douleies-zodia-eisaimonadikigr

Ζώδια και εργασία | Τι δουλειά ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

Εσύ τι ζώδιο είσαι; Ξέρεις τι δουλειά ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο; Θες να μάθεις τι δουλειά ταιριάζει στο κάθε ζώδιο και γιατί;

 

 

Τι δουλειά ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

zodia-douleia-agxos-kathimerinotita-eisaimonadikigr



 

 

Κριός

Στον φίλο Κριό ταιριάζουν οι δουλειές που ναι μεν, είναι κουραστικές, αλλά θέλουν κέρδος από αυτές. Δεν τους ενδιαφέρει η δουλειά, αλλά τα κέρδη που θα έχουν. Ιδανικές δουλειές για αυτούς είναι κάποιες με ορθοστασία, πολύ κούραση αλλά και πολλά λεφτά.

 

 

Ταύρος

Ο φίλος Ταύρος τις πιο πολλές φορές δεν θέλει να κουράζεται και προτιμά τις πιο ”τεμπέλικες” δουλειές. Όχι τις δουλειές γραφείου όμως. Δηλαδή κανένα delivery boy και θα είναι μια χαρά.

 

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει να ανοίξει δική του επιχείρηση γιατί λατρεύει να διατάζει τους άλλους. Ωστόσο, ότι επιχείρηση και να ανοίξει πιθανόν να μην πετύχει γιατί μόνο οι διαταγές, δεν φτιάχνουν ολόκληρο μαγαζί.

 

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα επιλέξει μία πιο ήρεμη κατά τα λεγόμενα του δουλειά. Ηθοποιός, μασσέρ, μέντιουμ και πάει λέγοντας. Δεν θέλει πολύ άγχος στη δουλειά του και με το παραμικρό μπορεί να φύγει από οποιαδήποτε δουλειά.

 

 

Λέων

Ο Λέων θέλει να είναι περήφανος για τη δουλειά που κάνει. Δεν τον ενδιαφέρει τι δουλειά θα είναι αυτή, απλά θέλει να του αρέσει. Άπαξ και του αρέσει θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

 

 

Παρθένος

Ο Παρθένος προτιμά τις τέχνες και τη δημιουργικότητα. Ζωγράφος, αρχιτέκτονας, γραφίστας κλπ είναι οι κατάλληλες δουλειές για εκείνον.

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θα προτιμήσει μία δουλειά γραφείου με το air-condition του και την άνεση του. Δικαστής, δικηγόρος, εφοπλιστής είναι λίγα από τα επαγγέλματα που επιλέγει.

 

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει να κάνει δουλειές που τον γεμίζουν και δεν τον κάνουν να βαριέται. Αστυνομικός, πυροσβέστης, γυμναστής είναι κάποιες από τις δουλειές που λατρεύει.

 

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης όσον αφορά το θέμα δουλειά, θέλει την ησυχία του και το 8ωρό του χωρίς πολλά πολλά. Καθηγητής, baby-sitter, ποιητής, είναι κάποιες από τις δουλειές που του ταιριάζουν.

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι επαγγελματίας στο θέμα δουλειάς. Θέλει να γίνονται όλα στην εντέλεια και να είναι ο πιο τέλειος πάνω στη δουλειά του. Οι Αιγόκεροι επιλέγουν δύσκολες δουλειές γιατί τους γεμίζει η εργασία. Μάγειρας, γιατρός, σερβιτόρος, δικηγόρος, διευθυντής κάποιας εταιρείας, είναι από τις δουλειές που λατρεύει.

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ηθοποιός, τραγουδιστής και γενικά καλλιτέχνης, είναι από τις πιο καλές δουλειές για εκείνον.

 

 

Ιχθείς

Το αγαπημένο μας ψαράκι, προτιμά να κάθεται όλη μέρα και να μην κάνει τίποτα, παρά να δουλέψει. Σιχαίνεται γενικά να δουλεύει και ότι έχει σχέση με δουλειά. Απλά, αν βρει κατά τύχη κάποια δουλειά, θα τη κάνει με το ζόρι για να μην μείνει νηστικός.

Post Author: Eisaimonadikigr