makria-nixia-tropos-simvboules-gia-makria-nixia-long-nails-eisaimonadikigr

Μεγάλωσε τα νύχια σου μέσα σε 5 μέρες

Μεγάλωσε τα νύχια σου μέσα σε 5 μέρες. Θες μακριά νύχια εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο και με άμεσα αποτελέσματα; Ακολούθησε τη συμβουλή μου και μάθε πως.

Μεγάλωσε τα νύχια σου

pos-na-apoktiseis-makria-nixia-nails-long-eisaimonadikigr

 



Οι περισσότεροι από εμάς, λατρεύουμε τα μακριά και υγιή νύχια. Ωστόσο, πολλές από γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα νύχια τους. Τι πρόβλημα; Δεν μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα και εύκολα ενώ είναι πολύ αδύναμα και σπάνε.

Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη λύση. Μεγάλωσε τα νύχια σου μέσα σε 5 μέρες με ένα μικρό μείγμα που θα τα ζηλεύουν όλοι.

 

 

Τι θα χρειαστείς για το θαυματουργό μείγμα που μεγαλώνει τα νύχια:

 

  • 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

 

 

Διαδικασία για μεγάλα νύχια

makria-nixia-apektise-tropos-ladi-lemoni-eisaimonadikigr

Για αρχή, πάρε ένα μικρό μπολ και ανακάτεψε μέσα το λάδι καρύδας και το λεμόνι. Στη συνέχεια βάλε το μείγμα σε ένα μικρό κατσαρολάκι ή σε ένα μπρίκι και άσε το να βράσει λίγο, για δύο λεπτά μόνο.

Για περισσότερες συμβουλές για τα νύχια σου πάτα εδώ

Μόλις κρυώσει, βάλε το σε ένα μικρό κουτάκι ή σε ένα μικρό δοχείο για να το χρησιμοποιείς συχνά. Βούτηξε μία μπατονέτα μέσα στο μείγμα και πέρασε τα νύχια σου από τα πετσάκια μέχρι πάνω σε όλο το μήκος του νυχιού σου. Φρόντισε πριν το απλώσεις, να έχεις καθαρά και στεγνά νύχια και χέρια.

 

makria-nixia-grigora-gera-nixia-long-nails-omorfia-eisaimonadikigr

Σου προτείνω να κάνεις τη διαδικασία, πριν πέσεις για ύπνο για να μην χρειαστεί να το αφαιρέσεις κατά τη διάρκεια της μέρας. Μόλις ξυπνήσεις, ξέπλυνε τα χέρια σου με σαπούνι και χλιαρό νερό και είσαι έτοιμη.

 

 

Extra tips:

  • Δοκίμασε αυτό τον τρόπο για μακριά νύχια, για περίπου μία εβδομάδα με πέντε μέρες. Τη πέμπτη μέρα θα έχεις εμφανή αποτελέσματα και δεν θα χορταίνεις να επιδεικνύεις τα καινούρια σου νύχια.
  • Μπορείς να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο τρόπο όσες φορές την εβδομάδα θέλεις, αλλά για πιο σίγουρα αποτελέσματα, φρόντισε να το απλώνεις το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο.

 

Αν σου άρεσε αυτό το μικρό αλλά χρήσιμο μυστικό, μοιράσου το με τους φίλους σου!

Post Author: Eisaimonadikigr