rouxa-gimnastikis-plus-size-2016-moda-eisaimonadikigr

Νέα collection ρούχων γυμναστικής για plus-size γυναίκες που κάνει θραύση

Η νέα collection ρούχων γυμναστικής για plus-size γυναίκες έφτασε και είναι γεγονός! Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι;

collection ρούχων γυμναστικής για plus-size γυναίκες

gimnastiki-rouxα-moda-plus-size-2016-eisaimonadikigr



Όλες είμαστε γυναίκες και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε λίγο παραπάνω περιποιημένες για να νιώθουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας και για κανέναν άλλον. Δεν έχει σημασία πόσα κιλά, ύψος, περιφέρεια, έχει μία γυναίκα. Όλες είναι όμορφες με τις δικές τους μοναδικές ”ατέλειες”.

Και για ένα τόσο μοναδικό πλάσμα πρέπει πάντα να υπάρχουν τα καλύτερα. Τι θα έλεγες για τη νέα collection με ρούχα γυμναστικής για plus-size γυναικάρες; Γιατί ακόμα και στο γυμναστήριο θα ξεχωρίζεις.

Έλα μαζί μου να μάθεις τι έχει η καινούρια collection και δεν θα ξεκολλάς.

 

collection-2016-moda-rouxa-gimnastikies

Αυτό το κομμάτι είναι για όλες εσάς που σας αρέσουν τα πιο ανοιχτά χρώματα και οι πιο διαφορετικές εμφανίσεις. Ένα crop-top μπλουζάκι είναι ότι πρέπει για να το συνδυάσεις με την αγαπημένη σου γκρι φόρμα με λεπτομέρειες της μπλούζας.

 

 

collection-new-rouxa-gimnastikis-gym-moda-2016-eisaimonadikigr

Ποιος είπε ότι αυτά τα κομμάτια δεν μπορούν να φορεθούν και εκτός γυμναστηρίου; Για παράδειγμα η συγκεκριμένη φόρμα που μπορείς να τη φορέσεις, όλες τις ώρες της ημέρας, όπου κι αν πας.

 

 

moda-2016-plus-size-gimnastiki-rouxa-eisaimonadikigr

Τι πιο όμορφο από το κλασικό μπλουζάκι μακό για να νιώθεις πιο άνετα στο γυμναστήριο; Συνδύασε το με μία απλή μαύρη φόρμα και είσαι έτοιμη.

 

 

moda-plus-size-rouxa-gimnastikis-eisaimonadikigr

Και για μία πιο αέρινη και τολμηρή, εμφάνιση στο γυμναστήριο, διάλεξε το συγκεκριμένο crop-top μπλουζάκι σε συνδυασμό με μία ψηλόμεση απλή μαύρη φόρμα.

 

 

 

rouxa-gia-gym-moda-plussize-2016-eisaimonadikigr

Τι να πει κανείς για αυτή την εμφάνιση; Δεν έχω λόγια. Είναι τόσο μοναδικό κομμάτι.

 

 

rouxa-gimnastikis-moda-2016-plus-size-women-eisaimonadikigr

Από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια αυτής της collection μιας και το πάνω μέρος έχει καταπληκτικές λεπτομέρειες και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

 

 

gimnastiki-rouxα-moda-plus-size-2016-eisaimonadikigr

Άλλο ένα τολμηρό κομμάτι για σένα που θέλεις να εντυπωσιάζεις με την εμφάνιση σου και να τραβάς τα βλέμματα ακόμα και στο γυμναστήριο.

 

 

rouxa-gimnastikis-plus-size-2016-moda-eisaimonadikigr

Και για το τέλος άφησα το καλύτερο. Αυτό το μαύρο ελαστικό κολάν με τις λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει για το γυμναστήριο αλλά και για την αυτοπεποίθηση σου.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου;

Post Author: Eisaimonadikigr