zodia-exipna-exipnada-eksipnada-eisaimonadikigr

Ζώδια και εξυπνάδα | Ποιο είναι το πιο έξυπνο ζώδιο;

Ζώδια και εξυπνάδα . Ποιο είναι το πιο έξυπνο ζώδιο; Νομίζεις ότι ανήκεις στα ζώδια με τη μεγαλύτερη εξυπνάδα. Διάβασε και μάθε.

 

 

Ζώδια και εξυπνάδα

exipna-zodia-exipnada-eisaimonadikigr

 

 

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο έξυπνα αλλά και τα πιο πονηρά ζώδια. Τι σημαίνει αυτό; Δεν πρόκειται να καταλάβεις από την αρχή πως είναι ο πραγματικός του χαρακτήρας μέχρι να προσπαθήσεις να του αντιμιλήσεις. Εκεί θα ακούσεις τα περισσότερα επιχειρήματα που δεν έχεις ακούσει ποτέ σου και ούτε πρόκειται.

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν είναι και πολύ της εξυπνάδας, ωστόσο, είναι πολύ καλός φίλος και σύντροφος. Κάτι είναι και αυτό.

 

 

Δίδυμοι

Οι αγαπημένοι Δίδυμοι, είναι ο ορισμός της ψεύτικης εξυπνάδας. Τι εννοώ; Θα προσπαθήσει να φανεί ο πιο έξυπνος άνθρωπος στα μάτια σου και είναι ο ξερόλας της παρέας σε ενοχλητικό σημείο, ωστόσο αυτό είναι μία μάσκα διότι στην ουσία, δεν γνωρίζει τίποτα από όσα λέει και ζήτημα είναι να έχει ζήσει τα μισά από αυτά.

 

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι έξυπνος, όποτε τον συμφέρει. Μπορεί δηλαδή να κάνει όλη μέρα χαζομάρες, αλλά αν ανοίξει το στόμα του για κάτι σοβαρό που τον αφορά, δεν πρόκειται να το κλείσει με τίποτα.

 

Λέων

Ο Λέων είναι αρκετά έξυπνος. Είναι ένα παθιασμένο ζώδιο και υπερβάλει στα πάντα που κάνει. Έτσι μην ξαφνιαστείς, αν ο διάλογος μαζί του, στο τέλος καταλήξει μονόλογος για το πόσο έξυπνος είναι.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι και αυτός ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια. Ωστόσο, η στάση του είναι ουδέτερη στα περισσότερα θέματα, αλλά αν του ζητήσεις τη γνώμη του, όχι μόνο θα σου απαντήσει με χιλιάδες επιχειρήματα και λύσεις, αλλά θα σε αφήσει και άφωνο με την εξυπνάδα του.

 

 

Για περισσότερα ζώδια πάτα εδώ

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Κριό. Ωστόσο, ο Ζυγός είναι πιο απότομος με τον τρόπο του και δεν μασάει τα λόγια του, όταν έρθει η ώρα να σε βγάλει λάθος.

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φανεί έξυπνος αλλά δεν τα καταφέρνει και πολύ. Έτσι στο τέλος φαίνεται πιο χαζός απ’ότι θα ήθελε να πιστέψεις.

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης θα σε καταπλήξει με τον εξυπνάδα και το επιχειρηματικό του μυαλό. Ωστόσο, το άγχος του για να είναι όλα τέλεια, τον τρώει αρκετά.

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά έξυπνο ζώδιο όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να σε βοηθήσει με καλές συμβουλές πάνω σε αυτό.

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν το έχει και πολύ με την εξυπνάδα και προσπαθεί με πολλά ανούσια λόγια να δείξει ότι είναι έξυπνος, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέρνει.

 

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ολόιδιος με τον Ζυγό. Πάρε παράδειγμα εξυπνάδας από εκεί.

 

Post Author: Eisaimonadikigr