proto-rantevou-simvoules-sxeseis-anesi-omilia-zeugaria-eisaimonadikigr

Πρώτο ραντεβού | Πώς να συμπεριφερθείς για να αφήσεις καλή εντύπωση

Θες να αφήσεις καλή εντύπωση στο ταίρι σου στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς; Μην ανησυχείς, σου έχω τη λύση.

 

Πρώτο ραντεβού και εντυπώσεις

simvoules-proto-rantevou-proti-entiposi-sxeseis-zeugaria-eisaimonadikigr

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να γίνουν πολύ ψυχοφθόρα, γιατί κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κόλπα ώστε κάποιος να φαίνεται ότι έχει αυτοπεποίθηση, ακόμα και αν η καρδιά του τρέμει.

 



 

 

 

Πήγαινε κάπου διαφορετικά και ήσυχα

Το ιδανικό θα ήταν να πάτε κάπου με χαλαρή μουσική, για να μπορέσετε να γνωριστείτε. Καλό θα είναι να μην προτείνεις εσύ πού θα πάτε. Άφησε να έχει εκείνος την πρωτοβουλία. Αν μπορέσεις όμως, απέφυγε τα στέκια σας. Δεν θέλετε να σας διακόπτουν συνέχεια γνωστοί και φίλοι για να πουν ένα «γεια»!

 

 

Η πρώτη εντύπωση παίζει μεγάλο ρόλο

Αν πάτε για ποτό, καλό είναι να είσαι προσεκτική. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να είναι μεθυσμένη η συνοδός του. Ειδικά αν έχουν βγει για πρώτη φορά.

 

 

Χαμόγελο

Να χαμογελάς. Το χαμόγελο είναι το πιο αποτελεσματικό «μυστικό ομορφιάς». Και είναι και μεταδοτικό!

 

 

Δείξε ενδιαφέρον στη συζήτηση

Μην φλυαρείς, μην πολυλογείς. Είναι κάτι που δείχνει αμηχανία. Μπορείς, ωστόσο, να του κάνεις καίριες ερωτήσεις, που θα βοηθήσουν να τον γνωρίσεις καλύτερα. (π.χ. έχεις αδέρφια; Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο; Τι χόμπι έχεις;)

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για σχέσεις δες εδώ

 

 

 

Και η εμφάνιση μετράει

Η καλή εμφάνιση δημιουργεί πιο εύκολα έλξη. Δεν είναι όμως το παν, καθώς αποτελεί μόνο το 50% της επιτυχίας. Το υπόλοιπο 50% είναι το στυλ και η αυτοπεποίθηση, την οποία μπορείς να προσποιηθείς ότι την έχεις, αν τον κοιτάζεις στα μάτια καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις σε μακιγιάζ και ντύσιμο. Φόρεσε κάτι θηλυκό, αλλά όχι υπερβολικά σέξι. Το ζητούμενο είναι να είσαι περιποιημένη και να νιώθεις άνετα.

 

 

Δεν αναφέρεσαι σε πρώην

Εξυπακούεται ότι δεν θα αναφερθείς σε πρώην σου, ούτε θα ρωτήσεις εκείνον για προηγούμενες σχέσεις. Έχετε βγει ραντεβού οι δυο σας, όχι εσείς, εκείνος και οι πρώην σας.

 

 

Be yourself

Να είσαι ο εαυτός σου. Δεν έχει νόημα να υποκριθείς, αν προχωρήσει η σχέση, θα αποκαλυφθεί και η υποκρισία.

 

 

Ο λογαριασμός

Μην δώσεις την εντύπωση ότι είσαι έτοιμη να πληρώσεις τον λογαριασμό ούτε όμως και να κάνεις το ‘κορόιδο’. Άφησέ του την δυνατότητα να το διαχειριστεί πες του: “είσαι σίγουρος; εγώ θέλησα να πληρώσω τα μισά.” Και αν εκείνος επιμείνει άφησέ τον να πληρώσει.

 

Post Author: Eisaimonadikigr