krema-gia-apotrixosi-spitiki-ilka-kouzina-ftiake-moni-sou-eisaimonadikigr

Η πιο εύκολη σπιτική κρέμα αποτρίχωσης για απαλό δέρμα χωρίς τρίχες

Μπορείς και εσύ τώρα να δημιουργήσεις τη πιο εύκολη σπιτική κρέμα αποτρίχωσης για να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες τρίχες στην άνεση του σπιτιού σου και όχι μόνο.

 

Εύκολη σπιτική κρέμα αποτρίχωσης

Πιστεύω ότι πολλές από εμάς έχουν βρεθεί σε μία άβολη κατάσταση, που δεν έχουν ξυριστεί και οι τρίχες γίνονται εμφανείς .  Ωστόσο, επίσης αρκετές από εμάς, δεν έχουν αντοχή στον πόνο ή έχουν βαρεθεί τις συνηθισμένες μεθόδους αποτρίχωσης που μας κοστίζουν πολλά χρήματα και χρόνο.

Μιας και ανήκω και στις 2 ομάδες, εδώ και καιρό ψάχνω να βρω εύκολες λύσεις για να μην νιώθω άβολα όταν βγαίνω έξω ή να υποφέρω από τις επώδυνες αποτριχώσεις.

 

Μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα τη πιο εύκολη σπιτική κρέμα για να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες τρίχες που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλα τα σημεία του σώματος σου. Το κυριότερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι πολλά υλικά και φτιάχνεται πανεύκολα.

 

 

 

 

 

Τι θα χρειαστείς για τη σπιτική κρέμα αποτρίχωσης:



  • 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
  • Χυμός από μισό λεμόνι

 

 

 

 

 

 

 

Διαδικασία

krema-apotrixosis-gia-olo-to-soma-liga-ilika-spitiki-eisaimonadikigr

Η διαδικασία για να φτιάξεις αυτή τη σπιτική κρέμα αποτρίχωσης, είναι πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα μικρό μπολάκι και να ρίξεις μέσα όλα τα υλικά.

Ανακάτεψε τα όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα και έτοιμη η κρέμα μας.  Άπλωσε το στο σημείο που θες να αποτριχώσεις και άσε το μείγμα πάνω για περίπου 5-10 λεπτά. Μόλις περάσει η ώρα, σκούπισε με ένα νωπό πανάκι και δες τα αποτελέσματα που πέτυχες.

Οι τρίχες έχουν εξαφανιστεί και σου έχουν αφήσει ένα απαλό και φρέσκο δέρμα. Διατήρησε τη κρέμα σε ένα βαζάκι μέσα στο ψυγείο σου για περίπου 1-2 εβδομάδες και ανανέωνε την όποτε επιθυμείς.

 

 

Για περισσότερες σπιτικές λύσεις και συμβουλές δες εδώ

 

 

 

 

Extra tips:

  • Προσωπικά, απλώνω τη κρέμα με μία ξύλινη σπάτουλα για να μην λερώνω τα χέρια μου, αλλά εσύ μπορείς να την απλώσεις με όποιον τρόπο θέλεις.
  • Αν θέλεις να έχεις μία όμορφη μυρωδιά στη κρέμα σου, μπορείς να προσθέσεις κάποιο έλαιο ή λίγο ξύσμα από το λεμόνι ή από κάποιο πορτοκάλι.
  • Έχω δοκιμάσει να προσθέσω και μία κουταλιά μέλι και δεν έμεινα παραπονεμένη με τα αποτελέσματα, ωστόσο, εσύ δεν χρειάζεται να τη προσθέσεις αν δεν το επιθυμείς.
  • Για να μην βρεθείς σε μία άβολη κατάσταση, μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου και να τη χρησιμοποιείς. Λίγα υγρά μαντηλάκια για να τη σκουπίσεις μετά και δεν θα ανησυχείς ποτέ για τις τρίχες σου.

 

 

Σου άρεσε η ιδέα; Μοιράσου τη με τους φίλους σου!

Post Author: Eisaimonadikigr