arnitikes-trofes-xoris-thermides-midenikes-soma-diatrofi-frouta-laxanika-ugeia-eisaimonadikigr

Αρνητικές τροφές | Ποιες είναι οι τροφές που έχουν ελάχιστες θερμίδες;

Εσύ γνωρίζεις ποιες είναι οι αρνητικές τροφές που δεν έχουν καθόλου θερμίδες και συγχρόνως οι πιο πολλές αδυνατίζουν κιόλας;

 

Αρνητικές τροφές

trofes-xoris-thermides-me-liges-arnitikes-trofes-eisaimonadikigr

 

 



 

 

 

Μαρούλι

Το αγαπημένο μαρούλι περιέχει μεγάλη ποσότητα σε νερό και είναι διουρητικό. Δεν περιέχει πολλές θερμίδες και είναι το κατάλληλο συνοδευτικό σε ένα πλήρες γεύμα. Περιέχει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ένας οργανισμός, όπως και κάλλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και διάφορα άλλα άλατα. 100 γραμμάρια μαρούλι αντιστοιχούν σε 13 θερμίδες, σχεδόν τίποτα δηλαδή.

 

 

 

Αγγούρι

Το αγγούρι περιέχει βιταμίνη C και επειδή αποτελείται από 95% νερό, είναι διουρητικό και έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντικαρκινικές και φυσικά αποτοξινωτικές ιδιότητες. Τα 100 γραμμάρια αγγούρι, περιέχουν μόνο 15 θερμίδες. Είναι το κατάλληλο σνακ για τις στιγμές που μας πιάνει μία μικρή λιγούρα αλλά είναι και το πιο νόστιμο συνοδευτικό για σαλάτες.

 

 

Λεμόνι

Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μία χώρα που ευδοκιμούν τα λεμόνια. Αυτή η τροφή είναι διουρητική και έχει άμεσα αποτελέσματα στη κυτταρίτιδα και στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας. Αν καταναλώνεις ένα ποτήρι νερό κάθε πρωί με λεμόνι, σε συνδυασμό με μία καλή διατροφή, θα δεις άμεσα αποτελέσματα στην υγεία και στο σώμα σου. Μην ξεχνάς πως το πολύ λεμόνι προκαλεί εφίδρωση, οπότε άρχισε να πίνεις περισσότερο νερό που μόνο καλό θα σου κάνει. 100 γραμμάρια λεμόνι περιέχει 23 θερμίδες.

 

 

 

 

Σπαράγγια

Τα σπαράγγια είναι από τα καλύτερα συνοδευτικά σε ένα πιάτα. Περιέχουν πολύ νερό γι’αυτό είναι και αντιοξειδωτικά και έχουν πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Είναι φυσικό διουρητικό και έχει αντικαρκινικά στοιχεία. Τα 100 γραμμάρια σου δίνουν μόνο 24 θερμίδες.

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές υγείας δες εδώ

 

 

 

Κουνουπίδι

Το κουνουπίδι μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό υποκατάστατο της πατάτας μιας και έχει χαμηλούς υδατάνθρακες αλλά άπειρες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Μπορεί να θεραπεύσει άπειρες ασθένειες. Μέσα σε αυτές είναι πολλοί τύποι καρκίνου, εγκεφαλικά, όπως βοηθάει και στη καλή υγεία της καρδιάς και στα επίπεδα της χοληστερόλης. Είναι μία υπερτροφή και μπορεί να γίνει σύμμαχος σου απέναντι σχεδόν σε όλα τα προβλήματα του οργανισμού σου. Μην ξεχάσεις να το εντάξεις σήμερα κιόλας, στη διατροφή σου. Τα 100 γραμμάρια έχουν 24 θερμίδες μόνο.

 

 

 

 

Σπανάκι

Το σπανάκι είναι από τις πιο καλές τροφές για τον οργανισμό μας. Κάτι ήξερε ο Popay που το έτρωγε με τα πάντα. Περιέχει σίδηρο, μαγνήσιο, κάλλιο, βιταμίνη K και είναι άριστος σύμμαχος των οστών μας αλλά επίσης όπως και τα περισσότερα φυλλώδη λαχανικά περιέχει αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 100 γραμμάρια σπανάκι έχει 22 θερμίδες.

 

 

 

 

Μανιτάρια

Τα μανιτάρια είναι και αυτά μια υπερτροφή και μπορούν να αντικαταστήσουν άμεσα το κρέας. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες και τα 100 γραμμάρια έχουν μόνο 22 θερμίδες. Από τα πιο αγαπημένα τρόφιμα που μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα. Επίσης, έχουν άπειρες βιταμίνες και προσφέρουν λαμπερό δέρμα.

 

 

 

 

 

Extra συμβουλές:

 

  • Όλα τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως και τα περισσότερα φρούτα, περιέχουν σχεδόν μηδαμινές θερμίδες. Βάλε στη ζωή σου τα φρούτα και τα λαχανικά και θα δεις τεράστια αλλαγή στον μεταβολισμό σου.
  • Συνδύασε αυτές τις αρνητικές τροφές μέσα στη μέρα, είτε για γεύμα μετά το γυμναστήριο και θα δεις τι μπορούν να σου προσφέρουν.

 

Post Author: Eisaimonadikigr