club-klamp-zwdia-sumeprifora-eisaimonadikigr-zodia

Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν πηγαίνει σε ένα κλαμπ;

Εσύ τι κάνεις όταν πας σε ένα κλαμπ; Ξέρεις πως συμπεριφέρεται το ζώδιο σου;

 

Ζώδια και κλαμπ

zodia-sumperifora-se-klamp-eisaimonadikigr



Κριός

Ο αγαπημένος Κριός δεν είναι και η ψυχή της παρέας. Όταν πάει σε ένα κλαμπ, θα πιάσει κουβέντα με κάνα δύο φίλους αλλά μέχρι εκεί. Ούτε πολύ χορός, ούτε πολύ διασκέδαση.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος θα είναι η ψυχή της παρέας. Θα χορέψει, θα τραγουδήσει, θα γελάσει και θα πιει αρκετά. Και θα ρίξει και ένα ζεϊμπέκικο στη τελική, Όπα μας!

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα κάνει πως περνάει τέλεια, πως όλα είναι υπέροχα και το κλαμπ είναι από τα πιο απίστευτα, αλλά στην ουσία θα σχολιάζει τα πάντα και όλους όσους χορεύουν μέσα στο κλαμπ και θα μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που ήρθε. Όλα αυτά από μέσα του…

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα ξυπνήσει όταν μπουν τα ελληνικά, τα καψούρικα. Θα κλάψει, θα χτυπηθεί, θα πιει ότι βρει και θα κόψει φλέβα για κάποιον/α πρώην μέχρι το πρωί, ακόμα και αν έχουν χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια.

 

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

 

 

Λέων

Ο Λέων είναι διακριτικός και μυστήριος. Θα πιάσει κουβέντα στη διπλανή παρέα και θα περηφανεύεται για το πόσο υπέροχος είναι, μέχρι που θα τον βρίσουν οι φίλοι του γιατί δεν κάνει παρέα μαζί τους. Μετά θα κλαίγεται όλη νύχτα για το πόσο τον ζηλεύουν.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αυτό το άτομο που δεν χορεύει, δεν πίνει, δεν τραγουδάει, δεν πιάνει κουβέντα. Θα κάθεται στη γωνία του με το ποτό του και θα βαριέται τη ζωή του καθώς θα σκέφτεται ότι τέτοια ώρα θα έπρεπε να πλένει τα πιάτα.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θα μεθύσει και θα μεθύσει και πάρα πολύ. Θα μιλάει στους πάντες και θα λέει ακόμα και στις κολόνες πόσο πολύ τις αγαπάει. Πάντα θα τον γυρνάει κάποιος φίλος του σπίτι.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα το παίξει γοητευτικός και θα προσπαθήσει να πιάσει τη κουβέντα σε κάποιο γκομενάκι. Θα φάει χυλόπιτα και όλο το βράδυ θα πίνει και θα τραγουδάει για το πόσο άδικη είναι η ζωή.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης αφού έρθει στο κλαμπ, θα παραγγείλει το ποτό του και θα πιάσει κουβέντα με τη παρέα. Θα σπαστεί αν κάποιος εγκαταλείψει τη παρέα για να μιλήσει σε κάποιον ξένο και θα του κρατάει μούτρα για όλο το βράδυ.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα είναι χαλαρός στην αρχή. Αν όμως αρχίσει να πίνει και σε μάθει λίγο καλύτερα, θα γίνει η ψυχή της παρέας. Θα τραγουδάει, θα γελάει, θα κάνει πλάκα, θα μιλάει με τους πάντες.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αν και στην αρχή δείχνει ότι δεν θέλει πολλά πολλά και ότι είναι πολύ ήσυχος, αν βρεθεί με τη κατάλληλη παρέα θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ωστόσο, αν η παρέα δεν είναι κατάλληλη απλά θα κάτσει στη γωνία του και δεν θα δίνει σημασία σε κανέναν.

 

Ιχθύες

Ο Ιχθύες κοιμάται σε μία καρέκλα στη γωνία. Αυτό.

Post Author: Eisaimonadikigr