nixia-kafe-manikiour-brown-nails-vernikia-sxedia-moda-eisaimonadikigr

Εντυπωσιακά καφέ μανικιούρ για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Τα πιο εντυπωσιακά καφέ μανικιούρ για όλες τις περιστάσεις. Γιατί το καφέ χρώμα είναι ότι πρέπει για τις κρύες εποχές του χρόνου.

 

Αγαπημένα καφέ μανικιούρ

kafe-nixia-manikiour-vernikia-sxedia-nuxia-nails-designs-brown-nails-eisaimonadikigr

 

Διάλεξε και εσύ το αγαπημένο σου σχέδιο νυχιών για καφέ νύχια και εντυπωσίασε με την εμφάνιση σου. Ποιο θα τολμούσες και εσύ;

 

 



 

 

 

Nude αποχρώσεις

roz-kafe-nixia-sxedia-louloudia-kafe-mainikiour-vernikia-nails-brown-eisaimonadikigr

Οι αγαπημένες μας nude αποχρώσεις πάνε σχεδόν σε όλα τα χρώματα και αν συνδυαστούν με κάποιο καφέ της επιλογής σου, γίνονται από τα πιο υπέροχα μανικιούρ για αυτόν τον χειμώνα. Ένα ξεχωριστό σχέδιο, είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα και πάει απίστευτα με το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Διάλεξε το αγαπημένο σου καφέ μανικιούρ για να ξεχωρίζεις.

 

 

 

 

 

Matte brown nails

kafe-nixia-manikiour-vernikia-sxedia-nuxia-nails-designs-brown-nails-eisaimonadikigr

Και τι πιο τέλειο από τα αγαπημένα matte βερνίκια; Σε ότι χρώμα και αν διαλέξεις, αυτή η επιλογή θα γίνει από τις πιο αγαπημένες σου για πολύ καιρό ακόμα. Γιατί τα matte nails πάνε παντού και με τα πάντα. Είναι διαχρονικά και ταιριάζουν με όλα.

 

 

 

 

 

 

Unicorn nails

unicorn-brown-nails-kafe-manikior-vernikia-sxedia-nuxia-eisaimonadikigr

Τα unicorn nails σε διάφορες αποχρώσεις είναι πολύ στη μόδα φέτος και ήρθε να μείνει στη ζωή μας για πολύ καιρό ακόμα. Σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου καφέ βερνίκι, μπορεί να σου χαρίσει τα πιο φανταχτερά νύχια που πάντα επιθυμούσες. Είναι πολύ όμορφα και ξεχωριστά και είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες.

 

 

 

 

 

Και λίγο γκρι

gkri-me-kafe-nixia-nuxia-brown-nails-kafe-vernikia-sxedia-mano-moda-eisaimonadikigr

Το γκρι και γενικά τα πιο ”βαριά” χρώματα πάνε πάρα πολύ με το καφέ και με τις αποχρώσεις του. Συνδύασε το καφέ βερνίκι σου με λίγο γκρι και φτιάξε το μανικιούρ των ονείρων σου. Από τα πιο όμορφα καφέ μανικιούρ.

 

 

 

 

Χρυσό για πιο γιορτινές εμφανίσεις

xrises-leptomereies-kafe-manikiour-vernikia-brown-nails-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Λίγο χρυσό στα νύχια σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βάψε ένα με δύο νύχια με λίγο χρυσό βερνίκι και ετοιμάσου για πιο γιορτινές εμφανίσεις, ειδικά τα Χριστούγεννα. Γιορτές και χρυσόσκονη πάνε πάντα μαζί.

 

 

 

Για περισσότερα όμορφα νύχια δες εδώ

 

 

 

Καφέ γαλλικό μανικιούρ

kafe-galliko-makiniour-vernikia-mano-nuxia-brown-nails-eisaimonadikigr

Το κλασικό αγαπημένο γαλλικό, σε καφέ απόχρωση είναι από τα πιο ωραία σχέδια για αυτόν τον χειμώνα. Σχεδίασε γαλλικό σχέδιο πάνω στο καφέ βερνίκι σου για εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε γαλλικό μανικιούρ και μπορείς  να τα συνδυάσεις με οτιδήποτε.

 

 

 

 

 

 

 

Καφέ σοκολατί

kafe-sokolati-vathi-xroma-vernikia-sxedia-brown-nails-nixia-nuxia-mano-eisaimonadikigr

Μία αγαπημένη απόχρωση καφέ μανό. Το σοκολατί με λίγο κόκκινο που δεν φαίνεται, είναι ένα υπέροχο χρώμα για φέτος τον χειμώνα αλλά και για κάθε χειμώνα. Είναι επίσης, ένα κομψό καθημερινό χρώμα για όλες τις περιστάσεις. Από τα πιο όμορφα καφέ μανικιούρ.

 

 

 

Ποιο από αυτά τα σχέδια σου άρεσε πιο πολύ;

 



Post Author: Eisaimonadikigr