα σχέδια δες εδώ

 

 

 

Ραντεβού στη παραλία

paralia-foinikas-ostraka-sxedia-kalokairina-pedicure-pentikiour-eisaimonadikigr

Απλό, λιτό αλλά και πολύ καλοκαιρινό σχέδιο. Η αγαπημένη σου παραλία σχεδιασμένη πάνω σου για να σου θυμίζει πάντα καλοκαίρι. Μην ξεχάσεις να το φτιάξεις και εσύ.

 

 

 

 

 

Λίγο πορτοκαλί

portokali-neon-nuxia-sxedia-kalokairina-pedicure-pentikiour-nixia-nails-eisaimonadikigr

Είτε είναι άνοιξη, είτε καλοκαίρι, το neon πορτοκαλί, θα είναι πάντα μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για το πεντικιούρ σου. Μπορείς να το έχεις έτσι απλό πάνω σου ή με κάποιο σχέδιο της επιλογής σου.

 

 

 

 

Make it matte

roz-matte-fouksia-neon-kalokairina-sxedia-pedicure-pentikiour-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Το matte σχέδιο είναι πάντα και για πάντα στη μόδα. Διάλεξε το αγαπημένο σου καλοκαιρινό χρώμα και φόρεσε το σε matte συνδυασμούς. Πολύ όμορφο σχέδιο για το pedicure σου.

 

 



 

Όλα μαζί

sxedia-kalokairina-anoixta-xromata-neon-fouksia-nuxia-nails-nixia-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο είναι ένας συνδυασμός όλων των προηγούμενων και αν έχεις λίγο φαντασία, θα γίνει το αγαπημένο σου σχέδιο. Καλοκαιράκι και πολύχρωμα όνειρα.

 

 

 

Θαλασσίτσα

thalassa-sxedia-pedicure-kalokairina-ostraka-pentikiour-eisaimonadikigr

Και το τελευταίο αλλά και πιο ενδιαφέρον σχέδιο της συλλογής μου. Είμαι έτοιμη να το φτιάξω και να κολυμπήσω στα καταγάλανα νερά με την άμμο να μου χαϊδεύει τα πόδια. Γιατί το καλοκαίρι ποτέ δεν τελειώνει αν το έχεις στη καρδιά σου.

 

 

Ποιο σχέδιο σου άρεσε;




Post Author: Eisaimonadikigr