zodia-xorismos-antidrasi-eisaimonadikigr

Ζώδια και χωρισμός | Πως αντιδράει το κάθε ζώδιο σε έναν χωρισμό;

Ζώδια και χωρισμός. Πως αντιδράει το κάθε ζώδιο σε έναν χωρισμό; Εσύ ξέρεις πως αντιδράει το κάθε ζώδιο μετά από έναν χωρισμό; Τι ζώδιο είσαι;

 

 

Ζώδια και χωρισμός

xorismos-zodia-antidraseis-eisaimonadikigr



 

Κριός

Ο αγαπητός Κριός είναι από αυτούς που έχουν λίγο παραπάνω εγωισμό. Μπορεί να πονέσουν, να κλάψουν, να πιουν και να ακούσουν καψουροτράγουδα αλλά δεν πρόκειται να πέσουν στα πόδια σου. Τι είχαμε, τι χάσαμε…

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος μπροστά σου θα το παίξει σκληρός, δεν θα τρέξει ούτε ένα δάκρυ για δείγμα και θα προσπαθήσει να φανεί ανώτερος, αλλά τα βράδια θα σε παίρνει με απόκρυψη και θα σου βάζει τραγουδάκια..

 

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα το πάρει πολύ πατριωτικά. Τόλμησες να τον χωρίσεις; Εσύ; Έχεις ν’ακούσεις το κράξιμο και το βρισίδι της ζωής σου. Νομίζω ότι τώρα που μιλάμε, συνεχίζει να βρίζει.

 

 

Καρκίνος

Ένας κλασικός Καρκίνος θα κλάψει και θα γίνει λιώμα μπροστά σου. Θα σε παίρνει διακόσιες φορές τηλέφωνο και θα κλαίγεται με τις ώρες να τον πάρεις πίσω. Εκτός και αν είναι από το δεύτερο είδος Καρκίνου, που στην αρχή δεν δίνουν σημασία, αλλά θα κλαίνε για σένα κάθε βράδυ μέχρι να πεθάνουν. Ζώδια και χωρισμός.

 

 

 

Λέων

Ο Λέων μπορεί να έχει τη φήμη του εγωιστή των ζωδίων αλλά στην ουσία είναι αυτός που θα πονέσει πιο πολύ αλλά δεν θα στο δείξει και δεν θα το μάθεις ποτέ. Ειδικά αν είσαι κάτι πολύτιμο για εκείνον, η στεναχώρια θα πάει σύννεφο.

 

 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο ορθολογιστής των ζωδίων. Μπορεί απλά να στεναχωρηθεί γιατί έχασε μία συνήθεια, αλλά θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα γιατί ξέρει πως όλα γίνονται για καλό.

 

 

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

 

 

Ζυγός

Αν χωρίσεις Ζυγό, τρέχα να κρυφτείς όπου βρεις. Οι κατάρες του θα σε κυνηγούν αιώνια και η εκδίκηση δεν θα αργήσει να έρθει. Φύλαγε τα νώτα σου.

 

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός απλά θα πάει να βρει το επόμενο γκομενάκι. Περίμενες τίποτα καλύτερο;

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης αφού ξεσπάσει τα νεύρα του πάνω σου και αφού γκρινιάξει για όλα αυτά που έχει ανεχτεί από σένα, θα κλείσει τη πόρτα επιδεικτικά, θα κλειδώσει και θα σου βάλει φωτιά στο σπίτι με εσένα μέσα. Καλή επιτυχία.

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για στεναχώριες και χωρισμούς. Δουλεύει αύριο και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό. Την επόμενη εβδομάδα χωρίζεις μαζί του. Τώρα δεν έχει χρόνο για τέτοια ανούσια θέματα.

 

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα σε πάρει 200.000 τηλέφωνα μέχρι να απαντήσεις για να σε βρίσει. Αν δεν το σηκώσεις σε καμία κλήση, θα έρθει στο σπίτι σου και θα τα κάνει όλα λίμπα. Θα κάνει και μία απόπειρα αυτοκτονίας έτσι για το φινάλε.

 

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα βγει, θα πιει, θα χορέψει, θα ξεσπάσει και θα βρει άλλη αγκαλιά για να παρηγορηθεί. Μετά τέρμα οι στεναχώριες και τα βάσανα.

Post Author: Eisaimonadikigr