mallia-polixroma-vafes-vapsimo-malliou-sxedia-malli-idees-moda-kommotiria-eisaimonadikigr

Σου αρέσουν τα πολύχρωμα μαλλιά; Διάλεξε το αγαπημένο σου

Αγαπάς τα πολύχρωμα μαλλιά; Τότε είσαι στο στοιχείο σου. Διάλεξε από τα παρακάτω όμορφα μαλλιά, το αγαπημένο σου πολύχρωμο σχέδιο.

 

Πολύχρωμα μαλλιά

polixroma-mallia-sxedia-moda-idees-vafes-xroma-malli-eisaimonadikigr

Είμαστε και εμείς που έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα περίεργα χρώματα στα μαλλιά και λατρεύουμε να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά χρώματα κάθε φορά. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την ομάδα, συνέχισε να διαβάζεις και δες τα πιο όμορφα πολύχρωμα μαλλιά.

 

Διάλεξε το αγαπημένο σου από τα παρακάτω.

 



 

 

 

1)Neon-Φωσφοριζε χρώματα

neon-polixromo-malli-fosforize-xroma-mallia-vafes-vapsimo-mallion-eisaimonadikigr

Αν θέλεις και εσύ κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο, θα μείνεις άφωνη με αυτό το σχέδιο. Υπάρχουν κάποιες βαφές που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου χρώματα. Για να ”λάμπεις” και τη νύχτα.

 

 

 

2)Μπλε και ασημί

mple-asimi-mallia-polixroma-xromata-ombre-moda-idees-malli-vapsimo-vafes-eisaimonadikigr

Αυτό το χρώμα το φοράνε στα μαλλιά τους οι νεράιδες και μας τραγουδούν με τη γλυκιά φωνή τους. Αν είσαι και εσύ μία μαγεμένη νεράιδα, αυτό το χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σου. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό που θα σε ταξιδέψει σε μαγικούς κόσμους και όνειρα.

 

 

 

3)Σαν ζαχαρωτό

polixroma-mallia-polla-xromata-sxedia-vaspimo-vafes-malli-eisaimonadikigr

Τι πιο τέλειο από ένα μαλλί με όλα τα αγαπημένα σου χρώματα; Απαλό ροζ, γαλάζιο, πράσινο ανοιχτό. Χρώματα που σε μεταμορφώνουν σε ένα γλυκό, σαν ζαχαρωτό και σου δίνουν έναν νεανικό αέρα. Για τις κοπέλες που δεν φοβούνται να κάνουν αλλαγές.

 

 

 

 

4)Αέρας άνοιξης

anoiksiatika-mallia-sxedia-polixroma-moda-idees-taseis-eisaimonadikigr

Όλα τα χρώματα της άνοιξης στο μαλλί σου. Ένα σχέδιο που σε ταξιδεύει στα μαγικά πλάσματα που ζούσαν τότε στις εποχές που όλα ήταν παραμυθένια. Ένα τόσο γλυκό χρώμα, μόνο για σένα.

 

 

 

Για περισσότερες ιδέες για τα μαλλιά σου δες εδώ

 

 

5)Σαν ηλιοβασίλεμα

iliovasilema-xromata-mallia-polixroma-sxedia-taseis-moda-idees-eisaimonadikigr

Το αγαπημένο σου ηλιοβασίλεμα, τώρα και στα μαλλιά σου. Τι πιο τέλειο από ένα σχέδιο που θα σου θυμίζει την αγαπημένη σου ώρα της ημέρας. Ένα καλοκαιρινό σχέδιο για σένα που είσαι μοναδική.

 

 

 

6)Σαν έναν μαγευτικό ουρανό

voreios-ellas-xromata-mallia-polixroma-vafes-sxedia-kommotirio-idees-taseis-moda-eisaimonadikigr

Το πράσινο σε όλες τους τις αποχρώσεις ήρθε για να κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου και να εντυπωσιάσει τους πάντες. Αυτό το πολύχρωμο μαλλί, θυμίζει μαγευτικό ουρανό με αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.

 

 

 

7)Σαν ουράνιο τόξο

ouranio-tokso-mallia-polixroma-taseis-moda-malli-xromata-vafes-komotirio-vapsimo-eisaimonadikigr

 

Ένα σχέδιο με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μόνο για σένα που θες παραμυθένια μαλλιά. Αν είσαι αρκετά τολμηρή και δεν φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές, θα λατρέψεις αυτό το σχέδιο.

 

 

 

8)Και πολύ ροζ

roz-mallia-mov-apoxroseis-polixroma-mallia-malli-moda-taseis-eisaimonadikigr

Όλα τα χρώματα του ροζ πάνω στα μαλλιά σου για να γίνεις και εσύ ένας ονειρεμένος μονόκερος. Προσωπικά λατρεύω το ροζ χρώμα στα μαλλιά και κάποια στιγμή θα το κάνω στο μαλλί μου.

 

Post Author: Eisaimonadikigr