apokriatika-makigiz-make-up-idees-full-face-halloween-eisaimonadikigr

Αποκριάτικα μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής χωρίς κανένα κόστος

Τα πιο εντυπωσιακά αποκριάτικα μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής για να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Πάρε και εσύ ιδέες για αυτές τις Απόκριες.

 

Εντυπωσιακά αποκριάτικα μακιγιάζ

eukola-apokriatika-makigiaz-make-up-stoles-halloween-prosopo-apokries-eisaimonadikigr

 

Εσείς τι θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες; Σίγουρα θα θέλατε μια ξεχωριστή αμφίεση που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Μπορεί να έχετε βρει την τέλεια στολή για τις απόκριες, αλλά χωρίς το αποκριάτικο μακιγιάζ το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό. Γιαυτό πολλές φορές θα έπρεπε να ξεκινάτε πρώτα από το μακιγιάζ και έπειτα να ψάξετε το αποκριάτικο κουστούμι σας. Άλλωστε μια σωστή και ολοκληρωμένη αποκριάτικη μεταμφίεση ξεκινάει από το κατάλληλο μακιγιάζ.

Αν πάλι την τελευταία στιγμή αποφασίσατε να παρευρεθείτε σε κάποιο πάρτι μασκέ και δεν έχετε κοστούμι, μην ανησυχείτε… Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το πρόσωπό σας σαν καμβά με ένα total black look στο ντύσιμο ώστε να το αναδείξετε. Σίγουρα οι φωτογραφίες σας θα βγουν τέλειες!

 




 

Μια ωραία ιδέα για όλους ! Μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες αλλά ακόμη και για όσους απλά επιθυμούν να απελευθερώσουν το παιδί που έχουν μέσα τους, και να μεταμφιεστούν σε ότι τους κάνει να αισθάνονται μαγικά…με μεγάλο πλεονέκτημα ότι δεν έχετε κάποια ενοχλητική μάσκα συνεχώς επάνω σας…

 

 

 

Full face make up

Αυτό το μακιγιάζ γίνεται σε ολόκληρο το πρόσωπο και μπορεί να σας μεταμορφώσει πλήρως, έτσι ώστε να γίνετε αγνώριστοι. Γίνετε απλώς ένα κινούμενο έργο τέχνης, ένα full face μακιγιάζ μπορεί να γίνει τόσο εντυπωσιακό που για να το υποστηρίξετε δεν χρειάζεται καν στολή αλλά μόνο ένα πιο απλό look που μπορείτε να πετύχετε με ρούχα που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας!

 

 

 

Ζωγραφιστή μάσκα

Γύρω από τα μάτια και με τα χρώματα που σας ταιριάζουν σχεδιάζουμε τη μάσκα που κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας και αυτό ήταν! Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο αποκριάτικο αξεσουάρ!
Το μόνο που χρειάζεστε αυτές τις αποκριές είναι μπόλικο χρώμα και πολύ φαντασία. Το μακιγιάζ λοιπόν, όχι μόνο πρέπει να ταιριάζει με την αμφίεση αλλά σε ουδεμία περίπτωση δεν πρέπει να το ξεπετάξετε. Πρωτοτυπήστε λοιπόν φέτος και γίνετε το επίκεντρο της παρέας.

 

 

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε ζωάκια όπως γατούλα, πεταλούδα, τίγρης, ελαφάκι ή σε κάτι πιο ιδιαίτερο και σαγηνευτικό σαν το cheetah. Κάντε παραμυθένιες εμφανίσεις ως ήρωες της Disney, όπως Elsa, Minnie & Mickie Mouse, Tinkerbell, Χιονάτη κλπ. Τρομάξτε τους φίλους σας με ένα μακιγιάζ σκελετού, zombie, μάγισσας, βαμπίρ Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν τα από τις κορυφαίες μεταμφιέσεις η Wonder Woman, η Harley Quinn, ο Jigsaw Doll, ο Joker, ο Pennywise από την ταινία «Ιt» και ο Valak από την ταινία The Conjuring 2. Ξεχωρίζουν ακόμη φέτος τα Pop art μακιγιάζ και τα έντονα face paintings με γυαλάδες και glitter που δίνουν ένταση, γοητεία και μια νότα μυστηρίου στο βλέμμα!




Post Author: Eisaimonadikigr