eukola-xtenismata-gia-tin-douleia-mallia-xtenisma-moda-idees-eisaimonadikigr

Εύκολα χτενίσματα για τη δουλειά χωρίς κόπο μέσα σε λίγα λεπτά

Θες να μάθεις πως να φτιάχνεις και εσύ αυτά τα εύκολα χτενίσματα για τη δουλειά για να είσαι πάντα λαμπερή και όμορφη; Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 2 λεπτά.

 

Οι πιο πολλές από εμάς, δεν έχουμε πολύ χρόνο πριν τη δουλειά. Εκτός του ότι το πρωί δεν είναι και η πιο παραγωγική μας ώρα, προτιμάμε να κάνουμε κάτι γρήγορο και να φεύγουμε.

Η ώρα δεν σου φτάνει και το καταλαβαίνω αλλά τι θα έλεγες να μπορείς να φτιάξεις τα πιο εύκολα χτενίσματα για τη δουλειά χωρίς να χρειάζεσαι παραπάνω από 2 λεπτά από τον χρόνο σου; Θα είσαι στη στιγμή καλοχτενισμένη και λαμπερή για να αρχίσεις τη μέρα σου στη δουλειά και όχι μόνο. Υπέροχα και εύκολα χτενίσματα για τη δουλειά μόνο για σένα!

 

 

 

 

Ανάλαφρες μπούκλες

anemela-analafra-mallia-mpoukles-xtenismata-gia-douleia-eisaimonadikigr

Τι πιο εύκολο και γρήγορο από 2-3 ανάλαφρες μπούκλες να πέφτουν ομοιόμορφα πάνω στους ώμους σου; Μπορείς να τις φτιάξεις μέσα σε 2 λεπτά με ένα σίδερο ισιώματος ή απλά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία ανάλαφρη πλεξούδα και το πρωί θα είναι έτοιμες.

 

 

 

 

Αυστηρή χαμηλή κοτσίδα

austiri-xamili-kotsida-styl-mallia-xtenismata-gia-douleia-sxoli-eisaimonadikigr

Για να φτιάξεις αυτό το χτένισμα τα βήματα είναι πολύ εύκολα. Χώρισε τα μαλλιά σου στα δύο σε χωρίστρα και χτένισε τα μαλλιά σου πίσω από τα αφτιά σου. Πιάσε τα χαμηλά με ένα ελαφρύ κοκαλάκι και είσαι έτοιμη. Λίγη λακ σε όλο το μήκος του μαλλιού και πάμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας.

 



 

 

Ίσια μαλλιά πίσω από το αφτί

isia-mallia-piso-apo-ta-aftia-xtenismata-gia-douleia-sxoleio-sxoli-eisaimonadikigr

Από τα πιο εύκολα χτενίσματα για τη δουλειά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ισιώσεις λίγο το μαλλί σου και να το βάλεις πίσω από τα αφτιά σου, όπως στην εικόνα. Αν θέλεις να προσθέσεις λίγη λακ, θα είναι μία καλή επιλογή.

 

 

 

 

 

Απλά ίσια μαλλιά

isia-mallia-xtenismata-gia-douleia-sxoli-eukola-sxoleio-eisaimonadikigr

Αν θέλεις να είσαι κομψή χωρίς πολλά πράγματα, πολύ απλά ίσιωσε τα μαλλιά σου και άφησε τα ανάλαφρα να κυματίζουν στον αέρα. Χωρίς κόπο θα είσαι λαμπερή μέσα στη μέρα.

 

 

 

 

 

 

Κοντό αγορέ στυλ

konta-mallia-agore-styl-xtenismata-gia-douleia-sxoli-apla-malli-idees-moda-eisaimonadikigr

Πολλές από εμάς είμαστε λάτρεις του κοντού μαλλιού, οπότε τι καλύτερο από ένα τέτοιο στυλ; Αν είσαι από τις πιο τολμηρές, θα αγαπήσεις αυτό το είδος μαλλιού και δεν θα θες να το αποχωριστείς.

 

 

 

 

 

 

Απλή κοτσίδα μέχρι τη μέσηkotsida-mexri-tin-mesi-eukola-xtenismata-gia-douleia-sxoli-sxoleio-eisaimonadikigr

Ένα όμορφο χτένισμα που εκτός από στυλ, σου προσφέρει και άνεση μιας και δεν χρειάζεται να πιάσεις πολύ δυνατά τα μαλλιά σου. Το ανάλαφρο πιάσιμο και το κόψιμο αυτού του χτενίσματος θα σε διευκολύνουν αρκετά μέσα στη μέρα.

 

 

 

 

 

Μαλλί μέχρι τους ώμους

mallia-sxedia-xtenismata-eukola-gia-douleia-eisaimonadikigr

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι δεν χρειάζεσαι πολύ κόπο για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο στο κεφάλι σου. Αν επιλέξεις αυτό το σχέδιο, το μόνο που θα έχεις να κάνεις, είναι να φουντώσεις λίγο τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα σου και με τη προσθήκη λακ, θα γίνει από τα πιο αγαπημένα σου σχέδια. Μία άλλη επιλογή, είναι να κάνεις ανάλαφρες μπούκλες με ένα σίδερο για μπούκλες.

 

 

 

 

Ψηλός κότσος

psilos-kotsos-keftes-mallia-xtenismata-gia-douleia-eisaimonadikigr

Από τα πιο γρήγορα χτενίσματα που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα στη μέρα σου. Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό ανάλαφρο κότσο με λίγα τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη. Ο ψηλός σου κεφτές είναι έτοιμος να κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

 

 

 

Ποιο από τα παρακάτω χτενίσματα θα έκανες και εσύ για να είσαι κομψή στη δουλειά σου;




Post Author: Eisaimonadikigr