kokkina-megala-xeili-big-lips-eisaimonadikigr

Μεγάλωσε τα χείλη σου με φυσικούς τρόπους πολύ εύκολα

Θέλεις να αποκτήσεις και εσύ τα ζουμερά χείλη που σου παρουσιάζουν στα media; Μεγάλωσε τα χείλη σου με φυσικούς τρόπους.

Τώρα πια δεν χρειάζεται να ψάχνεις διάφορους επίπονους τρόπους για να μεγαλώσεις τα χείλη σου. Απέκτησε ζουμερά και σαρκώδη χείλη με τους τρόπους που θα σου δείξω παρακάτω:

 

 

Μεγάλωσε τα χείλη σου φυσικά

megala-xeili-tropos-fisika-prosopo-eisaimonadikigr

 

 



1)Οδοντόβουρτσα

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μεγαλώσεις τα χείλη σου με την οδοντόβουρτσα, είναι να να βρέξεις λίγο την οδοντόβουρτσα και να τρίψεις ελαφρά με κυκλικές κινήσεις το πάνω και το κάτω μέρος των χειλιών σου. Συνέχισε απαλά το τρίψιμο για δύο με τρία λεπτά και ύστερα ενυδάτωσε τα με το αγαπημένο σου lip balm. Τα χείλη σου θα δείξουν αμέσως πιο ζουμερά.

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για το πρόσωπο σου πάτα εδώ

 

 

2)Ζάχαρη με λάδι

Ανακάτεψε μία κουταλιά της σούπας λάδι με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη και άπλωσε το μείγμα με το δάχτυλο σου στη περιοχή των χειλιών σου. Τρίψε ελαφρά πάνω στην επιφάνεια τους για δύο λεπτά και ύστερα αφαίρεσε το με άφθονο χλιαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο κάνεις μία ομοιόμορφη απολέπιση αλλά μεγαλώνεις και τα χείλη σου.

 

 

3)Κόκκινη καυτερή πιπεριά

Για να χρησιμοποιήσεις μία κόκκινη καυτερή πιπεριά, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Δεν πρέπει να τη πιάσεις με γυμνά χέρια και προς θεού μην την ακουμπήσεις πουθενά. Κόψε ένα μικροσκοπικό κομματάκι από τη πιπεριά και τρίψε τη απαλά πάνω στα χείλη σου. Φρόντισε να τη πετάξεις μετά και να πλύνεις καλά τα χέρια σου ακόμα και αν φοράς γάντια.. Τα χείλη σου θα αρχίσουν να καίνε λίγο αλλά θα αποκτήσεις στη στιγμή πιο σαρκώδη χείλη.

 

 

4)Ένα πλαστικό καπάκι

Πάρε ένα καθαρό καπάκι από κάποιο μπουκάλι που δεν θες και ρούφα προς τα μέσα με τα χείλη σου. Ρούφα για δύο λεπτά και μετά άσε το απαλά. Θα παρατηρήσεις αμέσως την αλλαγή.

 

 

5)Μολύβι χειλιών

Και τέλος, αν δεν θες να ταλαιπωρήσεις τα χείλη σου, απλά πάρε ένα μολύβι χειλιών και ζωγράφισε πάνω τους το περίγραμμα σου. Μην το κάνεις πολύ παραπάνω από τη κανονική γραμμή των χειλιών σου γιατί το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον τραγικό.

Post Author: Eisaimonadikigr