kokkina-nuxia-sxedia-xiononifada-xristougenniatika-nails-nixia-eisaimonadikigr

Γιορτινά νύχια Χριστουγέννων γεμάτα χαρά και χρυσόσκονη

Τα πιο όμορφα γιορτινά νύχια Χριστουγέννων γεμάτα χρυσόσκονη και χαρά. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο για τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες μου γιορτές και κάθε χρόνο αρχίζω να στολίζω από πολύ νωρίς. Επίσης, ψάχνω διάφορα Χριστουγεννιάτικα πράγματα, όπως και γιορτινά νύχια Χριστουγέννων.

Έτσι, έκατσα και έψαξα τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα νύχια και στα παρουσιάζω. Διάλεξε και εσύ αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

 

 

 

Αστέρια και χρυσόσκονη

asteria-xrisoskoni-xristougenniatika-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Μπορεί να φαίνεται ένα απλό μανικιούρ, αλλά είναι ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα γιατί έχει πάνω αστεράκια και χρυσόσκονη που αντιπροσωπεύουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

 

 

 

Γιορτινά νύχια Χριστουγέννων

elato-xristougenniatika-sxedia-nuxion-giortina-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Τι άλλο μπορείς να έχεις στα νύχια σου εκτός από τα πάντα όσα δείχνουν ότι είναι Χριστούγεννα; Έλατο, κόκκινο χρώμα, μπάλες χριστουγεννιάτικες και διάφορα χρώματα. Από τα πιο γιορτινά μανικιούρ.

 

 



 

Γαλλικό

galliko-sxedio-nuxion-xristougenna-nixia-nuxia-eisaimonadikigr

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο σχέδιο με ένα στοιχείο γαλλικού μανικιούρ και πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Τόσο εύκολο να το φτιάξεις αλλά και τόσο ενδιαφέρον για τα φετινά Χριστούγεννα.

 

 

 

 

Κασκόλ χιονάνθρωπου

kaskol-ai-vassili-giortes-xristougenniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-eisaimonadikigr

Πολύ χαριτωμένο σχέδιο που συνδυάζει τους αγαπημένους μας χιονάνθρωπους και τα πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα κασκόλ τους. Ειδικά τα μικρά κουμπάκια τους κάνουν τη διαφορά.

 

 

 

Λαμπάκια και φωτάκια

lampakia-elata-xioni-xristougenniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-eisaimonadikigr

Λαμπάκια και φωτάκια χριστουγεννιάτικα και είσαι έτοιμη με το πιο γιορτινό μανικιούρ. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες γεμάτο χιόνι και έλατα και πολύχρωμα φώτα.

 

 

 

 

 

 

Δεντράκια με glitter

maura-nuxia-elata-xristougenniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-eisaimonadikigr

Το πιο ξεχωριστό σε αυτό το σχέδιο, είναι τα δεντράκια με το glitter και τη χρυσόσκονη που πλαισιώνουν ένα μαύρο matte μανικιούρ. Από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια που σίγουρα θα το κάνω κάποια στιγμή.

 

 

 

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

mpales-dentrou-xrisoskoni-glitter-sxedia-nuxion-nails-nixia-eisaimonadikigr

Και δεν ξεχνάμε βεβαίως τις λαμπερές μπάλες που διακοσμούν όλα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο. Μία πολύχρωμη μπάλα σε κάθε νύχι σου και έτοιμο το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου.

 

 

 

 

Δεντράκια με glitter

mpales-xristougenniatikes-sxedia-nuxion-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Δεντράκια με διάφορα διαμαντάκια και χρυσόσκονη και μικρές μπαλίτσες. Πολύ χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο σχέδιο που θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα.

 

 

 

 

Πιγκουινάκια

pigkouinakia-xristougenniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-eisaimonadikigr

Πιγκουινάκια με σκουφάκια και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Ακόμα και αν απλά σχεδιάσεις τα πιγκουινάκια χωρίς τίποτα άλλο μαζί, το μανικιούρ σου θα είναι υπέροχο και πολύ γλυκό.

 

 

 

 

Τάρανδοι

tarandoi-agios-vassilis-giortes-xri9stougenniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-eisaimonadikigr

Τι άλλο θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τα Χριστούγεννα, από τους ταράνδους και τον ίδιο τον Άγιο-Βασίλη που μοιράζουν τα δώρα τους τη Πρωτοχρονιά με το μαγικό έλκηθρο τους; Πόσο υπέροχο σχέδιο για τα Χριστούγεννα.

 

 

 

Βούλες

voules-xrisoskoni-glitter-xristougenniatika-sxedia-nuxion-nixia-nails-eisaimonadikigr

Χρυσές και κόκκινες βούλες και τελίτσες σε ένα από τα πιο γιορτινά Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Γιατί το κόκκινο και το χρυσό είναι τα πιο γιορτινά χρώματα και αν τα συνδυάσεις με όμορφα σχέδια, θα έχεις το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που επιθυμείς.

 

 

 

 

Χιόνι

xioni-xionanthropoi-sxedia-nuxion-giortina-nails-nuxia-nixia-eisaimonadikigr

Χιονάνθρωποι και έλατα και χιόνι σε ένα μαγευτικό μανικιούρ. Ιδανικό για μικρότερες ηλικίες και για να εντυπωσιάσεις φέτος τα Χριστούγεννα.

 

 

 

 

Μόνο χρυσόσκονη

xrisoskoni-glitter-xristougenniatika-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Από τα πιο απλά αλλά πιο μαγικά σχέδια που δεν χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα για να τα έχεις. Μπορεί να γίνει και καθημερινό μανικιούρ και η λάμψη του θα σου αλλάξει τη διάθεση.

 

 

 

Γκι

xristougenniatika-nuxia-giortina-nixia-nails-gki-sxedia-eisaimonadikigr

Και δεν θα ξεχάσουμε ένα έθιμο που μπορεί να είναι ξένο αλλά το γνωρίζουμε και εμείς αρκετά. Δεν είναι άλλο από το ότι αν κάθεσαι κάτω από ένα γκι, μαζί με κάποιον άλλον άνθρωπο, πρέπει να τον φιλήσεις. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο είναι πολύ απλό και όμορφο και θυμίζει Χριστούγεννα έστω και με μία μικρή πινελιά.

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο;



Post Author: Eisaimonadikigr