euka-dontia-eisaimonadikigr

Λευκά δόντια εύκολα και γρήγορα μέσα σε 2 λεπτά

Εσύ ξέρεις πως μπορείς να αποκτήσεις αστραφτερά και υγιή δόντια; Απόκτησε τα λευκά δόντια εύκολα και γρήγορα μέσα σε 2 λεπτά.

 

Το να έχεις λευκά δόντια εύκολα δεν είναι και το πιο εύκολο μιας και οι τροφές που καταναλώνουμε μέσα στη μέρα, κιτρινίζουν τα δόντια μας και δεν μας προσφέρουν αυτά τα κάτασπρα δόντια που βλέπουμε και χαζεύουμε στη τηλεόραση.

 

 

Λευκά δόντια εύκολα και γρήγορα

dontia-soda-lemoni-tropos-eisaimonadiki

 

Υπάρχουν τόσα προϊόντα στο εμπόριο που σου υπόσχονται τρανταχτά αποτελέσματα στο χαμόγελο σου. Η ειρωνεία είναι ότι ενώ έχεις ξοδέψει άπειρα χρήματα για να αποκτήσεις αυτό το λευκό χαμόγελο, κανένα δεν έχει κάνει δουλειά. Μην απελπίζεσαι γιατί σου βρήκα την πιο εύκολη και οικονομική λύση που υπάρχει.

 

 

 

 

Τι θα χρειαστείς:



 

  • Δύο κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • Μισό φρέσκο λεμόνι

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτέλεση

Ζούληξε το λεμόνι μέχρι να βγάλει όλο τον χυμό του και πρόσθεσε τη μαγειρική σόδα μέσα στο μείγμα. Ανακάτεψε καλά τα δύο υλικά μεταξύ τους μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη πάστα. Βάλε λίγο από τη πάστα σε ένα βαμβάκι ή στην οδοντόβουρτσα σου και άπλωσε λίγη στα δόντια σου. Άφησε το μείγμα για δύο λεπτά στα δόντια σου και ύστερα ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό. Πλύνε καλά καλά τα δόντια σου με οδοντόκρεμα για να φύγει κάθε ίχνος σόδας από το στόμα σου.

 

aspra-dontia-lemoni-soda-eisaimonadikigr

 

Η γεύση της πάστας μπορεί να σου φανεί πικρή και περίεργη αλλά δεν χρειάζεται να τη καταπιείς. Κάνε υπομονή δύο λεπτά και μετά αφαίρεσε την. Θα έχεις άμεσα αποτελέσματα λεύκανσης και το χαμόγελο σου θα γίνει πιο καθαρό και προσεγμένο Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς αυτή τη μέθοδο και δεν δεις θεαματικά αποτελέσματα, μην απελπιστείς. Περίμενε άλλα δέκα λεπτά και εφάρμοσε άλλη μία φορά τη πάστα.

 

 

Προσοχή! Μην αφήσεις το μείγμα παραπάνω από δύο λεπτά στα δόντια σου γιατί το λεμόνι καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών και τα κάνει αδύναμα. Φρόντισε επίσης, να χρησιμοποιείς αυτή τη μέθοδο, μία με δύο φορές την εβδομάδα μόνο. Για να μην επιβαρύνεις τα δόντια και τα ούλα σου με τη μαγειρική σόδα και το λεμόνι.

 

Καλή σου επιτυχία!

Post Author: Eisaimonadikigr