zise-zoi-oneira-sxedia-sinaisthimata-eisaimonadikigr

Είναι κακό δηλαδή που έχω όνειρα; Δεν με χωράει ο κόσμος σας

Γιατί είναι κακό που έχω όνειρα; Που θέλω να ζήσω τα όνειρα μου και να είμαι ο εαυτός μου; Να νιώσω ευτυχισμένη και πλήρης με τη ζωή μου;

 

Έχω όνειρα…

Ζούμε σε έναν κόσμο που μας απαγορεύει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να ονειρευόμαστε. Να θέλουμε να κάνουμε αυτό που ποθεί η καρδιά μας. Αιώνια καταδικασμένοι να δουλεύουμε σε μία δουλειά που δεν θέλουμε, να ξυπνάμε τις ώρες που δεν θέλουμε, να κάνουμε με το ζόρι πράγματα για να επιβιώσουμε.

Ψιτ, εσύ που με διαβάζεις. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν θέλω να δουλεύω για ένα αχάριστο αφεντικό σε μία δουλειά που με αναγκάζει να κάνω όσα δεν θέλω. Να ξυπνάω και να κοιμάμαι με ένα γιατί. Να βλέπω καθημερινά άτομα που δεν συμπαθώ και στο τέλος της μέρας να πέφτω σχεδόν νεκρή ψυχικά στο κρεβάτι κοιτάζοντας με τις ώρες το ταβάνι.

 

exo-oneira-zoi-logia-sinaisthimata-dreams-eisaimonadikigr

Ποτέ δεν πίστεψα ότι σκοπός της ζωής μου είναι να δουλεύω, να κάνω οικογένεια και να πεθάνω. Νιώθω τόσα πολλά για μένα, για τη ζωή μου, για το σύμπαν. Αυτή η αίσθηση ότι κάτι λείπει, με πιάνεις;

Αυτό το βάρος που έχεις μέσα σου, αυτή η λαχτάρα να κάνεις όσα σε καίνε. Ένα ταξίδι, ένα σπίτι στη παραλία, ένα μικρό σπιτάκι μέσα στο δάσος, να γυρίσεις όλο τον κόσμο, να τολμήσεις πράγματα που πάντα φοβόσουν να κάνεις. Γιατί ”δεν κάνει”. Δεν κάνει να ζεις και να αισθάνεσαι, πρέπει να κάνεις όσα σε έχουν σχεδιάσει να κάνεις για να είναι όλοι οι άλλοι ευχαριστημένοι εκτός…από…εσένα…




Αυτή είναι η ζωή που ονειρεύτηκες;

Κοιτάξου στον καθρέφτη και απάντησε ειλικρινά στον εαυτό σου ”αυτή είναι η ζωή που ονειρεύτηκα; Ποια είναι τα όνειρα μου;” και κάτσε εκεί με τις ώρες και σκέψου, μίλα με τον εαυτό σου, αφουγκράσου τον και κατάλαβε επιτέλους αυτό που ποθεί όλο σου το είναι.

Βαρέθηκα φίλε/η μου, ακούς; Θέλω επιτέλους να κάνω όσα θέλω και από σήμερα θα το κάνω. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα αξίζει, το μόνο σίγουρο. Θα είμαι ευτυχισμένη από εδώ και έπειτα. Δεν χαρίζω σε κανέναν άλλον χρόνο από τη ζωή μου.

 

 

Στείλτε μου την απορία ή την ερώτηση σας στο e-mail: tziaa@hotmail.com και η απάντηση σας θα αναρτηθεί πολύ σύντομα στο site μας ανώνυμα.

Η ερώτηση σας μπορεί να περιλαμβάνει ότι θέμα θέλετε. Από ομορφιά, μέχρι ερωτικά κλπ. Σας περιμένουμε! 

 

 




Post Author: Eisaimonadikigr