makria-mallia-tropos-long-hair-sumvoules-eisaimonadikigr

Απέκτησε μακριά μαλλιά σε δύο εβδομάδες

Απέκτησε μέσα σε δύο εβδομάδες μακριά μαλλιά και υγιή. Ακολούθησε τη συμβουλή μου και μάθε πως εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο.

 

Μακριά μαλλιά και συμβουλές

Οι πιο πολλές από εμάς λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά. Ωστόσο, δεν έχουμε όλες αυτό το φυσικό μακρύ μαλλί και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να το μακρύνουμε χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μην ανησυχείς όμως γιατί σου έχω τη λύση. Πέτα τα διάφορα extensions και τις περούκες που σου χαλάνε το μαλλί. Ετοιμάσου να μακρύνεις το μαλλί σου φυσικά μέσα σε δύο εβδομάδες με τον τρόπο που θα σου δείξω παρακάτω.

Ακολούθησε τις συμβουλές μία προς μία και δες τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

 

Μακριά μαλλιά και βήματα

makru-malli-pos-na-apoktiseis-makria-mallia-grigora-eisaimonadikigr



1)Τέρμα πια το πιστολάκι

pistolaki-makria-mallia-tropos-simvoules-eisaimonadikigr

Το πιστολάκι, σπάει και φθείρει τη τρίχα μας με αποτέλεσμα να μην την αφήνει να μεγαλώνει φυσικά. Φρόντισε να το ελαττώσεις όσο μπορείς εκτός και αν είναι χειμώνας που το χρειάζεσαι. Συμβουλή μου, είναι για τώρα τον χειμώνα, να τα στεγνώνεις αρχίζοντας από τις άκρες και να τα στεγνώνεις ελάχιστα στις ρίζες.

 

 

2)Απέφυγε τη πετσέτα

petseta-tropos-lathos-mallia-makria-eisaimonadikigr

Οι σκληρές πετσέτες είναι ότι χειρότερο για το μαλλί μας. Αντικατέστησε τη με ένα παλιό σου φανελάκι που δεν χρησιμοποιείς πια και δες άμεσα αποτελέσματα στη τρίχα σου.

 

3)Μην χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητας

isiotiki-mallion-tropos-lathos-makria-mallia-simboules-eisaimonadikigr

Έχω ακούσει ότι αν ισιώνεις συχνά τα μαλλιά σου, μακραίνουν πιο γρήγορα. Κάτι τέτοιο είναι ένας τεράστιος μύθος. Η συχνή θερμότητα στο μαλλί σου το καίει και το αφυδατώνει με αποτέλεσμα να μην μεγαλώνει και εύκολα. Απέφυγε όσο μπορείς αυτές τις συσκευές.

 

 

4)Πάντα λάδι στις άκρες

ladi-mallion-xrisi-makria-mallia-eisaimonadikigr

Φρόντισε μετά από κάθε λούσιμο σου να βάζεις λίγο λάδι στις άκρες σου για να παραμένουν υγιής και να μην σπάνε. Το λάδι είναι φυσικός γιατρός για τα μαλλιά σου και βοηθάει πολύ.

 

 

5)Μην ξεχνάς τη μαλακτική

malaktiki-mallion-makria-apala-mallia-eisaimonadikigr

Η μαλακτική είναι από τους μεγαλύτερους φίλους του μαλλιού σου, μιας και μαλακώνει τη τρίχα και διευκολύνει το ξεμπέρδεμα του μαλλιού σου. Επίσης, δεν χρειάζεται να τα ταλαιπωρείς με περιττά τραβήγματα και τούφες μετά το λούσιμο.

Για περισσότερες συμβουλές για τα μαλλιά σου πάτα εδώ

6)Άρχισε το χτένισμα από τις άκρες

bourtsa-mallia-makria-peripoiisi-tropos-eisaimonadikigr

Ένα πολύ απλό μυστικό για μακριά μαλλιά είναι, να τα χτενίζεις ανάποδα. Άρχισε από τις άκρες και σιγά σιγά ανέβα προς τις ρίζες. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεμπλέξεις πιο εύκολα το μαλλί σου και δεν θα το γεμίζεις κόμπους.

 

 

7)Η επίσκεψη στον κομμωτή σου επιβάλλεται μία φορά τον μήνα

kommotis-kommotirio-simboules-mallia-makria-ugih-eisaimonadikigr

Για να παραμείνουν τα μαλλιά σου υγιή, χρειάζονται μία παραπάνω περιποίηση. Επισκέψου τον κομμωτή σου μία φορά τον μήνα για ολική ανανέωση του μαλλιού σου.

 

 

8)Λούσιμο το πολύ 4 φορές την εβδομάδα

lousimo-mallia-sumboules-makria-ugii-omorfa-eisaimonadikigr

Το συχνό λούσιμο φθείρει και αποδυναμώνει τη τρίχα και απομακρύνει τη λιπαρότητα που τόσο πολύ χρειάζεται το μαλλί σου για να κρατηθεί υγιές. Φρόντισε να μην λούζεις τα μαλλιά σου πάνω από 4 φορές την εβδομάδα και φυσικά όχι κάθε μέρα.

Ακολούθησε τις συμβουλές μου και μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα!

Post Author: Eisaimonadikigr