papoutsia-murodia-dusodia-broma-lisi-eisaimonadikigr

Απαλλάξου από τη μυρωδιά των παπουτσιών σου με ένα μόνο υλικό

Πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με την άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από τα παπούτσια μας. Απαλλάξου από τη μυρωδιά των παπουτσιών σου άμεσα.

 

 

Απαλλάξου από τη μυρωδιά των παπουτσιών σου

broma-papoutsia-mirodia-disodia-lisi-podia-mikites-eisaimonadikigr

 

 

 

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από το να θέλεις να βγάλεις τα παπούτσια σου, αλλά να ξέρεις ότι μυρίζουν άσχημα. Τις περισσότερες φορές, αυτή η ενοχλητική μυρωδιά, προέρχεται από τον ιδρώτα των ποδιών μας που συσσωρεύεται στο δέρμα του παπουτσιού μας. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στα αθλητικά παπούτσια, μιας και εκεί σπαταλάμε πιο πολύ ιδρώτα.

Επίσης, αυτή η δυσωδία εμφανίζεται και λόγω μυκήτων που υπάρχουν στα πόδια μας λόγω κούρασης, ιδρώτα και κακής ποιότητας παπουτσιού.

Ωστόσο, σου έχω τη λύση για να απαλλαγείς μια για πάντα από αυτές τις δυσάρεστες μυρωδιές. Και η λύση βρίσκεται μέσα στο ντουλάπι του μπάνιο σου. Ποιο είναι αυτό το υλικό που μεταμορφώνει τα παπούτσια μας;

 

 

Για περισσότερες συμβουλές υγείας και σώματος πάτα εδώ

 

 

 

Δυσωδία παπουτσιών και λύση

mirodia-papoutsia-vroma-lisi-disodia-podia-eisaimonadikigr

 

Αυτό που θα χρειαστείς για να λύσεις το πρόβλημα του ”βρωμερού παπουτσιού”, είναι η πούδρα. Ναι καλά διάβασες, η πούδρα είναι ένα από τα πιο χρήσιμα υλικά, που μπορείς να βρεις μέσα στο μπάνιο σου και σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει. Εκτός, από τις δεκάδες χρήσεις που έχει, μπορεί να απομακρύνει και τη μυρωδιά των παπουτσιών σου.

 

Τι πρέπει να κάνεις; Μόλις βγάλεις τα παπούτσια σου, ρίξε πούδρα στο εσωτερικό τους και άσε τη μέσα για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Μόλις περάσει η ώρα, αναποδογύρισε τα και άσε τη περιττή πούδρα να φύγει. Η πούδρα θα τραβήξει την υγρασία από το παπούτσι σου και εκτός από αυτό θα σου δώσει και ένα ανάλαφρο άρωμα πούδρας που διαρκεί.

Φρόντισε να βάζεις πούδρα κάθε φορά που βγάζεις τα παπούτσια σου με την ίδια ακριβώς διαδικασία. Μπορείς να αφήσεις τη πούδρα μέσα στα παπούτσια όλο το βράδυ και το πρωί να την αφαιρέσεις.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα πόδια σου για να μην μυρίζουν. Αφού βγάλεις τα παπούτσια και τις κάλτσες, πλύνε τα και στέγνωσε τα πάρα πολύ καλά. Στη συνέχεια βάλε λίγη πούδρα ανάμεσα στα δάχτυλα σου και άσε τη πάνω να δράσει.

 

 

Αν βρήκες χρήσιμο, αυτό το άρθρο, δείξε το και στους φίλους σου!


Post Author: Eisaimonadikigr