logoi-gia-na-ksekiniseis-gimnastirio-soma-vari-eisaimonadikigr

5+1 λόγοι που πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστήριο σήμερα κιόλας

Το γυμναστήριο μπορεί να σου προσφέρει πολλά καλά, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη ψυχολογία σου. Μάθε τώρα ποιοι είναι οι λόγοι που πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστήριο.

 

Λόγοι που πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστήριο

giati-na-ksekiniseis-gimnastirio-soma-gimnastiki-eisaimonadikigr

Το γυμναστήριο και γενικά η γυμναστική έχει μπει σοβαρά στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Σπαταλάω τουλάχιστον 3 ώρες σε κάθε προπόνηση και το ευχαριστιέται η ψυχή μου.

Έτσι, είπα να μοιραστώ και εγώ μαζί σου τους λόγους που πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα γυμναστήριο και να το συνεχίσεις με όλη σου τη ψυχή. Θα γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία.

 

 



 

1)Ανεβασμένη ψυχολογία

Το πρώτο και πιο θετικό συναίσθημα του γυμναστηρίου, είναι η αυξημένη ψυχολογία. Όταν κάνεις γυμναστική ξεσπάς, ξεχνιέσαι και δίνεις όλο σου το είναι εκεί. Μετά τη γυμναστική νιώθεις άλλος άνθρωπος και σκέφτεσαι πιο καθαρά. Τα προβλήματα σου έχουν πάει περίπατο και το άγχος σου έχει εξαφανιστεί. Για μένα προσωπικά, η γυμναστική είναι ο ψυχολόγος μου και δεν την αλλάζω με τίποτα και για κανέναν.

 

 

 

 

 

2)Γνωρίζεις κόσμο

Θυμάσαι εκείνο το ντροπαλό πλάσμα που φοβόταν και τη σκιά του; Ώρα να το αποχαιρετήσεις, μιας και το γυμναστήριο σου βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό. Ο χώρος του γυμναστηρίου είναι μία μικρή κοινωνία και όπως είναι αναμενόμενο, δεν γίνεται να ταιριάξεις με όλους, αλλά πίστεψε με με αυτούς που θα ταιριάξεις θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι και θα χαίρεσαι να τους συναντάς διότι θα είναι άνθρωποι που έχουν τον ίδιο στόχο με σένα και είναι υπέροχο να μοιράζεσαι εμπειρίες και γνώμες με άτομα που σε καταλαβαίνουν στους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

 

 

 

 

 

3)Βελτίωση ανοσοποιητικού και γενικά της υγείας σου

Άλλο ένα τεράστιο θετικό στο γυμναστήριο είναι το πόσο αλλάζει το σώμα σου και δεν εννοώ μόνο σε θέμα κιλών. Το να κάνεις μία διατροφή σε βοηθάει να χάσεις λίπος, αλλά το να συνδυάζεται η διατροφή σου με γυμναστική και βάρη, είναι ότι καλύτερο για το σώμα σου. Αποκτάς μυς, ενέργεια, αναπλάθεται το σώμα σου από την αρχή, έχεις τεράστιες αντοχές και ο μεταβολισμός σου είναι στα ύψη. Και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κοιτάς το σώμα σου και να σου αρέσει αυτό που βλέπεις.

 

 

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για το γυμναστήριο δες εδώ

 

 

 

4)Δεν το βαριέσαι ποτέ

Άπαξ και αρχίσεις το γυμναστήριο, τότε θα σου γίνει η πιο όμορφη συνήθεια. Μπορεί κάποιες μέρες να είσαι κουρασμένος/η και να μην θες να κουνηθείς από τον καναπέ, αλλά δεν συγκρίνεται η 1 ώρα στον καναπέ με τη 1 ώρα στο γυμναστήριο. Δεν θα βαρεθείς ποτέ στο γυμναστήριο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και πάντα θα βρίσκεις να κάνεις κάτι καινούριο.

 

 

 

 

 

5)Σε ”δοκιμάζει” να κατακτήσεις τους στόχους σου

Κι όμως το γυμναστήριο σε δοκιμάζει καθημερινά. Από τη πιο μικρή άσκηση που δεν μπορείς ακόμα να κάνεις, μέχρι και τις τεράστιες αλλαγές που βλέπεις στο σώμα σου. Αν καθημερινά σπας τα όρια σου, τότε θα μάθεις ποιος/α είσαι πραγματικά γιατί από εκεί καταλαβαίνεις ποιος θέλεις να γίνεις. Όσο πιο πολύ έχεις πίστη στον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ θα φτάσεις στο αποτέλεσμα των ονείρων σου.

 

 

 

 

 

6)Τα ρούχα του γυμναστηρίου είναι ότι πιο άνετο έχεις φορέσει ποτέ

Παραδέξου το, είναι η μεγάλη αλήθεια. δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από τα ρούχα για το γυμναστήριο. Είναι βολικά, βγαίνουν σε χιλιάδες χρώματα και δεν χρειάζεται να σε νοιάζει το τι φοράνε οι άλλοι. Η ντουλάπα σου θα είναι γεμάτη με φόρμες και κολάν και θα είσαι και χαρούμενη γι’αυτό.

 

Τι περιμένεις; Ξεκίνα γυμναστήριο από σήμερα κιόλας! Αυτοί είναι κάποιοι λόγοι που πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστήριο σήμερα κιόλας.

 

Post Author: Eisaimonadikigr