katakathi-kafe-krema-kuttaritida-eisaimonadikigr

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με το κατακάθι του καφέ

Σπιτική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με το κατακάθι του καφέ έχεις ξανακούσει; Έλα να μάθεις πως μπορείς να τη φτιάξεις και εσύ εύκολα και γρήγορα.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σημερινών γυναικών, είναι η εμφάνιση τους. Θέλουν πάντα να δείχνουν  ”τέλειες” και περιποιημένες και προσέχουν πολύ το σώμα και τη διατροφή τους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που πλασάρουν στις γυναίκες ακριβά προϊόντα σε εξευτελιστικές τιμές για να πέσουν στη παγίδα της αισχροκέρδειας και να χαλάσουν απεριόριστα χρήματα για ακριβές κρέμες και διάφορα άλλα προϊόντα. Το πιο τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και χαλάμε λεφτά τσάμπα, λόγω διαφήμισης.

 

Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη λύση κατά της κυτταρίτιδας. Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με το κατακάθι του καφέ .

 

 

 

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με το κατακάθι του καφέ

kuttaritida-kafes-katakathi-eisamonadikigr-soma

 

 

 

 

Τι θα χρειαστείς:



 

  • Το κατακάθι από έναν ελληνικό καφέ
  • 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική

 

 

 

 

 

Εκτέλεση

kuttaritida-kafes-scrup-somatos-eisaimonadikigr

 

Για αρχή, φτιάξε έναν ελληνικό καφέ και απόλαυσε τον. Μόλις τον πιεις, κράτα το κατακάθι του μέσα στο φλιτζάνι και άσε το στην άκρη να κρυώσει για δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Αφού κρυώσει, βάλε το κατακάθι σε ένα μπωλ ή σε ένα μικρό πιατάκι και πρόσθεσε μέσα στο μείγμα το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Ανακάτεψε καλά με ένα κουτάλι, όλα τα υλικά μαζί και η κρέμα με κατακάθι είναι έτοιμη.

 

 

 

 

Εφάρμοσε με τα χέρια σου σε καθαρό και στεγνό δέρμα τη κρέμα σε όσα σημεία έχεις κάποιο πρόβλημα και κάνε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα σου για περίπου δέκα λεπτά. Επανέλαβε τη διαδικασία σε όποιο σημείο θες επιπλέον και άσε τη να δράσει πάνω για δεκαπέντε λεπτά. Οι κινήσεις σου να είναι κυκλικές και απαλές και όχι γρήγορες και κοφτές.

 

kafes-soma-scrub-katakathi-zaxari-eisamonadikigr

 

Μόλις περάσει η επιτρεπόμενη ώρα, καθάρισε τη περιοχή με χλιαρό νερό και το αγαπημένο σου σαπούνι. Μπορείς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Θα έχεις λείο δέρμα χωρίς την ενοχλητική όψη πορτοκαλιού. Μπορείς να φτιάξεις τα πάντα με ότι υλικά έχεις στη κουζίνα σου.

 

Καλή σου επιτυχία!

Post Author: Eisaimonadikigr