zodia-proto-rantevou-sxeseis=-pou-tha-se-paei-to-kathe-zodio-eisaimonadikigr

Ζώδια και πρώτο ραντεβού | Πού θα σε πάει το κάθε ζώδιο;

Εσύ ξέρεις που θα σε πάει το κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού; Τι ζώδιο είσαι; Ζώδια και πρώτο ραντεβού. Πού περιμένεις να σε πάει;

 

Ζώδια και πρώτο ραντεβού

proto-rantevou-zodia-sxeseis-eisaimonadikigr



 

 

Κριός

Ο φίλος Κριός στο πρώτο ραντεβού θα σε πάει σε ένα όμορφο εστιατόριο με ωραία πιάτα και θα προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις όσο πιο άνετα μπορείς μαζί του.

 

 

 

Ταύρος

Ο χύμα Ταύρος στο πρώτο ραντεβού θα σε πάει στο γειτονικό του σουβλατζίδικο να φάτε γύρο και να πιείτε μπύρες. Πρόσεχε όμως, αυτό το πρώτο ραντεβού, είναι ένα τεστ που πρέπει να περάσεις. Αν δει δηλαδή ότι δεν έχεις θέμα με τα σουβλάκια και με το πόσο χύμα είναι σαν χαρακτήρας, τότε θα σε αγαπήσει τρελά και το δεύτερο ραντεβού θα είναι το καλύτερο της ζωής σου.

 

 

 

Δίδυμοι

Ο τσιγκούνης Δίδυμος, θα σε πάει σε ένα άχαρο ταβερνάκι και αφού περάσεις χάλια δεν θα σε κεράσει κιόλας. Ο καθένας τα δικά του.

 

 

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα σε πάει βόλτα στη θάλασσα με φόντο τα αστέρια. Και ενώ θα σε έχει παρασύρει όλος αυτός ο ρομαντισμός και θα αρχίσεις να ερωτεύεσαι, θα ρίξει ένα κλάμα για τις πρώην σχέσεις του που του φέρθηκαν χάλια. Άντε γεια δηλαδή.

 

 

 

Λέων

Ο Λέων όπου και να σε πάει για πρώτο ραντεβού θα σε κάνει να νιώσεις σαν βασίλισσα, μιας και η γυναίκα που θέλει δίπλα του, πρέπει να είναι το λιγότερο βασίλισσα. Αν του αποδείξεις ότι κατέχεις αυτή τη θέση, τότε θα σε έχει για πάντα στη καρδιά του.

 

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

 

 

Παρθένος

Ο Παρθένος θα σε πάει σε αυτά τα ήσυχα μικρά μπαράκια που συχνάζουν οι πολύ ”φιλοσοφημένοι” και ”έξυπνοι” άνθρωποι σαν του είδους του. Αφού σε πρήξει για το πως πρέπει να είναι μία σωστή σχέση, θα σε αναγκάσει να πληρώσεις τα δικά σου.

 

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός θα διαλέξει ένα όμορφο και ήσυχο μέρος για να πάτε στο πρώτο ραντεβού σας αλλά θα στο βγάλει ξινό με τη γκρίνια και τη ζήλια του. Θα προσπαθήσει να δείχνει άνετος και χαλαρός αλλά δεν θα τα καταφέρει.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα σε πάει σε ένα πολύ ρομαντικό εστιατόριο με καλή μουσική και ωραία ατμόσφαιρα. Μην ξεγελιέσαι. Ξέρεις πολύ καλά γιατί τα κάνει αυτά.

 

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης θα διαλέξει κάτι πολύ απλό αλλά πολύ όμορφο για να σε εντυπωσιάσει. Μία βόλτα στη παραλία, στο λούνα παρκ, σε ένα burgeραδικο που λατρεύει. Ένα έχει σημασία. Θα περάσεις πολύ καλά, αν ταιριάξετε.

 

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα διαλέξει το πιο ακριβό εστιατόριο που υπάρχει με τη πιο τέλεια μουσική και τη πιο ωραία ατμόσφαιρα. Θα σε εντυπωσιάσει το πόσο χαλαρός μπορεί να γίνει εκτός δουλειάς και το πόσο καλός εραστής είναι, αν του το βγάλεις και εσύ.

 

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μέχρι και τελευταία στιγμή δεν θα ξέρει που να σε πάει μιας και θα έχει τρελό άγχος για να είναι όλα τέλεια. Μέχρι που θα πάτε σε ένα παγκάκι να φάτε πατατάκια και όλα θα κυλήσουν καλά. Τι πιο ωραίο;

 

Ιχθύες

Ο Ιχθύες θα ξεχάσει το ραντεβού σας και δεν θα πάτε πουθενά. Δεν θέλει πολύ σκέψη το γιατί.. Ζώδια και πρώτο ραντεβού σου λέει μετά …

 

Εσύ τι ζώδιο είσαι;

Post Author: Eisaimonadikigr